DODATNA OPREMA


NADOMESTNI DELI IN DODATNA OPREMA


V našem prodajno-servisnem centru vam nudimo originalne nadomestne dele in dodatno opremo za vozila Opel, Chevrolet, Peugeot in Citroën. Poleg originalnih nadomestnih delov in dodatne opreme za vozila naših znamk ponujamo tudi celo paleto nadomestnih delov in dodatne opreme, primerne za vse znamke vozil.

Poskrbimo, da imamo čim večjo zalogo za kratke čakalne dobe pri nakupu nadomestnih delov. Z široko ponudbo dodatne ponudbe od strešnih nosilcev do platišč, si lahko avto opremite po vaših željah.

Nadomestni deli in dodatna oprema je prisotna na vseh naših lokacijah v Ljubljani, Kranju in Škofji loki. Naši strokovnjaki so vam na voljo pri izbiri pravega nadomestnega dela ali pri svetovanju s tehničnimi podrobnostmi pri dodatni opremi.

 

Nadomestni deli – za vas in vaše vozilo gre!

Na zalogi imamo več kot 5000 različnih nadomestnih delov. V primeru, da želenega artikla nimamo v našem skladišču, pa ga lahko naročimo pri proizvajalcu. Naši prodajni svetovalci vam bodo pomagali pri izbiri in naročilu ustreznega nadomestnega dela.

Na vašo željo vam nadomestni del tudi hitro in strokovno vgradimo na našem pooblaščenem servisu. Zagotavljamo vam enoletno garancijo za originalne nadomestne dele, brez omejitve števila prevoženih kilometrov ali zaračunavanja stroškov za delo, pod pogojem, da sta bila vgradnja oz. popravilo opravljeni pri nas in da je bila uporaba v skladu z navodili za uporabo.

Originalni nadomestni deli povečujejo varnost in življenjsko dobo vašega vozila.


Dodatna oprema – dodatni užitek pri vožnji!

Pri nas dobite tudi vse potrebno, da boste v vožnji še bolj uživali in bo vaše vozilo še bolj ustrezalo vašim željam in potrebam. Izbirate lahko med široko ponudbo dodatne opreme za vaše vozilo.

V naši ponudbo so na voljo:

 • letne in zimske pnevmatike
 • jeklena in aluminijasta platišča
 • zimske verige
 • prtljažniki z različnimi nastavki za smuči in kolesa ter strešne kovčke
 • vlečne kljuke
 • parkirni senzorji
 • radiji
 • spojlerji in pragovi
 • zaščitna oprema, kot so na primer prevleke za sedeže, tepihi, zavesice, korita za prtljažni prostor, varnostna mreža za prtljažni prostor
 • ostala posebna dodatna oprema, kot so na primer senčniki, mreže za sovoznikov sedež, hladilne torbe, naslon za roko med sprednjima sedežema
 • dodatna oprema za lahka komercialna vozila, ki vam bo v veliko pomoč pri opravljanju vaše dejavnosti

Tudi dodatno opremo vam hitro in strokovno vgradimo ter predstavimo njeno uporabo.

Aktualne akcija dodatne opreme

Nosilci za kolesa


Bi radi kakšen vikend izkoristili za kolesarsko potepanje, pa na vašem vozilu še nimate nosilcev za kolo?

Na servisu Avtotehne VIS izkoristite akcijo s 30 %1 popusta na nosilce za kolesa.

Strešni kovčki


Ni prostora v prtljažniku? Izkoristite streho vašega avtomobila za dodaten prostor za prevoz prtljage. Strešni kovček je nepogrešljiv pripomoček na daljših poteh, ko ni več prostora v prtljažniku. 

Poskrbite, da boste na naslednji oddih lahko vzeli vse, kar potrebujete, zato preverite ugodno ponudbo strešnih kovčkov – zdaj 40 % ugodneje2.

1 Ponudba velja do vključno 31.08.2022 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja na celotno skupino nosilcev za kolesa (marketinška skupina 966).. Slika je simbolična. Pridržujemo si pravico do sprememb v ponudbi. Slike so simbolične.

2 Ponudba velja do vključno 31.08.2022 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja na celotno skupino originalnih strešnih kovčkov (marketinška skupina 971). Pridržujemo si pravico do sprememb v ponudbi. Slike so simbolične.


Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme.

Še bi lahko naštevali, ker je področij, kjer vam lahko nudimo pomoč zares veliko. Ponudimo pa tudi brezplačen nasvet.

PE Ljubljana ›
Naslov
Celovška cesta 228, 1000 Ljubljana (Googlemaps ›)
Telefon
080 88 82
PE Kranj ›
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 53a, 4000 Kranj (Googlemaps ›)
Telefon
04 281 71 70
Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič