OPEL GRANDLAND X HIBRID

Novi priključni hibrid je na voljo v različicah s štirikolesnim ali prednjim pogonom. Odkrijte različice Grandlanda X Hybrid in njihove značilnosti. Hitro in preprosto polnjenje, 4 vozni načini, 221 kW (300 KM) z različico Hybrid4 (AWD) ali 165 kW (225 KM) z izvedbo Hybrid (FWD). Moč športnega terenca. Inteligenca hibrida. Izkoristite prednosti brez kompromisov.

Izdelan za učinkovitost

Superiornost športnega terenca je za še večjo učinkovitost dopolnjena z inovativno tehnologijo priključnega hibridnega pogona. Ko je napolnjen kot povsem električno vozilo, lahko Grandland X Hybrid4 prevozi znatno razdaljo samo z električnim pogonom. To pomeni: brez uporabe motorja z notranjim izgorevanjem zmanjšate emisije izpušnih plinov na nič. Prednost za vas: učinkovita in nadvse vznemirljiva vozna izkušnja.

Naredite vtis

Grandland X Hybrid4 je preprosto SUV s priključnim hibridnim pogonom, na katerega ste čakali. Njegov drzen videz je še drznejši, če za doplačilo izberete črn pokrov motornega prostora v kombinaciji s črno streho. Posebna 48,3 cm (19") dvobarvna diamantno brušena platišča iz lahkih kovin poudarijo športno oblikovanje. Za še več užitkov pri vožnji je opremljen z 8-stopenjskim prenosom, ki je del elektronskega sistema z avtomatskim menjalnikom. Usnjen, spodaj raven volanski obroč z obvolanskima prestavnima ročicama poskrbi za še bolj športen občutek. Z 20,3 cm (8") barvnim zaslonom na dotik, ki je del serijske opreme skupaj z navigacijskim sistemom in posebnimi prikazi Hybrid4, je vse vedno na dosegu vaših prstov.

Preveri zalogo vozil › Katalog › Preveri cenik ›
Konfigurator › Ob kliku na gumb Konfigurator boste preusmerjeni na drugo spletno stran.

Aplikacija MyOpel

Aplikacija myOpel je razvita posebej za lastnike vozil Opel. Zasnovana je za izboljšanje doživetja vožnje in tudi izkušnje lastništva vozil Opel. Med drugim lahko preprosto dostopate do podatkov o vozilu, preverite poročila o opozorilnih lučkah na armaturni plošči ter shranite in delite lokacijo parkiranega vozila, da ga boste lažje našli. Poleg tega obstajajo številne druge funkcije, ki lahko pomagajo lastnikom vozil Opel.

Naslednje funkcije so na voljo pri večini modelov vozil Opel:

 • Enoten unikaten dostop do vašega računa MyOpel
 • Upravljajte več vozil Opel v enem uporabniškem računu
 • Povezljivost pametne naprave in vozila Opel
 • Dostop do podatkov o vožnji in potovanju
 • Oddaja povpraševanja za popravilo ali vzdrževanje
 • Oplove novice, dogodki in posebne ponudbe za Opel
 • Posodobitve informacijsko-zabavnega sistema in tovarniške navigacije prek telefona (s polnilnim kablom telefona)
 • Možnost iskanja lokalnih Opel partnerjev
 • Nastavitev privzetega izbranega Opel serviserja za hiter in enostaven stik
 • Označitev lokacije parkiranega vozila, da ga na zasedenem prometnem parkirišču lažje najdete
 • Deljenje/posredovanje lokacije parkiranega vozila

  Odkrijte možnosti, ki jih ponuja prenovljena aplikacija myOpel, tako da jo naložite na svojo iOS ali Android pametno napravo!
App image

Se zanimate za nakup?

Se zanimate za nakup? Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Pri nakupu rabljenega, novega, osebnega ali gospodarskega vozila se lahko zanesete na nas. To so potrdili tudi potrošniki, zato je Center rabljenih vozil Avtotehna VIS prejel 1. mesto za najvišjo kakovost storitev v letih 2018/2019 in 2020/2021.

S klikom na gumb “Oddaj” se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih navedli na tej spletni strani, obdelajo in uporabljajo s strani Avtotehna VIS d.o.o. za namene omenjene v vaši zahtevi. Podrobnejše informacije o uporabi osebnih podatkov so dostopne v Izjavi o zasebnosti. Z oddajo naročila potrjujem, da sem prebral Izjavo o zasebnosti.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič