BREZPLAČNE ELEKTRIČNE URICE

V AVTOTEHNI VIS SMO PRIPRAVILI BREZPLAČNE "ELEKTRIČNE URICE" S CITROËNOM


Kaj vključujejo brezplačne ELEKTRIČNE URICE?

  • Spoznavanje električnega vozila, ki ga nudijo strokovni in prijazni prodajni svetovalci. Pripravili so predstavitev vozila in njegovega polnjenja ter uvodno spoznavanje z aplikacijami.
  • Brezplačno testiranje vozila: za vse udeležence smo pripravili tudi testno vožnjo na kateri bodo spoznali udobje, ki ga nudijo električna vozila. Prodajni svetovalci pa bodo tekom vožnje odgovorili tudi na vsa vprašanja.
  • Stroškovno primerjavo, katera je narejena po meri in željah vsakega posameznika. Vključuje primerjavo cen in stroškov vzdrževanja trenutnega (rabljenega) vozila, novega električnega in novega bencinskega vozila.
  • Praktično darilo Avtotehne VIS.


Pohiti s prijavo in si zagotovi termin zdaj >PRIJAVA

ELEKTRIČNA VOZILA CITROËN


Odločite se za odgovorno mobilnost z vozili iz električnega izbora Citroën.

Mestni avtomobili, limuzine, enoprostorci ali gospodarska vozila; Citroën vam ponuja celotno paleto vozil v električni izvedbi. Spoznajte številne prednosti električnega vozila: Prožna in neslišna vožnja, nemudoma razpoložljiv navor, nične emisije CO2, hitro polnjenje ... Pravi koncentrat tehnologij, primeren za večino načinov uporabe in že danes ponuja odgovore na izzive jutrišnjega dne!

PREDNOSTI ELEKTRIČNEGA POGONA

Uživajte v edinstvenem udobju vožnje po zaslugi 100% električnega motorja. Vaše vozilo je tiho in enostavno vodljivo na vseh poteh, tako v mestu kot izven mesta. Vaše električno vozilo popolnoma ustreza omejitvam in kriterijev vožnje v mestnih središčih, ter tudi na dolgih relacijah, zahvaljujoč dosegu do 350 km v ciklu WLTP, odvisno od modela vozila.

RAZLIČNE REŠITVE ZA POLNJENJE

Vaš električni avtomobil Citroën je mogoče povsod enostavno napolniti. Doma ali v službi, na domači vtičnici ali WallBox priključku, na hitrih polnilnicah na avtocestah, na parkiriščih in drugih javnih polnilnicah. Čas polnjenja je odvisen od vozila in izbrane rešitve za polnjenje.

NAMENSKE STORITVE ZA ELEKTRIČNO VOZILO

Za poenostavitev vsakdanjega življenja izkoristite našo storitev za električna vozila. Z aplikacijo My Citroën kadar koli preverite domet, pregledujete stanje napolnjenosti, doseg in preostali čas polnjenja vozila, nastavite časovno zamaknjeno polnjenje*, nastavite zagon vnaprejšnjega klimatiziranja...

VSAKODNEVNI PRIHRANKI

Z električnim vozilom lahko vsak dan prihranite:

Stroški uporabe električnega vozila (brez energije) so približno 30% manjši od termičnega vozila (vključuje podaljšanje garancije za redno vzdrževanje in obrabne dele). vzdrževanje je poenostavljeno in obiski delavnice so manj pogosti.


Za fizične stranke:

  • Eko Subvencija ,
  • Pomoč pri namestitvi polnilne postaje,
  • Optimizacija stroškov lastništva (TCO),
  • Prispevek k zmanjšanju CO2 v vaši floti,
  • Parkiranje 100% električnega vozila je v nekaterih mestih brezplačno, v drugih pa po ugodnejših cenah.CITROËN Ë-C4 ELEKTRIČEN

Citroën ë-C4 električni vam omogoča vsakodnevno vožnjo v povsem električnem načinu, da ste popolnoma izoliran od hrupa ceste in zunanjega sveta, v popolnem miru, kot v kokonu: vsi zunanji stresi so filtrirani. Tiho delovanje, tekoče gibanje vozila, užitek v vožnji, mehkoba vzmetenja, mehkoba sedežev Advanced Comfort, odsotnost tresljajev na vozilu, ergonomija in enostavna uporaba namenskih vmesnikov in storitev, vse prispeva k izboljšanju udobja v vozilu za vse potnike.


Spoznajte ë-C4


CITROËN Ë-BERLINGO ELEKTRIČEN

Citroën ë-Berlingo je zaradi svoje priročnosti in vsestranske uporabnosti idealni partner za ljubitelje aktivnega življenjskega sloga, ki bodo lahko med vsemi svojimi prostočasnimi dejavnostmi uživali v udobju njegovega električnega motorja.

Električna različica vozila Berlingo omogoča umirjeno in brezskrbno vožnjo z električnim motorjem, ki zagotavlja do 280 km* dosega (po preizkusnem postopku WLTP).


Spoznajte ë-BERLINGO

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem odgovorijo na vprašanja. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, poslovni najem vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme. Vse za vozilo na enem mestu.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič