PEUGEOT 3008 HIBRID

Novi PEUGEOT 3008 HYBRID združuje moč in eleganco s tehnologijo, ki je vseprisotna v notranjosti, s čimer zagotavlja edinstvene vozniške izkušnje. Njegova motorja, HYBRID 225 KM FWD in HYBRID4 300 KM AWD, ki kombinirano delujeta na notranje zgorevanje in električno energijo, sta učinkovita in dinamična. V 100 % električnem načinu boste med vožnjo občutili izjemne emocije.

Prednosti

Do 59 km dosega (WLTP)


Pri tem priključnem hibridu lahko sami izberete pogonski sklop za vožnjo: motor z notranjim zgorevanjem ali električni motor. V električnem načinu boste lahko izkusili kar nekaj novih občutkov:

 • do 59 km električnega dosega (WLTP),
 • tekoča vožnja brez cukanja, manj vibracij,
 • naglo pospeševanje po zaslugi nemudoma razpoložljivega navora motorja,
 • neslišno delovanje motorja.

Dizajn

Novi PEUGEOT 3008 HYBRID se ponaša s tehnološko napredno oblikovno zasnovo, o čemer priča nova mogočna prednja maska, ki jo krasita prednja žarometa Full LED s funkcijo EVS. Njen prepoznaven stil, ki predstavlja idealno razmerje med drznostjo in mehkobo, spreobrača uveljavljene stilske zapovedi SUV-jev.

Tehnologija

Priključni hibridni motor


Za še več užitkov je novi PEUGEOT 3008 na voljo v izvedenkah HYBRID4 300 e-EAT8 AWD (štirikolesni pogon) in HYBRID 225 e-EAT8 FWD (dvokolesni pogon).

Vozilo združuje:

 • bencinski motor PureTech z močjo 147 kW/200 KM pri izvedenki HYBRID4 in motor z močjo 132 kW/180 KM pri izvedenki HYBRID,
 • en motor z močjo 81 kW v prednjem delu za HYBRID in HYBRID4 in drugi motor z močjo 83 kW v zadnjem delu pri izvedenki HYBRID4.

Enostavne in hitre rešitve za polnjenje

Da bi lahko v celoti izkoristili prednosti novega PEUGEOT 3008 HYBRID, si privoščili vožnjo v 100 % električnem načinu in znižali porabo goriva ter emisij CO2, je priporočljivo, da baterijo redno polnite.


Preveri zalogo vozil › Katalog › Preveri cenik ›
Konfigurator › Ob kliku na gumb Konfigurator boste preusmerjeni na drugo spletno stran.

Aplikacija MyPeugeot®

Nadzirajte svoje vozilo na daljavo. Nadzirajte svoje vozilo na daljavo.

Z aplikacijo MyPeugeot® lahko v kateremkoli trenutku in od kjerkoli pregledate:

 • avtonomijo,
 • napredek polnjenja in stanje napolnjenosti vozila,
 • statistične podatke porabi goriva na poti.


Na daljavo lahko upravljate tudi nekatere funkcije vozila, in to neposredno iz aplikacije:

 • vklop in načrtovanje polnjenja, zlasti za koriščenje ugodnosti cenika v terminih izven gneče,
 • predhodno toplotno klimatiziranje potniškega prostora (hlajenje/gretje), s katerim si zagotovite optimalno
 • predhodno toplotno klimatiziranje potniškega prostora (hlajenje/gretje), s katerim si zagotovite optimalno udobje, hkrati pa zadržite enako napolnjenost akumulatorja.
App image

Se zanimate za nakup/najem?

Se zanimate za nakup ali poslovni najem vozila? Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Pri nakupu rabljenega, novega, osebnega ali gospodarskega vozila se lahko zanesete na nas. To so potrdili tudi potrošniki, zato je Center rabljenih vozil Avtotehna VIS prejel 1. mesto za najvišjo kakovost storitev že 3. leto zapored.

S klikom na gumb “Oddaj” se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih navedli na tej spletni strani, obdelajo in uporabljajo s strani Avtotehna VIS d.o.o. za namene omenjene v vaši zahtevi. Podrobnejše informacije o uporabi osebnih podatkov so dostopne v Izjavi o zasebnosti. Z oddajo naročila potrjujem, da sem prebral Izjavo o zasebnosti.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič