OPEL COMBO-E CARGO

Novi Combo-e Cargo Oplove poslovne izkušnje združuje z natančnim inženiringom, zato navduši kot popolnoma električno gospodarsko vozilo z optimalno učinkovitostjo in brezkompromisno e-mobilnostjo. Combo-e Cargo ima kljub svojemu kompaktnemu profilu velik tovorni prostor, ki meri kar 4,4 m³ in ga dopolnjujejo vrhunske funkcije za upravljanje tovora, kot je sistem Flex Cargo za prevoz tovora.

Opel Combo-e Cargo

VSE, KAR POTRBUJETE ZA USPEŠNO OPRAVLJENO DELO


ZMOGLJIVOST. POSLU DODAJTE ŠE UDOBJE 

S povsem električnim dosegom do 275 km popeljite svoje delo še dlje, baterijo naslednje generacije pa lahko hitro napolnite do 80 % kapacitete v samo 30 minutah. Sproščeno urbano mobilnost tihega in uglajenega pogonskega sklopa dopolnjujeta navor, ki je na voljo v hipu, in največja hitrost 130 km/h, da je Combo-e Cargo enako udoben, zmogljiv in prijeten tako na mestnih ulicah kot na avtocestah.

VODILNE MOŽNOSTI V SVOJEM RAZREDU.


NAPREDNA BATERIJA 

Combo-e Cargo je opremljen s tehnologijo naslednje generacije, zato je vaše podjetje vedno pripravljeno, da gre še korak dlje. Nabor tehnologij za zajem energije, vključno z regenerativnim zaviranjem, zagotavlja največjo učinkovitost in najmanjše stroške obratovanja. Vsako Oplovo električno vozilo ima garancijo za 70-% zmogljivost polnjenja baterije, ki velja 8 let ali do 160.000 prevoženih kilometrov. 

NIZKI OBRATOVALNI STROŠKI


Zaradi vse večje zaskrbljenosti glede kakovosti zraka v mestih in vse pogostejših območij brez emisij so električna gospodarska vozila čedalje pomembnejša za stroškovno učinkovito poslovanje. Combo-e Cargo prinaša svobodo, saj vam ni treba spremljati nenehnih nihanj goriva in nezmanjšanih davkov na vozila, izkoristite pa lahko izjemno konkurenčne obratovalne stroške in državne spodbude za nakup. 

Aplikacija MyOpel

Aplikacija myOpel je razvita posebej za lastnike vozil Opel. Zasnovana je za izboljšanje doživetja vožnje in tudi izkušnje lastništva vozil Opel. Med drugim lahko preprosto dostopate do podatkov o vozilu, preverite poročila o opozorilnih lučkah na armaturni plošči ter shranite in delite lokacijo parkiranega vozila, da ga boste lažje našli. Poleg tega obstajajo številne druge funkcije, ki lahko pomagajo lastnikom vozil Opel.

Naslednje funkcije so na voljo pri večini modelov vozil Opel:

 • Enoten unikaten dostop do vašega računa MyOpel
 • Upravljajte več vozil Opel v enem uporabniškem računu
 • Povezljivost pametne naprave in vozila Opel
 • Dostop do podatkov o vožnji in potovanju
 • Oddaja povpraševanja za popravilo ali vzdrževanje
 • Oplove novice, dogodki in posebne ponudbe za Opel
 • Posodobitve informacijsko-zabavnega sistema in tovarniške navigacije prek telefona (s polnilnim kablom telefona)
 • Možnost iskanja lokalnih Opel partnerjev
 • Nastavitev privzetega izbranega Opel serviserja za hiter in enostaven stik
 • Označitev lokacije parkiranega vozila, da ga na zasedenem prometnem parkirišču lažje najdete
 • Deljenje/posredovanje lokacije parkiranega vozila

  Odkrijte možnosti, ki jih ponuja prenovljena aplikacija myOpel, tako da jo naložite na svojo iOS ali Android pametno napravo!
App image

Se zanimate za nakup/najem?

Se zanimate za nakup ali poslovni najem vozila? Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Pri nakupu rabljenega, novega, osebnega ali gospodarskega vozila se lahko zanesete na nas. To so potrdili tudi potrošniki, zato je Center rabljenih vozil Avtotehna VIS prejel 1. mesto za najvišjo kakovost storitev že 3. leto zapored.

S klikom na gumb “Oddaj” se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih navedli na tej spletni strani, obdelajo in uporabljajo s strani Avtotehna VIS d.o.o. za namene omenjene v vaši zahtevi. Podrobnejše informacije o uporabi osebnih podatkov so dostopne v Izjavi o zasebnosti. Z oddajo naročila potrjujem, da sem prebral Izjavo o zasebnosti.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič