DODATNA OPREMA


NADOMESTNI DELI IN DODATNA OPREMA


V našem prodajno-servisnem centru vam nudimo originalne nadomestne dele in dodatno opremo za vozila Opel, Chevrolet, Peugeot in Citroën. Poleg originalnih nadomestnih delov in dodatne opreme za vozila naših znamk ponujamo tudi celo paleto nadomestnih delov in dodatne opreme, primerne za vse znamke vozil.

Poskrbimo, da imamo čim večjo zalogo za kratke čakalne dobe pri nakupu nadomestnih delov. Z široko ponudbo dodatne ponudbe od strešnih nosilcev do platišč, si lahko avto opremite po vaših željah.

Nadomestni deli in dodatna oprema je prisotna na vseh naših lokacijah v Ljubljani, Kranju in Škofji loki. Naši strokovnjaki so vam na voljo pri izbiri pravega nadomestnega dela ali pri svetovanju s tehničnimi podrobnostmi pri dodatni opremi.

 

Nadomestni deli – za vas in vaše vozilo gre!

Na zalogi imamo več kot 5000 različnih nadomestnih delov. V primeru, da želenega artikla nimamo v našem skladišču, pa ga lahko naročimo pri proizvajalcu. Naši prodajni svetovalci vam bodo pomagali pri izbiri in naročilu ustreznega nadomestnega dela.

Na vašo željo vam nadomestni del tudi hitro in strokovno vgradimo na našem pooblaščenem servisu. Zagotavljamo vam enoletno garancijo za originalne nadomestne dele, brez omejitve števila prevoženih kilometrov ali zaračunavanja stroškov za delo, pod pogojem, da sta bila vgradnja oz. popravilo opravljeni pri nas in da je bila uporaba v skladu z navodili za uporabo.

Originalni nadomestni deli povečujejo varnost in življenjsko dobo vašega vozila.


Dodatna oprema – dodatni užitek pri vožnji!

Pri nas dobite tudi vse potrebno, da boste v vožnji še bolj uživali in bo vaše vozilo še bolj ustrezalo vašim željam in potrebam. Izbirate lahko med široko ponudbo dodatne opreme za vaše vozilo.

V naši ponudbo so na voljo:

 • letne in zimske pnevmatike
 • jeklena in aluminijasta platišča
 • zimske verige
 • prtljažniki z različnimi nastavki za smuči in kolesa ter strešne kovčke
 • vlečne kljuke
 • parkirni senzorji
 • radiji
 • spojlerji in pragovi
 • zaščitna oprema, kot so na primer prevleke za sedeže, tepihi, zavesice, korita za prtljažni prostor, varnostna mreža za prtljažni prostor
 • ostala posebna dodatna oprema, kot so na primer senčniki, mreže za sovoznikov sedež, hladilne torbe, naslon za roko med sprednjima sedežema
 • dodatna oprema za lahka komercialna vozila, ki vam bo v veliko pomoč pri opravljanju vaše dejavnosti

Tudi dodatno opremo vam hitro in strokovno vgradimo ter predstavimo njeno uporabo.

AKUMULATORJI


Akumulatorju, predvsem v starejših vozilih, ni potrebno posvečati prevelike pozornosti vse do takrat, ko nas ne pusti na cedilu. Takrat je pa že prepozno, kajne? Da se to ne bi zgodilo priporočamo, da stanje akumulatorja čimprej preverite na pooblaščenem servisu ter ga po potrebi zamenjate z novim. Naj vaše vozilo v hladnih zimskih jutrih zaprede brez težav.

Preverite ugodno ponudbo akumulatorjev, kar 30 %1 ugodneje.

STREŠNI KOVČKI


Ni prostora v prtljažniku ali v kabini avtomobila? Želite vašim sopotnikom na zadnjih sedežih zagotoviti maksimalno udobje? Upoštevajte nasvet strokovnjaka in izkoristite streho vašega avtomobila za prevoz vse prtljage, ki je v kabini ne želite ali enostavno ne morete peljati. Sodobna oblika in enostavno odpiranje ter zaklepanje so le še dodatni argumenti za nakup. Strešni kovček naj postane nepogrešljiva dodatna oprema vašega vozila na vseh daljših potovanjih.

Poskrbite, da boste na naslednji oddih lahko vzeli vse, kar potrebujete!

Preverite ugodno ponudbo strešnih kovčkov, kar 30 %2 ugodneje.


ZIMSKO ČISTILO ZA VETROBRANSKO STEKLO -30 °C, 1 L


Kljub nizkim temperaturam, dežju in snegu morata vetrobransko in zadnje steklo zagotavljati 100 % vidljivost. Zimsko čistilo za vetrobransko steklo omogoča čiščenje pri zunanji temperaturi do -30 °C.


Na voljo vam je za samo 1,99 EUR z DDV3
STRGALO ZA LED


Nepogrešljiv pripomoček iz trpežnega materiala za hitro in natančno odstranjevanje ledu s stekel vozila.


Na voljo vam je za samo 1,99 EUR z DDV4.


1 Ponudba velja do vključno 31.12.2022 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja na originalne akumulatorje in akumulatorje blagovne znamke Eurorepar (marketinški skupini 361 in 715), ki so dobavljivi na dan nakupa. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da preverite razpoložljivost izdelkov.

2 Ponudba velja do 31.12.2022 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja na celotno skupino strešnih nosilcev (marketinška skupina 961), ki so dobavljivi na dan nakupa. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da preverite razpoložljivost izdelkov.

3 Cena velja za zimsko čistilo za vetrobransko steklo -30 °C (1 L) s kataloško številko 1636051880. Ponudba velja od 1. 12. 2022 do 28. 2. 2023. Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru, da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani že pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva.

4 Cena velja za strgalo za led s kataloško številko GL2097. Ponudba velja od 1. 12. 2022 do 28. 2. 2023. Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru, da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani že pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme.

Še bi lahko naštevali, ker je področij, kjer vam lahko nudimo pomoč zares veliko. Ponudimo pa tudi brezplačen nasvet.

PE Ljubljana ›
Naslov
Celovška cesta 228, 1000 Ljubljana (Googlemaps ›)
Telefon
080 88 82
PE Kranj ›
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 53a, 4000 Kranj (Googlemaps ›)
Telefon
04 281 71 70
Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič