CITROËN C3 Z DODATNIM POPUSTOM 1.000€

NOVI CITROËN C3

Z DODATNIM POPUSTOM 1.000€1

&

S KASKOM ZA 1€1

&

BONOM ZA ZIMSKE PNEVMATIKE2


Velja za vozila na zalogi, ob nakupu vozila s Citroën Financiranjem.

Preverite zalogo:
>> NA ZALOGO <<


Novi Citroën C3, limuzina z navdihujočim videzom, se odlikuje po svojem edinstvenem dizajnu. S svojimi 97 kombinacijami za individualizacijo podobe zunanjosti ni podoben nobenemu drugemu vozilu. Kar se tiče udobja, je novi Citroën C3 pridobil nove sedeže Advanced Comfort in napredno vzmetenje, s katerimi se v svoji kategoriji uvršča na prvo mesto. Moderno in povezljivo vozilo je opremljeno tudi z 12 sistemi za pomoč pri vožnji, ki vsakodnevno poenostavijo bivanje v vozilu.

Več o Citroënu C3:

NOV PREDNJI DEL

Prednji del novega Citroëna C3 naznanja nov korak na področju stilskega oblikovanja vozil iz prodajnega programa Citroën.

 

97 BARVNIH KOMBINACIJ

Novi Citroën C3 se ponaša z izjemno energičnim značajem in ni podoben nobenemu drugemu vozilu svojega segmenta. Svojo drugačnost izkorišča sebi v prid, zlasti svoj potencial za individualizacijo podobe: 97 kombinacij zunanjosti, 3 dekoracije za streho, 3 kombinacije notranjosti in nova platišča.

 

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Novi Citroën C3 je bil zasnovan z namenom, da bi se vsaka vožnja prelevila v trenutke dobrega počutja. Občutek ugodja v notranjosti je okrepljen zaradi novih sedežev Citroën Advanced Comfort, s katerimi so izkušnje v notranjosti še toliko bolj prijetne.

3 DEKORATIVNI DODATKI STREHE

Rdeča, Émeraude ali Techwood. Odločite se individualno podobo strehe in za svojega novega Citroëna C3 izberite enega izmed treh grafičnih motivov iz ponudbe.

 

3 NOVE KOMBINACIJE NOTRANJOSTI

Poleg serijske kombinacije notranjosti z izčiščenim videzom sta proti doplačilu za novega Citroëna C3 na voljo še dve novi kombinaciji notranjosti, ki zajemata posebno oblazinjenje sedežev in barvite dodatke:

  • Kombinacija notranjosti Emeraude: bolj dinamična kombinacija notranjosti se poigrava s kontrasti temnih barv in barvnimi detajli Emeraude.
  • Kombinacija notranjosti Techwood: kombinacija notranjosti visoko cenovnega videza z razkošnimi in na dotik mehkimi materiali, ki so izdelani po čisto posebnem postopku.

 

NOVI SEDEŽI CITROËN ADVANCED COMFORT

Novi Citroën C3 je podedoval dizajn sedežev Advanced Comfort: to je 100-odstotno Citroënova inovacija. Razkošni sedeži nudijo več udobja, bodisi vizualnega kot tudi telesnega, zahvaljujoč oblazinjenju z grafičnim učinkom, čvrstejši opori in podpori v ledvenem delu.

12 SISTEMOV POMOČI PRI VOŽNJI

Novi Citroën C3 je opremljen z 12 sistemi za pomoč pri vožnji, ki v vsakodnevnem življenju dajejo občutek varnosti in brezskrbnosti, omogočajo lažje izvajanje manevrov, spremljajo vožnjo in opozarjajo na nevarnost prometne nesreče.