PEUGEOT E-RIFTER

Novi Peugeot e-Rifter, ki se lahko pohvali z mogočno in vzdržljivo stilsko zasnovo ter prostorno in tehnološko napredno notranjostjo, vam bo s svojim novim motorjem na 100 % električni pogon pomagal odkriti številne prednosti e-mobilnosti.

Prednosti

Do 280 kilometrov dosega (WLTP)

Vožnja s 100 % električnim načinom pogona zagotavlja nove občutke: tekoča vožnja brez cukanja, naglo pospeševanje po zaslugi nemudoma razpoložljivega navora motorja in neslišno delovanje motorja.


0 gramov emisij CO2

Zagotovite si prihranke po zaslugi: nižjih stroškov za energijo kot pri gorivu, nizkega stroška uporabe po zaslugi cenejšega vzdrževanja, finančne subvencije s strani države ni uporabe načina "ECO", ki zagotavlja optimalen doseg baterije.


30 minut za pridobitev 80% dosega

Naj bo vaše življenje še bolj enostavno po zaslugi hitrega in intuitivnega polnjenja. S pomočjo aplikacije MyPeugeot lahko na daljavo enostavno upravljate polnjenje, predhodno toplotno klimatiziranje in druge funkcije.

Peugeot I-Cockpit® v polni e-voluciji

Voznikovo mesto PEUGEOT i-Cockpit® je tehnološko izboljšano, saj lahko voznik izbira med dvema novima instrumentnima ploščama, ki mu posredujeta vse potrebne informacije za uspešno upravljanje vozila na 100 % električni pogon.

Serijsko je na voljo analogna instrumentna plošča, ki je posebej prilagojena za upravljanje električnega vozila in ima v opremi: merilnik moči za prikaz stopnje porabe (ECO, optimizacija energije ali POWER, največja moč) ali rekuperacije energije (CHARGE), merilnik porabe dodatnih porabnikov za toplotno udobje (gretje, klimatiziranje zraka), merilnik stopnje napolnjenosti baterije in barvni matrični zaslon za prikaz pretokov energije, spremljanje polnjenja (v teku ali časovno zamaknjeno), informacij potovalnega računalnika in o dosegu.

Inteligentne funkcije za večjo enostavnost

Novi e-RIFTER je na voljo v dveh različicah s 5 ali 7 sedeži, ki so na voljo tako za standardno dolgo izvedenko (4,40 m) kot za podaljšano izvedenko (4,75 m), odvisno od vaših potreb glede uporabe. Njegov prtljažnik ima zelo veliko prostornino, ki jo je možno povečati vse do 4000 litrov.

Doseg in polnjenje

Z baterijo vozila PEUGEOT e-Rifter lahko prevozite 280 kilometrov po homologacijskem preizkusnem postopku WLTP (globalno usklajeni preizkusni postopek za osebna vozila in lahka gospodarska vozila). Preizkusni postopek WLTP nudi uporabnikom bolj natančne vrednosti dosega, ki veliko bolj realno predstavljajo dejansko rabo vozila.

Preveri zalogo vozil › Katalog › Preveri cenik ›
Konfigurator › Ob kliku na gumb Konfigurator boste preusmerjeni na drugo spletno stran.

Aplikacija MyPeugeot®

Nadzirajte svoje vozilo na daljavo. Nadzirajte svoje vozilo na daljavo.

Z aplikacijo MyPeugeot® lahko v kateremkoli trenutku in od kjerkoli pregledate:

  • avtonomijo,
  • napredek polnjenja in stanje napolnjenosti vozila,
  • statistične podatke porabi goriva na poti.


Na daljavo lahko upravljate tudi nekatere funkcije vozila, in to neposredno iz aplikacije:

  • vklop in načrtovanje polnjenja, zlasti za koriščenje ugodnosti cenika v terminih izven gneče,
  • predhodno toplotno klimatiziranje potniškega prostora (hlajenje/gretje), s katerim si zagotovite optimalno
  • predhodno toplotno klimatiziranje potniškega prostora (hlajenje/gretje), s katerim si zagotovite optimalno udobje, hkrati pa zadržite enako napolnjenost akumulatorja.
App image

Se zanimate za nakup/najem?

Se zanimate za nakup ali poslovni najem vozila? Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Pri nakupu rabljenega, novega, osebnega ali gospodarskega vozila se lahko zanesete na nas. To so potrdili tudi potrošniki, zato je Center rabljenih vozil Avtotehna VIS prejel 1. mesto za najvišjo kakovost storitev že 3. leto zapored.

S klikom na gumb “Oddaj” se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih navedli na tej spletni strani, obdelajo in uporabljajo s strani Avtotehna VIS d.o.o. za namene omenjene v vaši zahtevi. Podrobnejše informacije o uporabi osebnih podatkov so dostopne v Izjavi o zasebnosti. Z oddajo naročila potrjujem, da sem prebral Izjavo o zasebnosti.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič