CITROËN C3 Z DODATNIM POPUSTOM 750€

NOVI CITROËN C3

Z DODATNIM POPUSTOM 750€* & 5 let jamstva

V PRIMERU CITROËN FINANCIRANJA


Novi Citroën C3, limuzina z navdihujočim videzom, se odlikuje po svojem edinstvenem dizajnu. S svojimi 97. kombinacijami za individualizacijo podobe zunanjosti ni podoben nobenemu drugemu vozilu. Kar se tiče udobja, je novi Citroën C3 pridobil nove sedeže Advanced Comfort in napredno vzmetenje, s katerimi se v svoji kategoriji uvršča na prvo mesto. Moderno in povezljivo vozilo je opremljeno tudi z 12 sistemi za pomoč pri vožnji, ki vsakodnevno poenostavijo bivanje v vozilu.

NOV PREDNJI DEL

Prednji del novega Citroëna C3 naznanja nov korak na področju stilskega oblikovanja vozil iz prodajnega programa Citroën.

 

97 BARVNIH KOMBINACIJ

Novi Citroën C3 se ponaša z izjemno energičnim značajem in ni podoben nobenemu drugemu vozilu svojega segmenta. Svojo drugačnost izkorišča sebi v prid, zlasti svoj potencial za individualizacijo podobe: 97 kombinacij zunanjosti, 3 dekoracije za streho, 3 kombinacije notranjosti in nova platišča.

 

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Novi Citroën C3 je bil zasnovan z namenom, da bi se vsaka vožnja prelevila v trenutke dobrega počutja. Občutek ugodja v notranjosti je okrepljen zaradi novih sedežev Citroën Advanced Comfort, s katerimi so izkušnje v notranjosti še toliko bolj prijetne.

3 DEKORATIVNI DODATKI STREHE

Rdeča, Émeraude ali Techwood. Odločite se individualno podobo strehe in za svojega novega Citroëna C3 izberite enega izmed treh grafičnih motivov iz ponudbe.

 

3 NOVE KOMBINACIJE NOTRANJOSTI

Poleg serijske kombinacije notranjosti z izčiščenim videzom sta proti doplačilu za novega Citroëna C3 na voljo še dve novi kombinaciji notranjosti, ki zajemata posebno oblazinjenje sedežev in barvite dodatke:

  • Kombinacija notranjosti Emeraude: bolj dinamična kombinacija notranjosti se poigrava s kontrasti temnih barv in barvnimi detajli Emeraude.
  • Kombinacija notranjosti Techwood: kombinacija notranjosti visoko cenovnega videza z razkošnimi in na dotik mehkimi materiali, ki so izdelani po čisto posebnem postopku.

 

NOVI SEDEŽI CITROËN ADVANCED COMFORT

Novi Citroën C3 je podedoval dizajn sedežev Advanced Comfort: to je 100-odstotno Citroënova inovacija. Razkošni sedeži nudijo več udobja, bodisi vizualnega kot tudi telesnega, zahvaljujoč oblazinjenju z grafičnim učinkom, čvrstejši opori in podpori v ledvenem delu.

12 SISTEMOV POMOČI PRI VOŽNJI

Novi Citroën C3 je opremljen z 12 sistemi za pomoč pri vožnji, ki v vsakodnevnem življenju dajejo občutek varnosti in brezskrbnosti, omogočajo lažje izvajanje manevrov, spremljajo vožnjo in opozarjajo na nevarnost prometne nesreče.


DIZAJN

Nov dizajn za še večjo raznolikost: novi Citroën C3 bo zaradi izrazne stilske zasnove in edinstvene morfologije spreobrnil uveljavljene zapovedi svojega stereotipnega avtomobilskega segmenta. Drznim stilskim potezam prenovljenega prednjega dela, ki premierno predstavlja nov podpis znamke po navdihu konceptnega vozila CXPERIENCE, se pridružujejo novi žarometi na diode LED, nova 16- in 17-palčna lita platišča in nove zaščitne obloge Airbump®, ki mu dajejo še bolj robusten videz.


Več o vozilu si lahko preberete TUKAJ


*Ponudba velja za fizične osebe v primeru nakupa novega vozila s Citroën Financiranjem z akcijskim produktom Financiranje 1 % na mesec do 31. 8. 2022 pri pooblaščenih prodajalcih Citroën v Sloveniji. V primeru nakupa novega vozila preko Citroën Financiranja stranka prejeme 5 let jamstva z omejitvijo do 100.000 prevoženih km. Seznam navedene opreme ni izčrpen. Pri izbranem pooblaščenem prodajalcu Citroën preverite razpoložljivost vozila ter dodaten popust za izbrana vozila na zalogi. Navedene cene so informativne narave in neobvezujoče ter vključujejo DDV in davek na motorna vozila. Navedena cena posameznega vozila lahko odstopa od dejanske ponudbe zaradi sprememb cenikov, sprememb modelnega leta ali drugih morebitnih dogodkov, ki vplivajo na opremljenost in ceno vozila. Pridržujemo si pravico do napak in spremembe podatkov brez predhodne najave. Slike so simbolične.

Povprečna poraba goriva (pri kombiniranem ciklu vožnje po WLTP): 4,0–6,3 l/100 km, izpusti CO2: 104–145 g/km, emisijska stopnja EURO 6.3, specifični izpusti dušikovih oksidov: 0,0235–0,0514 (NOx). Pri dizelskih motorjih je vrednost specifičnih izpustov trdih delcev 0,00025–0,00051 g/km, število trdnih delcev pa 0,05–3,61 × 1011. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Izpusti onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Slike so simbolične narave. 

Primer informativnega izračuna finančnega lizinga Citroën Financiranje z akcijskim produktom Financiranje 1 % na mesec za vozilo Citroën C3 (Feel Pack PureTech 83 S&S BVM EURO 6.4) v modri barvi Spring; maloprodajna cena z DDV je 16.700 EUR; mesečno odplačevanje; mesečni obrok je 167 EUR oziroma 1% na mesec pri pologu v višini 30,5% in ročnosti 84 mesecev; višina pologa je pri akciji omejena od 30% do 70%, doba financiranja je vezana na ročnost od 36 mesecev do 84 mesecev; DDV je obračunan v obrokih; EOM na dan 10.05.2022 znaša 7,18%; fiksna obrestna mera 6,50%; financirana vrednost 11.079 EUR; skupni znesek za plačilo 19.482 EUR; stranka v primeru Citroën Financiranja prejme tudi jamstvo za dobo 5 let (vključuje dvoletno pogodbeno garancijo) oziroma 100.000 km. 

Navedene cene so informativne narave in neobvezujoče ter vključujejo DDV in davek na motorna vozila. Navedena cena posameznega vozila lahko odstopa od dejanske ponudbe zaradi sprememb cenikov, sprememb modelnega leta ali drugih morebitnih dogodkov, ki vplivajo na opremljenost in ceno vozila. Pridržujemo si pravico do napak in spremembe podatkov brez predhodne najave. Pred sklenitvijo prodajne pogodbe s pooblaščenim prodajalcem Citroën se posvetujte s prodajnim svetovalcem. Slike so simbolične.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme.

Še bi lahko naštevali, ker je področij, kjer vam lahko nudimo pomoč zares veliko. Ponudimo pa tudi brezplačen nasvet.

PE Ljubljana ›
Naslov
Celovška cesta 228, 1000 Ljubljana (Googlemaps ›)
Telefon
080 88 82
PE Kranj ›
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 53a, 4000 Kranj (Googlemaps ›)
Telefon
04 281 71 70
Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič