Družinska vozila Citroën

ODKRIJTE PRAVO DRUŽINSKO VOZILO ZASE

Potrebujete prostor za kratke vsakodnevne poti in hkrati tudi zanesljivo vozilo za dolga potovanja? Spoznajte izbor družinskih vozil znamke CITROËN: enoprostorska vozila, kompaktna vozila, družinski enoprostorci, izvedenke spacetourer, kombiji, vozila s 5, 7 ali celo 9 sedeži ... Pri CITROËNU se bo našel prostor za celotno družino!


CITROËN BERLINGO, LIVE M BLUE HDI100 BVM5

Nivo opreme LIVE z dizelskim motorjem Blue HDi & 5 leti jamstva V PRIMERU CITROËN FINANCIRANJA

Promocijska cena: 15.590 EUR1

ŽELIM PONUDBO
VEČ O MODELU BERLINGO

 • DIGITALNI DAB+ RADIO
 • KLIMATSKA NAPRAVA
 • PREPOZNAVANJE PROMETNIH ZNAKOV
 • TEMPOMAT IN OMEJEVALNIK HITROSTI
 • ACTIVE SAFETY BREAK
 • AKTIVNI SISTEM PREPREČEVANJA NENAMERNE MENJAVE VOZNEGA PASU

Seznam opreme ni izčrpen. Preverite v ceniku vozila.
Oglaševani model je v 2. vrsti opremljen s 3 enakovrednimi sedišči na klopi 1/3 – 2/3.


CITROËN GRAND C4 SPACETOURER, FFEL PURETECH 130 S&S BVM6

Nivo opreme FEEL z bencinskim motorjem PureTech & 5 leti jamstva V PRIMERU CITROËN FINANCIRANJA

Promocijska cena: 19.930 EUR2

ŽELIM PONUDBO
VEČ O MODELU GRAND C4 SPACETOURER

 • 7'' ZASLON NA DOTIK Z BLUETOOTH
 • NAVIGACIJSKI SISTEM
 • SAMODEJNA KLIMATSKA NAPRAVA
 • SAMODEJNO BRISANJE VETROBRANSKEGA STEKLA
 • ELEKTRIČNI SEKVENČNI POMIK STEKEL SPREDAJ IN ZADAJ
 • PARKIRNI SENZORJI ZADAJ
 • TRIJE POSAMIČNI SEDEŽI V 2. VRSTI
 • 7 SEDEŽEV: DVA ZLOŽLJIVA SEDEŽA V 3. VRSTICITROËN SPACETOURER, LIVE PURETECH 130 S&S BVM6

Nivo opreme FEEL z dizelskim motorjem BlueHDi & s 5 leti jamstva V PRIMERU CITROËN FINANCIRANJA

Promocijska cena: 27.920 EUR3

ŽELIM PONUDBO
VEČ O MODELU SPACETOURER

 • COFFEE BREAK ALERT
 • POMOČ PRI SPELJEVANJU V KLANEC
 • SAMODEJNA KLIMATSKA NAPRAVA
 • ELEKTRIČNO NASTAVLJIVA IN OGREVANA ZUNANJA VZVRATNA OGLEDALA
 • 7" ZASLON NA DOTIK Z MIRROR LINK IN BLUETOOTH
 • PARKIRNI SENZORJI ZADAJ
 • DIGITALNI DAB+ RADIO


___________________________________________________________________________________________________________________

1) Primer informativnega izračuna finančnega lizinga Citroën Financiranje za vozilo Citroën Berlingo (VP LIVE PACK M BlueHDi 100 S&S BVM6 EURO 6.3) maloprodajna cena z DDV z vključenim bonusom “staro za novo” (v višini 500 EUR z DDV) in Citroën Financiranje bonusom (v ceni je obračunanih 1.250 EUR popusta v primeru financiranja Citroën – PREMIUM BONUS, pod pogojem vsaj 36-mesečne dobe financiranja) je 15.590 EUR; mesečno odplačevanje; mesečni obrok je 171 EUR pri pologu v višini 30 % in ročnosti 84 mesecev; višina pologa je pri akciji omejena od 10 do 50 %, doba financiranja je vezana na ročnost od 36 do 84 mesecev; DDV je obračunan v obrokih; EOM na dan 30. 12. 2020 znaša 8,49 % in se spremeni, če se spremenijo elementi izračuna; izračun temelji na osnovi indeksa obresti – 3-mesečni EURIBOR s skupno letno obrestno mero 7,4 %; financirana vrednost 10.913 EUR; skupni znesek za plačilo 18.768 EUR; stranka v primeru Citroën Financiranja prejme tudi jamstvo za dobo 5 let (vključuje dvoletno pogodbeno garancijo) oziroma 100.000 km. Ponudba velja za fizične osebe, ponudba velja v primeru nakupa novega vozila preko Citroën Financiranja. Za podrobnosti o ponudbi se obrnite na vašega prodajalca vozil Citroën v Avtotehni VIS. Navedene cene so informativne narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb. Slike so simbolične.

2) Primer informativnega izračuna finančnega leasinga Citroën Financiranje za vozilo Citroën Grand C4 Spacetourer (Grand C4 SpaceTourer FEEL Pure Tech 130 S&S BVM6 €6.3); maloprodajna cena z DDV z vključenim Citroën Financiranje bonusom (v ceni je obračunanih 1.250 EUR popusta v primeru financiranja Citroën – PREMIUM BONUS, pod pogojem vsaj 36 mesečne dobe financiranja) je 19.930 EUR; mesečno odplačevanje; mesečni obrok je 218 EUR pri pologu v višini 30% in ročnosti 84 mesecev; višina pologa je pri akciji omejena od 10% do 50%, doba financiranja je vezana na ročnost od 36 mesecev do 84 mesecev; DDV je obračunan v obrokih; EOM na dan 23.12.2020 znaša 8,46% in se spremeni, če se spremenijo elementi izračuna; izračun temelji na osnovi indeksa obresti - 3 mesečni EURIBOR s skupno letno obrestno mero 7,4%; financirana vrednost 13.951 EUR; skupni znesek za plačilo 23.992 EUR; stranka v primeru Citroën Financiranja prejme tudi jamstvo za dobo 5 let (vključuje dvoletno pogodbeno garancijo) oziroma 100.000 km. Za podrobnosti o ponudbi se obrnite na vašega prodajalca vozil Citroën v Avtotehni VIS.

3) Primer informativnega izračuna finančnega leasinga Citroën Financiranje za vozilo Citroën SpaceTourer (Feel XS 1.5L BlueHDi 120 S&S BVM6 €6.3); maloprodajna cena z DDV z vključenim Citroën Financiranje bonusom (v ceni je obračunanih 1.000 EUR popusta v primeru financiranja Citroën – PREMIUM BONUS, pod pogojem vsaj 36 mesečne dobe financiranja) je 27.920 EUR; mesečno odplačevanje; mesečni obrok je 303 EUR pri pologu v višini 30% in ročnosti 84 mesecev; višina pologa je pri akciji omejena od 10% do 50%, doba financiranja je vezana na ročnost od 36 mesecev do 84 mesecev; DDV je obračunan v obrokih; EOM na dan 23.12.2020 znaša 8,15% in se spremeni, če se spremenijo elementi izračuna; izračun temelji na osnovi indeksa obresti - 3 mesečni EURIBOR s skupno letno obrestno mero 7,2%; financirana vrednost 19.544 EUR; skupni znesek za plačilo 33.430 EUR; stranka v primeru Citroën Financiranja prejme tudi jamstvo za dobo 5 let (vključuje dvoletno pogodbeno garancijo) oziroma 100.000 km. Za podrobnosti o ponudbi se obrnite na vašega prodajalca vozil Citroën v Avtotehni VIS.

Povprečna poraba goriva (pri kombiniranem ciklu vožnje po WLTP): 4,5 – 7,6 l/100 km, izpusti CO2: 118 -172 g/km, emisijska stopnja EURO 6.3, specifični izpusti dušikovih oksidov: 0,0267 – 0,0559 (NOx). Pri dizelskih motorjih je vrednost specifičnih izpustov trdih delcev 0,00038 – 0,00223 g/km, število trdnih delcev pa 0,02- 4,63 × 1011. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti dejanske uporabe vozila. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Izpusti onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do sprememb v vsebini in ponudbi.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme.

Še bi lahko naštevali, ker je področij, kjer vam lahko nudimo pomoč zares veliko. Ponudimo pa tudi brezplačen nasvet.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič