PEUGEOT 5008

Vstopite v novo dimenzijo impozantnega stila, prostornosti in drznosti. Prenovljeni PEUGEOT 5008 je s športnim videzom in izjemno fluidnostjo dodatno izboljšal že tako moderen videz svojih linij in nam predstavlja stilske zapovedi jutrišnjega dne. Izboljšano voznikovo mesto PEUGEOT i-Cockpit in njegove vrhunske lastnosti vam ponujajo najboljše vozniške občutke in zmogljivosti limuzine za daljše vožnje, tako da bodo potovanja presegla vsa vaša pričakovanja.

Dizajn

Popestrite svojo zamisel o impozantnem stilu.
Prenovljeni PEUGEOT 5008 s sedmimi sedeži je na eleganten in zrel način prenovil svojo že tako moderno obliko karoserije, ter s tem dosegel idealno ravnovesje med zmogljivostjo in prefinjenostjo.
Estetsko izpopolnjen in eleganten prednji del, ki ga krasita nova okrasna maska brez okvira in oblikovno prepoznavna osvetlitev znamke, se povsem neopazno prilega celoti skupaj z novim odbijačem s kovinskim ščitnikom in stranskimi zračnimi režami v svetleče črni barvi.
Športno in dinamično držo privzdignjene karoserije dodatno izpostavi kroman okrasni vstavek, ki linijo žarometov na videz podaljša vse do zadnjega spojlerja, za dodaten poudarek pa poskrbijo tudi nova 19-palčna aluminijasta platišča z diamantno obdelavo «San Francisco», ki dodajo njegovi atletski postavi piko na "i".

Voznikovo mesto

Pojačajte svoje užitke za volanom modernega, inovativnega in ergonomskega voznikovega mesta PEUGEOT i-Cockpit®. Poleg kompaktnega volana za bolj priročno krmiljenje in sedmih tipk Toggles switches je novi PEUGEOT opremljen tudi z novim sredinskim 10-palčnim zaslonom na dotik HD in novo 12,3-palčno digitalno instrumentno ploščo v višini oči, ki omogoča visoko kakovosten prikaz informacij in ima velik nabor nastavitev in možnosti prilagajanja po meri, tako da boste lahko natančno spremljali glavne elemente vožnje brez odmika pogleda s cestišča.

Motorji

PEUGEOT 5008 je izredno okreten in enostaven za krmiljenje ter nudi vse dinamične zmogljivosti in zvočno udobje velike limuzine za daljša potovanja.
Opremljen je z bencinskimi motorji PureTech ali dizelskimi BlueHDi zadnje generacije znamke Peugeot, ki imajo pridobljeno homologacijo Euro 6d in so opremljeni s tehnologijo "Stop&Start".

Tehnologija

Na cesti vas bodo z PEUGEOT 5008 spremljali številni sistemi za pomoč pri vožnji kot na primer samodejno zaviranje v sili najnovejše generacije ali razširjeno prepoznavanje prometnih znakov...
Za brezskrbno vožnjo po mestu pa so vam na voljo sistemi za pomoč pri izvajanju manevrov in parkiranju: vizualna pomoč 360° za parkiranje in Park Assist.


PORABA GORIVA IN EMISIJE CO2

  • Vrednosti WLTP(1): Poraba goriva od 4,6 do 8,0 pri kombinirani vožnji. Emisije CO₂ (kombinirana vožnja) WLTP: od 121 do 180 (g/km).

(1) Navedene vrednosti porabe goriva in emisij CO₂ so v skladu s preizkusnim postopkom WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti vsa nova vozila. Postopek WLTP je nadomestil evropski vozni cikel (NEDC) oziroma dosedanji preizkusni postopek. Glede na to, da so testni pogoji protokola WLTP bolj realni, so izmerjene vrednosti porabe goriva in emisij CO₂ v številnih primerih višje od vrednosti, izmerjenih po postopku NEDC. Vrednosti porabe goriva, emisij CO₂ in dosega se lahko spreminjajo glede na dejanske vozne razmere pri uporabi in raznih dejavnikov, kot so: posebna oprema, opcijska oprema in tip pnevmatik.


Preveri zalogo vozil › Katalog › Preveri cenik ›
Konfigurator › Ob kliku na gumb Konfigurator boste preusmerjeni na drugo spletno stran.

Aplikacija MyPeugeot®

Nadzirajte svoje vozilo na daljavo. Nadzirajte svoje vozilo na daljavo.

Z aplikacijo MyPeugeot® lahko v kateremkoli trenutku in od kjerkoli pregledate:

  • avtonomijo,
  • napredek polnjenja in stanje napolnjenosti vozila,
  • statistične podatke porabi goriva na poti.


Na daljavo lahko upravljate tudi nekatere funkcije vozila, in to neposredno iz aplikacije:

  • vklop in načrtovanje polnjenja, zlasti za koriščenje ugodnosti cenika v terminih izven gneče,
  • predhodno toplotno klimatiziranje potniškega prostora (hlajenje/gretje), s katerim si zagotovite optimalno
  • predhodno toplotno klimatiziranje potniškega prostora (hlajenje/gretje), s katerim si zagotovite optimalno udobje, hkrati pa zadržite enako napolnjenost akumulatorja.
App image

Se zanimate za nakup/najem?

Se zanimate za nakup ali poslovni najem vozila? Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Pri nakupu rabljenega, novega, osebnega ali gospodarskega vozila se lahko zanesete na nas. To so potrdili tudi potrošniki, zato je Center rabljenih vozil Avtotehna VIS prejel 1. mesto za najvišjo kakovost storitev že 3. leto zapored.

S klikom na gumb “Oddaj” se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih navedli na tej spletni strani, obdelajo in uporabljajo s strani Avtotehna VIS d.o.o. za namene omenjene v vaši zahtevi. Podrobnejše informacije o uporabi osebnih podatkov so dostopne v Izjavi o zasebnosti. Z oddajo naročila potrjujem, da sem prebral Izjavo o zasebnosti.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič