Citroën - DODATNA OPREMA

Nepogrešljiva dodatna oprema za osebno noto vašega vozila ter popolne izlete in potovanja.

Članom kluba zvestobe za fizične osebe MyCITROËN plus in kluba za pravne osebe MyCITROËN za podjetja je originalna dodatna oprema na voljo kar do 40% ugodneje.

Strešni kovček je nepogrešljiv pripomoček na daljših poteh, ko ni več prostora v prtljažniku. Poskrbite, da boste na naslednji oddih lahko vzeli vse, kar potrebujete, zato preverite ugodno ponudbo strešnih kovčkov.


Akcijska ponudba: - 30 % popusta1


Vlečna kljuka omogoča varno vleko prikolice, plovila, počitniške prikolice ali druge opreme za delo, hkrati pa lahko precej poveča praktičnost avtomobila ter omogoča dodatno prostornino v prikolici, ki je nameščena na samo kljuko.

Akcijska ponudba: - 30 % popusta2Lepi dnevi vabijo. Izkoristite jih na polno! Uživajte v sezoni dogodivščin z nepogrešljivo opremo za popolne izlete in potovanja.

Akcijska ponudba: -40 % popusta3


Vlečne kljuke -20% za lastnike vseh znamk4


Ko zmanjka prostora v prtljažniku in na strehi, je čas za dodatno prikolico – in vlečno kljuko.

V pooblaščenih servisih Citroën vam je na voljo širok nabor kvalitetnih vlečnih kljuk priznanih lokalnih dobaviteljev.


Eurorepar tepihi že od 19,99€ za lastnike vseh znamk5


Zaščitite potniški in prtljažni prostor svojega vozila – izbirajte med širokim naborom kakovostnih Eurorepar preprog.


Originalni tepihi -30% za lastnike vseh znamk6


Zaščitite potniški in prtljažni prostor svojega vozila s kakovostnimi, po meri ukrojenimi Citroën preprogami iz nabora originalne dodatne opreme.

Ker smo zanesljivo skrbni, vam za varne poti nudimo praktične izdelke po posebej ugodni ceni.

Ponudba za voznike vozil VSEH znam.

Izdelek meseca: : 

ZAŠČITNA FOLIJA ZA VETROBRANSKO STEKLO

 in

TEKOČINA ZA ČIŠČENJE VETROBRANSKEGA STEKLA.

S posebej izbranimi izdelki, ki vam še kako prav pridejo!

Program ugodnosti Moj Citroën

Ste lastnik Citroëna in bi želeli biti deležni številnih ugodnosti? Postanite član programa Moj Citroën in vzdrževanje vašega Citroëna v optimalni formi bo lažje in cenejše kot kadarkoli. Za servisne storitve boste odslej plačevali do 17 % manj, za rezervne dele pa kar do 35 % manj.

Glavne koristi, ki vam jih prinaša program Moj Citroën

Prihranki: deležni boste popustov pri vzdrževanju svojega vozila, tako za nadomestne dele, kot tudi za olja in maziva TOTAL.

Mi vam priznamo še popust na storitve/delo pri opravljanju storitev v Avtotehni VIS.

Ekskluzivnost: prejemali boste obvestila o posebnih akcijah prilagojenih za vaše vozilo Citroën.

Obveščanje: obveščeni boste o ekskluzivnih dogodkih, novostih in drugih akcijah za lastnike vozil znamke Peugeot.

Udobje za zveste generacije vozil in njihovih lastnikov

Želite prejemati ugodnosti ob članstvu v brezplačnem klubu zvestobe MyCITROËN plus še naprej?

Z izpolnitvijo PRISTOPNA IZJAVE za klub zvestobe MyCITROËN plus boste ponovno potrdili članstvo v brezplačnem klubu zvestobe MyCITROËN plus.

Tako boste še naprej upravičeni do dodatnih ugodnosti in popustov, prilagojenih posebej za vas.

Prihranite lahko kar do 35 % na originalne nadomestne dele ter do 17,5 % na olja in maziva znamke TOTAL.


Ponudba velja do vključno 31. 8. 2021 oziroma do razprodaje zalog. Navedeni popusti veljajo na celotno skupino originalnih strešnih kovčkov (marketinška skupina 971). Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa in v pooblaščeni servisni mreži Citroën.

Ponudba velja do vključno 31. 8. 2021 oziroma do razprodaje zalog. Navedeni popusti veljajo na celotno skupino originalnih vlečnih naprav in napeljav zanje (marketinške skupine 963, 975 in 976). Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa in v pooblaščeni servisni mreži Citroën.

Ponudba velja do vključno 31. 8. 2021 oziroma do razprodaje zalog. Navedeni popusti veljajo na celotno skupino originalnih nosilcev za kolesa (marketinška skupina 966). Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa in v pooblaščeni servisni mreži Citroën.

4 Ponudba velja do vključno 31. 8. 2021. Navedeni popust velja na celotno skupino vlečnih naprav in napeljav različnih lokalnih dobaviteljev (Ključavničarstvo Bartolj, Šeško, AlTrade). Ponudba velja za izdelke iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa in v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so vam na voljo pri pooblaščenih serviserjih Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Citroën preverite razpoložljivost izdelkov. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

5 Ponudba velja do vključno 31. 8. 2021 in na celotno skupino Eurorepar tepihov (marketinška skupina 7948). Ponudba velja za izdelke iz nabora Eurorepar dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa in v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so vam na voljo pri pooblaščenih serviserjih Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Citroën preverite razpoložljivost izdelkov. Navedena cena vsebuje DDV. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

6 Ponudba velja do vključno 31. 8. 2021. Navedeni popust velja na celotno skupino originalnih Citroën tepihov (marketinška skupina 948). Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa in v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so vam na voljo pri pooblaščenih serviserjih Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Citroën preverite razpoložljivost izdelkov. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

Prodaja izdelkov iz te ponudbe je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da na servisu Citroën Avtotehne VIS preverite razpoložljivost izdelkov. Slika je simbolična. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. V primeru da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani še pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme.

Še bi lahko naštevali, ker je področij, kjer vam lahko nudimo pomoč zares veliko. Ponudimo pa tudi brezplačen nasvet.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič