Električna prihodnost: CITROËN Ë-C4

O novem Citroënu C4, ste si lahko prebrali že marsikaj. Sedaj je čas, da dodobra spoznate še električno verzijo, našega Citroëna ë-C4.


Električni Citroën ë-C4 ima povsem enake značilnosti kot izvedenka z motorjem z notranjim zgorevanjem. Njegova oblikovna zasnova, udobje in praktičnost so povsem identični.

V mestu je možno z novim Citroënom ë-C4 zapeljati v predele z omejenim prometnim režimom, poleg tega pa ponuja obilo užitkov v vožnji brez hrupa in emisij CO2.

DOSEG

Baterija novega električnega Citroëna ponuja 350 kilometrov dosega po preizkusnem postopku WLTP (globalno usklajeni preizkusni postopek za lahka vozila). Ta nudi uporabnikom bolj natančne vrednosti dosega, ki precej bolj realno predstavljajo dejansko rabo vozila.

Polnjenje je ena od glavnih informacij, ki jih želimo izvedeti ob nakupu novega vozila. Citroën ë-C4 se lahko na polnilnici 100 kW v pol ure napolni 80%. Na Wallbox 7,4 kW vtičnici se popolnoma napolni v sedmih urah in pol, na zmogljivejši gospodinjski vtičnici tipa GreenUp, pa v štirih urah in pol (za 100 km).

Po zaslugi cenejšega vzdrževanja, so stroški (u)porabe nizki. Poleg tega, pa je možno koristiti državne subvencije, ki so na voljo za električna vozila (eko subvencija, nepovratna finančna spodbuda).

Obenem velja garancija na baterijo 8 let, oziroma 160,000 kilometrov, za 70% kapacitete polnjenja.

Rezervirajte svojo testno vožnjo >> TUKAJ

UDOBJE

V notranjosti vozila Citroën ë-C4 pride program Citröen Advanced Comfort® povsem do svojega izraza.

Vzmetenje s progresivnimi hidravličnimi omejevalniki ublažijo vse nepravilnosti na cestišču, sedeži so tako udobni, da imajo potniki občutek sedenja v fotelju, z veliko prostora za noge, poleg tega, pa je na voljo veliko domiselnih odlagalnih mest.

Zavoljo zelo širokih sedežev se lahko zadaj namestijo trije potniki, katerim je na voljo optimalno udobje. Široka sedala in naslonjala, udobje ob dotiku sedežev, občutek takojšnje mehkobe in dobra opora telesa na mestih, ki jo najbolj potrebujemo, po zaslugi penaste gume visoke gostote na sredini sedeža, so le nekatere od udobnih lastnosti, ki jih električno vozilo ponuja.

Sploh moramo dodati še kaj?

Lahko omenimo še to, da potniški prostor novega Citroëna ë-C4 preplavlja svetloba po zaslugi velike panoramske strehe z električnim odpiranjem. S senčnikom pa je možno nastaviti stopnjo osvetljenosti v vozilu. 

Še ni dovolj?

Naj vas očara še to, da s svojimi 380 litri prostornine v prtljažniku Citroën ë-C4 sodi med najbolj iskano ponudbo svojega segmenta. Z dvonivojskim podom je možno prtljažni prostor pregraditi in pridobiti povsem raven pod, ko je zadnja sedežna klop preklopljena. 


ESTETIKA

Citroën ë-C4 je zaradi visokega in izklesanega pokrova motornega prostora videti nadvse energičen in eleganten.

Prednji del z novo osvetlitvijo v obliki črke V je prevzel najnovejše estetske zapovedi znamke Citroën.

Po celotni širini vozila se raztezajo dvonivojske luči in kromani dvojni puščici. Skupaj z novo oblikovno zasnovo pride do izraza tehnologija 100 % "Citroën LED Vision", ki zajema dnevne luči, žaromete s tremi moduli in prednje meglenke na diode LED.

Citroën ë-C4 se ponaša z aerodinamično oblikovno zasnovo, ki združuje razkošne površine in mehke linije, značilne za petvratno limuzino, z izklesanimi oblikovnimi potezami SUV-ja. Po zaslugi velikih koles je njegova oblika karoserije videti izčiščena in hkrati tudi mogočna

Zadnji del izraža dinamičnost in mogočnost. Nagnjeno zadnje steklo, ki je zaradi vertikalnih prtljažnih vrat in spojlerja nadvse izvirno, spominja na silhueto kupe limuzin. S prednjim delom usklajene zadnje luči pa se predstavljajo z novim svetlobnim podpisom na diode LED v obliki črke V. 

Kaj je pri električnem C4 drugače, kot pri bencinskem?

  • Na blatnikih in zadnjem delu vozila vidimo monogram "ë"
  • dodatni barvni paket
  • 18-palčna lita platišča Crosslight z diamantno obdelavo, ki so eksluzivno na voljo le za električna vozila, z namenom varčevanja z energijo
  • posebni dekorativni dodatki na vratnih ploščah

20 SISTEMOV ZA VARNOST IN POMOČ PRI VOŽNJI

Novi Citroën ë-C4 je opremljen z dvajsetimi tehnologijami, ki izboljšajo varnost in povečajo udobje v vožnji.


STORITVE POVEZLJIVOSTI

  • CITROËN CONNECT ASSIST

Storitve klica v sili in asistence delujejo v povezavi s tehnologijo, ki po potrebi obvesti pristojne intervencijske službe.

  • CITROËN CONNECT NAV

Navigacijski sistem posreduje informacije o razmerah v prometu, lokaciji bencinskih servisov in parkirišč, cenah goriva in mnogo več.

  • CITROËN CONNECT PLAY

Storitev, ki je združljiva s protokoloma Android Auto in Apple CarPlay™ podvoji združljive aplikacije z vašega pametnega telefona na zaslonu na dotik vozila.

Več informacij o vozilu CITROËN Ë-C4 si lahko preberete TUKAJ , lahko pa jih dobite preko telefonske številke: 01 58 18 660 in e-maila: info@avtotehna-vis.si

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem odgovorijo na vprašanja. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, poslovni najem vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme. Vse za vozilo na enem mestu.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič