Izjemen Peugeot 308 po izjemni ceni

PEUGEOT 308

KOMPAKTNA LIMUZINA Z BENCINSKIM, ELEKTRIČNIM ALI HIBRIDNIM MOTORJEM

Neizmerno zapeljivi PEUGEOT 308, ki nedvomno pripada visokemu razredu, vas bo očaral s svojim mogočnim karakterjem in dinamičnostjo. Voznikovo mesto Peugeot i-Cockpit® z inovativnimi tehnologijami dodatno popestri vaše izkušnje v vožnji. 

Povsem svobodno lahko izbirate med bencinskim, dizelskim ali priključnim hibridnim motorjem z do 60 km dosega po ciklu WLTP pri kombinirani vožnji in do 74 km pri mestni vožnji. Ali pa izberite električni motor z več kot 400 km dosega po ciklu WLTP.

Aktualna ponudba:

Peugeot 308 ACTIVE PACK za 20.990,00 €*

+ fiksna obrestna mera 4,9%

+ KASKO ZA 1 EUR

+ 5 let jamstva


>> PREGLED ZALOGE

DRZNA RAZMERJA

Osupljiva silhueta PEUGEOT 308 izžareva dinamičnost pod čisto vsemi zornimi koti. Njegove atletske in izčiščene linije z drznimi razmerji poudarjajo mogočno osebnost:

  • Vertikalno umeščena velika okrasna maska prehaja v dolg pokrov motornega prostora.
  • Zadnji del se ponaša z izklesanimi in mogočnimi potezami, njegovo aerodinamičnost pa dodatno izpostavi nizka linija strehe. Zavoljo vizualno širšega zadnjega dela je vozilo videti stabilno "zasidrano" na vseh štirih kolesih.  
  • Eleganten in izčiščen profil razkriva svoje atletske linije.


PREVERITE ZALOGO

ZAHTEVAJTE PONUDBO

REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO

VEČ O 308


NEIZMERNA ZAPELJIVOST

Že na prvi pogled vas bo očarala neizmerno zapeljiva podoba novega vozila Peugeot 308, ki izžareva svojo pripadnost visokemu razredu. Kot prvo vozilo na svetu nosi najnovejši logotip vozila PEUGEOT, to je brezčasni identifikacijski simbol znamke, v katerem se zgodovina prepleta z ultra modernim videzom.


Emblem s sodobno tipografijo se veličastno bohoti na okrasni maski. Na pokrovu motornega prostora pa lahko opazimo monogram 308, ki skupaj s celotnim prednjim delom naznanja preporod.

PREDNJI ŽAROMETI

Izjemno kompaktna prednja osvetlitev je odločno sodobna in tehnološko napredna. Prednja žarometa, v katerih se eleganca prepleta z zmogljivostjo, dodatno izpostavita dinamičnost in identiteto novega vozila PEUGEOT 308.


Izklesana in tanka žarometa, ki sta lahko opremljena s tehnologijo LED ali PEUGEOT Matrix LED technology se raztezata v dnevne luči v obliki levjih čekanov na prednjem odbijaču.

ZADNJE LUČI

Poleg tehnološko naprednega in modernega svetlobnega podpisa se na zadnjem delu nahajajo tudi ultra kompaktne luči Full LED ali luči Full LED 3D s čisto posebno osvetlitvijo, ki seda od enega levjega kremplja do drugega.


Z vsemi premišljeno zasnovani podrobnostmi, je vozilo Peugeot 308 ACTIVE PACK lahko vaše že za 22.990,00 €*


PONUDBA BIG DEAL ZA NOVA VOZILA

V Avtotehni VIS ekskluzivno dodamo še BIG DEAL jamstvo in se zavežemo, da bomo za vaše vozilo skrbeli tudi po nakupu.

Več o BIG DEAL jamstvu lahko preberete >> NA POVEZAVI <<
Primer informativnega izračuna finančnega leasinga Peugeot Financiranje za vozilo Peugeot 308 (ACTIVE 1.2 PureTech 130 STT €6.4, zelena Olivine barva) maloprodajna cena z DDV je 22.490 EUR; mesečno odplačevanje; mesečni obrok je 179 EUR pri pologu v višini 6.300 EUR, ročnosti 84 mesecev in zadnjem višjem obroku v višini 25%; višina pologa je pri akciji omejena od 10% do 50%, doba financiranja je vezana na ročnost od 24 mesecev do 60 (pravne osebe) ali do 84 (fizične osebe) mesecev; DDV je obračunan v obrokih; EOM na dan 6. 5. 2024 znaša 5,76%; fiksna obrestna mera 4,9%; financirana vrednost 16.190 EUR; skupni znesek za plačilo 26.446 EUR; stranka v primeru Peugeot Financiranja prejme tudi avtomobilsko kasko zavarovanje za 1 EUR za prvo leto. Za podrobnosti o ponudbi se obrnite na našega prodajalca vozil Peugeot v Avtoehni VIS.


Navedena ponudba in cene veljajo do 30.5.2024.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem odgovorijo na vprašanja. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, poslovni najem vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme. Vse za vozilo na enem mestu.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič