NOVI PEUGEOT 3008

Spoznajte prenovljeni PEUGEOT 3008 in njegovo edinstveno stilsko zasnovo, ki spreobrača ustaljene zapovedi vozil SUV. V njegovih mogočnih linijah se prepletajo moč in prefinjenost, dinamičnost in mehkoba. Za vozilo je bilo zasnovano še bolj moderno in visokokakovostno voznikovo mesto PEUGEOT i-Cockpit® ter cela paleta inovativnih tehnologij, ki vam nudijo še več dobrega počutja in varnosti. Po zaslugi učinkovitih PRIKLJUČNIH HIBRIDNIH, BENCINSKIH in DIZELSKIH motorjev boste lahko uživali v okretnem krmiljenju in si privoščili obilo užitkov v vožnji.

Odpeljite svojega že za 276 € / mesec*!Dizajn

Veder dizajn


Zunanje linije novega PEUGEOT 3008 izražajo njegov odločen karakter in ravnovesje moči in mehkobe. Revolucionaren prednji del ga navda s mogočno osebnostjo. Ta model visokega razreda smelo utira pot v dobo modernosti.

Povezljivost

Peugeot Connect vam omogoča dostop do povezljivih storitev z navigacijo TomTomi da lahko sproti pregledujete prometne informacije, prosta parkirna mesta, cene goriva ali vremensko napoved …

Motorji

Inteligentne tehnologije

Pri prenovljenem PEUGEOT 3008 lahko prosto izbirate vir energije, ne da si se vam bilo treba odreči zmogljivostim, ki jih pričakujete od vozila znamke PEUGEOT: bivalno udobje, velika prostornina prtljažnika in predvsem užitki v vožnji.

Inovativne tehnologije

Sistemi za pomoč zadnje generacije PEUGEOT 3008 nudijo še več udobja in varnosti ter vas spremljajo pri samodejni vožnji.

Ne glede na to, ali zaznavajo cestna pravila (razširjeno prepoznavanje cestnih znakov) in vam pomagajo pri vožnji v prometu (paket Drive Assist Plus, prilagodljivi tempomat "ACC" Stop&Go pomoč pri ohranitvi položaja ali zadržanju vozila na voznem pasu z zaznavanjem robov cestišča), ali pa analizirajo vašo okolico (aktivni nadzor mrtvih kotov), vsi ti sistemi za pomoč so dodatno zagotovilo za brezskrbno vožnjo.

*Peugeot 3008 ALLURE PACK 1.5 BlueHDi 130 STT €6,3; vrednost predmeta financiranja znaša 25.831,59 € z DDV. Število obrokov je 84 (mesecev), začetni polog pa znaša 32 % (8.266,11 €). Mesečni obrok znaša 275,27 €. Obrestna mera znaša 8,48 % na dan 10.08.2021 in velja pri financiranju z ročnostjo najmanj 48 mescev. Akcija traja do 30. septembra 2021.


Preveri zalogo vozil › Katalog › Preveri cenik ›
Konfigurator › Ob kliku na gumb Konfigurator boste preusmerjeni na drugo spletno stran.

Aplikacija MyPeugeot®

Nadzirajte svoje vozilo na daljavo. Nadzirajte svoje vozilo na daljavo.

Z aplikacijo MyPeugeot® lahko v kateremkoli trenutku in od kjerkoli pregledate:

  • avtonomijo,
  • napredek polnjenja in stanje napolnjenosti vozila,
  • statistične podatke porabi goriva na poti.


Na daljavo lahko upravljate tudi nekatere funkcije vozila, in to neposredno iz aplikacije:

  • vklop in načrtovanje polnjenja, zlasti za koriščenje ugodnosti cenika v terminih izven gneče,
  • predhodno toplotno klimatiziranje potniškega prostora (hlajenje/gretje), s katerim si zagotovite optimalno
  • predhodno toplotno klimatiziranje potniškega prostora (hlajenje/gretje), s katerim si zagotovite optimalno udobje, hkrati pa zadržite enako napolnjenost akumulatorja.
App image

Se zanimate za nakup?

Se zanimate za nakup? Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Pri nakupu rabljenega, novega, osebnega ali gospodarskega vozila se lahko zanesete na nas. To so potrdili tudi potrošniki, zato je Center rabljenih vozil Avtotehna VIS prejel 1. mesto za najvišjo kakovost storitev v letih 2018/2019 in 2020/2021.

S klikom na gumb “Oddaj” se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih navedli na tej spletni strani, obdelajo in uporabljajo s strani Avtotehna VIS d.o.o. za namene omenjene v vaši zahtevi. Podrobnejše informacije o uporabi osebnih podatkov so dostopne v Izjavi o zasebnosti. Z oddajo naročila potrjujem, da sem prebral Izjavo o zasebnosti.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič