OPEL MOVANO-E

Novi Movano-e zaključuje prenovo in elektrifikacijo celotne Oplove palete lahkih gospodarskih vozil s 100-odstotno električnim pogonskim sklopom. Novi Movano-e je z Oplovo legendarno funkcionalnostjo in naprednimi sistemi za pomoč vozniku, ustvarjenimi za povečanje produktivnosti in izboljšanje stroškov poslovanja, popolno nemško orodje za vsako zahtevo glede prevoza.

ZNAČILNOSTI

VRHUNSKA VSESTRANSKOST


Novi Movano-e je zasnovan kot odlično orodje, saj gara prav tako zagnano kot vi, z neokrnjeno zmogljivostjo in vsestranskostjo v primerjavi z dizelskim modelom pa izpolnjuje vse vaše potrebe, da lahko opravite vsako delo. Movana-e odlikuje izjemna prilagodljivost, saj je na voljo v štirih dolžinah in treh višinah ter v številnih različicah, vključno s furgonom, furgonom s podaljšano kabino, šasijo s kabino, šasijo s podaljšano kabino in platformo s kabino, izberete pa lahko tudi tovarniške predelave, kot so prekucnik, kesonar in osnova za avtodom. Movano je idealen partner, ne glede na to, kam vas pelje vaš posel.

VODILNE MOŽNOSTI V SVOJEM RAZREDU

IDEALNO INTEGRIRANA BATERIJA


Baterijski sklop je priročno nameščen pod tlemi in ne posega v prostor za tovor, kar pomeni, da imate še vedno na voljo do 17,0 m3 prostora in nosilnosti do 1285 kg pri furgonu in do 1890 kg pri šasiji s kabino. Novi Movano-e je zasnovan za učinkovito delovanje, saj razvije moč 90 kW (122 KM), navor 260 Nm je na voljo takoj, največja hitrost pa znaša do 110 km/h.

1 Poraba energije modela Movano-e (kombinirano) 34,0-36,9 kWh/100 km; emisije CO2 0 g/km; doseg (kombinirano) 116 km do 230 km (odvisno od vgrajene opreme).

POPOLN DOSTOP


Zaradi vse večje zaskrbljenosti glede kakovosti zraka v mestih in vse pogostejših območij brez emisij so električna gospodarska vozila čedalje pomembnejša za stroškovno učinkovito poslovanje. Novi Movano-e prinaša svobodo, saj vam ni treba spremljati nenehnih nihanj cen goriva in nezmanjšanih davkov na vozila, izkoristite pa lahko izjemno konkurenčne obratovalne stroške in državne spodbude za nakup. 

Aplikacija MyOpel

Aplikacija myOpel je razvita posebej za lastnike vozil Opel. Zasnovana je za izboljšanje doživetja vožnje in tudi izkušnje lastništva vozil Opel. Med drugim lahko preprosto dostopate do podatkov o vozilu, preverite poročila o opozorilnih lučkah na armaturni plošči ter shranite in delite lokacijo parkiranega vozila, da ga boste lažje našli. Poleg tega obstajajo številne druge funkcije, ki lahko pomagajo lastnikom vozil Opel.

Naslednje funkcije so na voljo pri večini modelov vozil Opel:

 • Enoten unikaten dostop do vašega računa MyOpel
 • Upravljajte več vozil Opel v enem uporabniškem računu
 • Povezljivost pametne naprave in vozila Opel
 • Dostop do podatkov o vožnji in potovanju
 • Oddaja povpraševanja za popravilo ali vzdrževanje
 • Oplove novice, dogodki in posebne ponudbe za Opel
 • Posodobitve informacijsko-zabavnega sistema in tovarniške navigacije prek telefona (s polnilnim kablom telefona)
 • Možnost iskanja lokalnih Opel partnerjev
 • Nastavitev privzetega izbranega Opel serviserja za hiter in enostaven stik
 • Označitev lokacije parkiranega vozila, da ga na zasedenem prometnem parkirišču lažje najdete
 • Deljenje/posredovanje lokacije parkiranega vozila

  Odkrijte možnosti, ki jih ponuja prenovljena aplikacija myOpel, tako da jo naložite na svojo iOS ali Android pametno napravo!
App image

Se zanimate za nakup/najem?

Se zanimate za nakup ali poslovni najem vozila? Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Pri nakupu rabljenega, novega, osebnega ali gospodarskega vozila se lahko zanesete na nas. To so potrdili tudi potrošniki, zato je Center rabljenih vozil Avtotehna VIS prejel 1. mesto za najvišjo kakovost storitev že 3. leto zapored.

S klikom na gumb “Oddaj” se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih navedli na tej spletni strani, obdelajo in uporabljajo s strani Avtotehna VIS d.o.o. za namene omenjene v vaši zahtevi. Podrobnejše informacije o uporabi osebnih podatkov so dostopne v Izjavi o zasebnosti. Z oddajo naročila potrjujem, da sem prebral Izjavo o zasebnosti.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič