PEUGEOT EXPERT

PEUGEOT Expert Kombi in e-Expert Kombi bosta vašim potnikom omogočila varno in udobno potovanje. Po zaslugi električnih in dizelskih motorjev vam na vsakodnevnih poteh obljubljata izjemno vozno udobje in zmogljivost.

Raba

Kombi za vse vrste rabe


Vzdržljiv in uporaben PEUGEOT Expert Kombi in novi e-Expert Kombi sta na voljo v treh dolžinah: kot standardna izvedenka s 4,95 metra dolžine, podaljšana izvedenka s 5,30 metra dolžine in inovativna kompaktna izvedenka, ki v dolžino meri zgolj 4,60 metra.

Premišljeno zasnovani mini bus omogoča številne razporeditve sedežev, da lahko vsem potnikom ponudi optimalen prostor. Kompaktna izvedenka ima optimalno izkoriščen prostor in lahko prepelje kar 9 potnikov.

Modularnost

Večja modularnost za več fleksibilnosti


Dostop do tretje vrste sedežev PEUGEOTOV Expert Kombi in e-Expert Kombi je izjemno enostaven. Sedež v drugi vrsti preklopimo s premikom ene same ročice, in s tem sprostimo širok dostop do zadnje sedežne klopi.

Motorji

Zmogljiva in cenovno ugodna ponudba

PEUGEOT Expert Kombi in e-Expert Kombi sta opremljena z večenergijsko modularno konstrukcijsko osnovo EMP2 (Efficient Modular Platform). Inovativno vozilo združeno ponuja vrhunsko vozno udobje, kakovost in učinkovitost hkrati pa tudi optimalno udobje za vse potnike.

Aplikacija MyPeugeot®

Nadzirajte svoje vozilo na daljavo. Nadzirajte svoje vozilo na daljavo.

Z aplikacijo MyPeugeot® lahko v kateremkoli trenutku in od kjerkoli pregledate:

  • avtonomijo,
  • napredek polnjenja in stanje napolnjenosti vozila,
  • statistične podatke porabi goriva na poti.


Na daljavo lahko upravljate tudi nekatere funkcije vozila, in to neposredno iz aplikacije:

  • vklop in načrtovanje polnjenja, zlasti za koriščenje ugodnosti cenika v terminih izven gneče,
  • predhodno toplotno klimatiziranje potniškega prostora (hlajenje/gretje), s katerim si zagotovite optimalno
  • predhodno toplotno klimatiziranje potniškega prostora (hlajenje/gretje), s katerim si zagotovite optimalno udobje, hkrati pa zadržite enako napolnjenost akumulatorja.
App image

Se zanimate za nakup/najem?

Se zanimate za nakup ali poslovni najem vozila? Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Pri nakupu rabljenega, novega, osebnega ali gospodarskega vozila se lahko zanesete na nas. To so potrdili tudi potrošniki, zato je Center rabljenih vozil Avtotehna VIS prejel 1. mesto za najvišjo kakovost storitev že 3. leto zapored.

S klikom na gumb “Oddaj” se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih navedli na tej spletni strani, obdelajo in uporabljajo s strani Avtotehna VIS d.o.o. za namene omenjene v vaši zahtevi. Podrobnejše informacije o uporabi osebnih podatkov so dostopne v Izjavi o zasebnosti. Z oddajo naročila potrjujem, da sem prebral Izjavo o zasebnosti.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič