OPEL ASTRA ELECTRIC

Dobrodošli v najčistejši Astri, kar smo jih kdaj izdelali. Vse drzne lastnosti, visoka tehnologija in sodoben slog nove Opel Astre, zdaj z osvobajajočo močjo 100-odstotnega električnega pogona.TUKAJ PREVERI AKTUALNO POSEBNO PONUDBO ZA ASTRO-E.
Osvobajajoč doseg, polnjenje in še več

Te mika prehod na 100-odstotno električni pogon? Z več kot 400 km dosega in serijsko vgrajenim 11-kW polnilnikom ti ne bo žal. Preberi, kaj vse je vključeno. 

Tehnologija, ki varuje

Nova Opel Astra Electric je opremljena s pametnimi funkcijami, ki olajšajo vožnjo ter poskrbijo za varnost tebe in tvojih bližnjih.


Vstopi v območje udobja

Ergonomski aktivni sedeži1 nove Opel Astre Electric imajo znak kakovosti AGR2 (Kampanja za zdrav hrbet). Z desetimi možnostmi nastavitev, vključno z nastavljivimi vzglavniki, elektronsko nastavljivo ledveno oporo in podaljšanjem opore za stegna, ti sedeži niso le izjemno udobni, temveč tudi podpirajo zdravo držo za dolgoročno dobro počutje voznika in sovoznika. 

Osvobajajoče čisto

Nove Opel Astre Electric ni mogoče zamenjati za drug avto. Vsaka linija in krivulja oblikovanja jasno pove, da je to prihodnost vožnje. Od drznega značilnega Vizorja®, ki očara ob pogledu na prednji del, do čistih površin, ki novi Opel Astri Electric zagotavljajo izrazito športno samozavestno držo, in nepričakovanih značilnosti, zaradi katerih izstopa iz množice.

Vedno povezana

Nova Opel Astra Electric je skrbno zasnovana za boljšo vodljivost, udobje in uživanje v vožnji. Poleg informativno-razvedrilnega sistema in navigacije je na voljo tudi OpelConnect, ki ponuja ogromno možnosti za odkrivanje!

VSTOPI V OBMOČJE UDOBJA

1 Za doplačilo z opremo Edition in standardno z opremo GS

2 Certifikat je pečat kakovosti, ki ga podeljuje neodvisni testni odbor, sestavljen iz strokovnjakov različnih medicinskih strok.  

VEDNO POVEZANA

NAVIGACIJA

1 Paket povezane navigacije Plus je vključen za brezplačen preizkus, nato je na voljo ob plačilu naročnine in glede na razpoložljivost povezanih storitev in obseg storitev, ki sta odvisna od države in različice modela. Uporaba Paketa povezane navigacije Plus zahteva aktiviranje prek spletne trgovine OpelConnect ali aplikacije myOpel.

2 Za doplačilo.

BREZŽIČNO POLNJENJE

1 Razpoložljivost je odvisna od ponudbe. Samo za naprave s standardom PMA ali QI. Za preverjanje združljivosti svoje naprave se obrni na prodajalca vozil Opel.

MULTIMEDIJA

1 Apple CarPlay™ je blagovna znamka družbe Apple Inc., registrirana v ZDA in drugih državah; Android Auto™ je registrirana blagovna znamka družbe Google Inc.

2 Združljivost in določene funkcije se lahko razlikujejo glede na vrsto naprave in različico operacijskega sistema. Združljivost svoje naprave lahko preveriš na spletnem naslovu www.apple.com ali www.android.com, lahko pa se obrneš tudi na svojega prodajalca vozil Opel.

3 Bluetooth® je registrirana blagovna znamka družbe Bluetooth SIG inc.

STORITVE OPELCONNCECT

1 Razpoložljivost storitev OpelConnect se lahko razlikuje glede na državo in vozilo. Storitve lahko zahtevajo naročnino/plačilo za uporabo in so odvisne od pokritosti in razpoložljivosti mobilnega omrežja.

2 Uporaba SOS in asistenčnega klica zahteva sklenitev brezplačne pogodbe s pisnim soglasjem za lokalizacijo vozila ob naročilu vozila, odvisna pa je od razpoložljivosti in pokritosti z omrežjem. Pomoč na cesti (Oplova storitev zagotavljanja mobilnosti) je brezplačno na voljo v prvem letu po prvi registraciji vozila, po tem je na voljo ob plačilu naročnine. Informacije o možnostih Opel Connect najdeš na naslovu www.opel.si/connect, o Oplovi pomoči na cesti pa na naslovu https://www.opel.si/pregledi-dodatki/garancija/pomoc-na-cesti.html. Veljajo ustrezna določila in pogoji.

3 Samo za priključno hibridno Astro Sports Tourer

4 Paket povezane navigacije Plus je vključen za brezplačen preizkus, nato je na voljo ob plačilu naročnine

Preveri zalogo vozil › Katalog › Preveri cenik ›
Konfigurator › Ob kliku na gumb Konfigurator boste preusmerjeni na drugo spletno stran.

Aplikacija MyOpel

Aplikacija myOpel je razvita posebej za lastnike vozil Opel. Zasnovana je za izboljšanje doživetja vožnje in tudi izkušnje lastništva vozil Opel. Med drugim lahko preprosto dostopate do podatkov o vozilu, preverite poročila o opozorilnih lučkah na armaturni plošči ter shranite in delite lokacijo parkiranega vozila, da ga boste lažje našli. Poleg tega obstajajo številne druge funkcije, ki lahko pomagajo lastnikom vozil Opel.

Naslednje funkcije so na voljo pri večini modelov vozil Opel:

 • Enoten unikaten dostop do vašega računa MyOpel
 • Upravljajte več vozil Opel v enem uporabniškem računu
 • Povezljivost pametne naprave in vozila Opel
 • Dostop do podatkov o vožnji in potovanju
 • Oddaja povpraševanja za popravilo ali vzdrževanje
 • Oplove novice, dogodki in posebne ponudbe za Opel
 • Posodobitve informacijsko-zabavnega sistema in tovarniške navigacije prek telefona (s polnilnim kablom telefona)
 • Možnost iskanja lokalnih Opel partnerjev
 • Nastavitev privzetega izbranega Opel serviserja za hiter in enostaven stik
 • Označitev lokacije parkiranega vozila, da ga na zasedenem prometnem parkirišču lažje najdete
 • Deljenje/posredovanje lokacije parkiranega vozila

  Odkrijte možnosti, ki jih ponuja prenovljena aplikacija myOpel, tako da jo naložite na svojo iOS ali Android pametno napravo!
App image

Se zanimate za nakup/najem?

Se zanimate za nakup ali poslovni najem vozila? Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Pri nakupu rabljenega, novega, osebnega ali gospodarskega vozila se lahko zanesete na nas. To so potrdili tudi potrošniki, zato je Center rabljenih vozil Avtotehna VIS prejel 1. mesto za najvišjo kakovost storitev že 3. leto zapored.

S klikom na gumb “Oddaj” se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih navedli na tej spletni strani, obdelajo in uporabljajo s strani Avtotehna VIS d.o.o. za namene omenjene v vaši zahtevi. Podrobnejše informacije o uporabi osebnih podatkov so dostopne v Izjavi o zasebnosti. Z oddajo naročila potrjujem, da sem prebral Izjavo o zasebnosti.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič