Akcijska ponudba MAZDA''BRUM BRUM''

ponudba novih vozil Mazda

 

Do kar 7.000 € prihranka na nova vozila iz zaloge!


* !!! Na koncu članka še preveri prav posebno ugodnost !!! *

Oglejte si akcijsko ponudbo in odpeljite svojo Mazdo še danes!

MAZDA 2 vsaj 600 EUR ceneje


+ Bon za dodatno opremo v vrednosti 700 EUR


že za 136,39 EUR/mesec


VEČ O VOZILU

NA ZALOGO

Prijavi se na testno vožnjo TUKAJ!

MAZDA 3 vsaj 2.400 EUR ceneje

+ Bon za dodatno opremo v vrednosti 700 EUR

že za 249,36 EUR/mesec


VEČ O VOZILU

NA ZALOGO

Prijavi se na testno vožnjo TUKAJ!

MAZDA CX-30 vsaj 3.000 EUR ceneje

+ Bon za dodatno opremo v vrednosti 700 EUR


že za 211,83 EUR/mesec


VEČ O VOZILU

NA ZALOGO

Prijavi se na testno vožnjo TUKAJ!

MAZDA CX-5 vsaj 3.900 EUR ceneje

+ Bon za dodatno opremo v vrednosti 800 EURže za 223,23 EUR/mesec


VEČ O VOZILU

NA ZALOGO

Prijavi se na testno vožnjo TUKAJ!

MAZDA MX-5 vsaj 1.400 EUR ceneje

že za 238,74 EUR/mesecVEČ O VOZILU

NA ZALOGO

Prijavi se na testno vožnjo TUKAJ!

MAZDA CX-60 vsaj 7.000 EUR ceneje

+ Bon za dodatno opremo v vrednosti 800 EUR


že za 450,80 EUR/mesecVEČ O VOZILU

NA ZALOGO

Prijavi se na testno vožnjo TUKAJ!

______________________________________________________________________________________________________


* !! POZOR !! *


______________________________________________________________________________________________________Cena Mazde CX-60 s financiranjem 60 mesecev že od 46.140,00 EUR dalje. Izkorisite priložnost in odpeljite Mazdo na zalogi že danes!

Prijavite se na testno vožnjo TUKAJ.


Pošljite povpraševanje TUKAJ.BIG DEAL


Ker v Avtotehni VIS želimo, da ste z novo Mazdo zadovoljni tudi po tem, ko jo odpeljete domov, vam ekskluzivno podarjamo paket BIG DEAL, kjer ob nakupu nove Mazde prejmete 7-letno jamstvo in 3 brezplačne servisne preglede.


Več o ponudbi si preberite TUKAJ.


Kombinirana poraba goriva (po WLTP ciklu): 1,5–6,4 l/100 km, izpusti CO2 : 33–184 g/km. Emisijska stopnja: EURO 6d. Specifične emisije dušikovih oksidov (NOX): 0,007–0,0763g/km. Trdi delci: 0,00002-0,003 g/km in število delcev 0-0,02 * 1011 pri dizelskih motorjih. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal iz prometa prispevajo k poslabšanju zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Slike so simbolne. Na slikah je lahko prikazana oprema za doplačilo. Več informacij je na voljo pri prodajnih svetovalcih v salonu Mazda Avtotehne VIS. Podatki so bili pravilni v času objave članka 10.10.2023, cene veljajo po aktualnem mesečnem ceniku, ki je na voljo v salonu Mazda Avtotehne VIS in na spletu.

*Big Deal je jamstvo Avtotehne VIS, ki vključuje 7-letno jamstvo in 3 brezplačne servisne preglede (Trije brezplačni servisi pregledi zajemajo stroške dela rednega servisa. Strošek nadomestnih delov, drobnega materiala, dodatnih storitev in ekološke takse ni vključen. Velja za 5.,6. in 7. servisno leto, kar je zavedeno tudi v nakupni pogodbi).

Oglaševane cene veljajo za naveden model z osnovno opremo – možno naknadno naročilo do 30.12.2023 z garancijo cene. Oglaševan popust je na voljo pri nakupu vozila Mazda s Takumi financiranjem.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem odgovorijo na vprašanja. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, poslovni najem vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme. Vse za vozilo na enem mestu.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič