PEUGEOT 508 SW

Spoznajte PEUGEOT 508 SW, karavana visokega razreda z brezkompromisnim dizajnom, ki nudi udobje limuzine za daljša potovanja, prostornost izvedenke SW, tekmovalnost kupeja ter vrhunsko kakovost in najsodobnejšo tehnologijo.

Dizajn

S svojimi odločnimi in izklesanimi slogovnimi potezami, napetimi linijami in izrazno okrasno masko je PEUGEOT 508 SW videti kot moderno in elegantno vozilo, ki pa je hkrati tudi prostorno in atletsko naravnano. Zadnji del krasita dvojna kromana izpušna cev, ki namiguje na tekmovalnost, in okrasna letev v svetleče črni barvi, ki jo obdajajo nove luči s tehnologijo 100 % LED in z inovativnim učinkom 3D.

Voznikovo mesto

Sedite za vizionarsko voznikovo mesto.
S kompaktnim volanom, po meri nastavljivo digitalno ploščo v višini oči in 10-palčnim zaslonom na dotik visoke ločljivosti s kapacitivno tehnologijo vam PEUGEOT i-Cockpit® karavana PEUGEOT 508 SW visokega razreda obljublja ergonomsko upravljanje in brezmejne užitke v vožnji.

Motorji

Karavan visokega razreda PEUGEOT 508 SW obljublja mehko vožnjo in vzorno lego na cesti po zaslugi krmiljenega vzmetenja. Učinkoviti motorji PureTech in BlueHDi €6.c ter samodejni menjalnik EAT8 bodo poskrbeli za še več užitkov in bolj intenzivna doživetja za volanom.

Tehnologije

PEUGEOT 508 SW je opremljen z bogato tehnološko opremo, med katero najdemo sisteme za pomoč pri vožnji zadnje generacije, ki poskrbijo za večjo varnost, spremljajo vaše manevre in vam pomagajo bolje razumeti ter vnaprej predvideti okolico in razmere na cesti.
POVPREČNA PORABA

Da bi svojim strankam zagotovila najbolj ustrezne informacije, jim skupina PSA omogoča dostop do neodvisnih in certificiranih meritev vrednosti porabe goriva v dejanskih voznih razmerah. Oglejte si vrednosti povprečne porabei novega PEUGEOT 508 SW:

  • Vrednosti WLTP(1): Poraba goriva od 4,9 do 7,8 pri kombinirani vožnji, od 6,0 do 10,5 pri nizki hitrosti, od 5,0 do 7,7 pri povprečni hitrost, od 4,3 do 6,6 pri visoki hitrosti in od 5,0 do 7,8 pri zelo visoki hitrosti WLTP (l/100 km) - Emisije CO2 (kombinirana vožnja) WLTP: od 129 do 175 (g/km)

 (1) Navedene vrednosti porabe goriva in emisij CO2 so v skladu s homologacijo WLTP (uredba EU 2017/948). Od 1. septembra 2018 dalje morajo nova vozila za pridobitev homologacije opraviti globalno usklajeni preizkusni postopek za osebna vozila in lahka gospodarska vozila (WLTP), to je nov testni postopek, ki poteka v bolj realnih pogojih vožnje in med katerim izmerijo porabo goriva, emisije CO2. Postopek WLTP bo povsem nadomestil novi evropski vozni cikel (NEDC) oziroma dosedanji testni postopek. Glede na to, da so testni pogoji protokola WLTP bolj realni, so izmerjene vrednosti porabe goriva in emisij CO2 v številnih primerih višje od vrednosti, izmerjenih po postopku NEDC. Vrednosti porabe goriva in emisij CO2 so lahko različne, odvisno od posebne opreme, opcij in tipa pnevmatik. Za bolj podrobne informacije se lahko obrnete na vaše prodajno mesto.

  • Vrednosti NEDC(2): Poraba goriva od 3,9 do 5,7 pri kombinirani vožnji, od 3,5 do 4,7 pri izven mestni vožnji in od 4,4 do 7,5 pri mestni vožnji NEDC (l/100 km) - Emisije CO2 (kombinirana vožnja) NEDC: od 101 do 132 (g/km)

 (2) Vrednosti porabe goriva in emisij CO2 so določene na podlagi novega standardiziranega testnega postopka WLTP (uredba EU 2017/948), nato pa so zaradi primerjave z ostalimi vozili dobljene vrednosti pretvorjene v vrednosti cikla NEDC. Za bolj podrobne informacije se lahko obrnete na vaše prodajno mesto. Pri teh vrednosti niso upoštevani pogoji uporabe, stil vožnje, oprema oziroma opcije in so lahko glede na tip pnevmatik različne.


Katalog › Preveri cenik ›
Konfigurator › Ob kliku na gumb Konfigurator boste preusmerjeni na drugo spletno stran.

Aplikacija MyPeugeot®

Nadzirajte svoje vozilo na daljavo. Nadzirajte svoje vozilo na daljavo.

Z aplikacijo MyPeugeot® lahko v kateremkoli trenutku in od kjerkoli pregledate:

  • avtonomijo,
  • napredek polnjenja in stanje napolnjenosti vozila,
  • statistične podatke porabi goriva na poti.


Na daljavo lahko upravljate tudi nekatere funkcije vozila, in to neposredno iz aplikacije:

  • vklop in načrtovanje polnjenja, zlasti za koriščenje ugodnosti cenika v terminih izven gneče,
  • predhodno toplotno klimatiziranje potniškega prostora (hlajenje/gretje), s katerim si zagotovite optimalno
  • predhodno toplotno klimatiziranje potniškega prostora (hlajenje/gretje), s katerim si zagotovite optimalno udobje, hkrati pa zadržite enako napolnjenost akumulatorja.
App image

Se zanimate za nakup/najem?

Se zanimate za nakup ali poslovni najem vozila? Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Pri nakupu rabljenega, novega, osebnega ali gospodarskega vozila se lahko zanesete na nas. To so potrdili tudi potrošniki, zato je Center rabljenih vozil Avtotehna VIS prejel 1. mesto za najvišjo kakovost storitev že 3. leto zapored.

S klikom na gumb “Oddaj” se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih navedli na tej spletni strani, obdelajo in uporabljajo s strani Avtotehna VIS d.o.o. za namene omenjene v vaši zahtevi. Podrobnejše informacije o uporabi osebnih podatkov so dostopne v Izjavi o zasebnosti. Z oddajo naročila potrjujem, da sem prebral Izjavo o zasebnosti.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič