MAZDA MX-30 R-EV

Čudovito oblikovana Mazda MX-30 R-EV je izdelana na Japonskem in je priključni hibrid, ki mu ni para. Poganja jo izključno elektromotor, zato navdušuje z neprekinjeno električno vožnjo in edinstvenim Mazdinim upravljanjem. Vsakodnevne poti lahko prevozite izključno z elektriko, in ko se odpravite na daljša potovanja, vam ni treba iskati polnilnic.

OB­ČU­TEK ELE­K­TRIČ­NE VO­ŽNJE NA VSA­KI POTI


Čudovito oblikovana Mazda MX-30 R-EV je izdelana na Japonskem in je priključni hibrid, ki mu ni para.

Poganja jo izključno elektromotor, zato navdušuje z neprekinjeno električno vožnjo in edinstvenim Mazdinim upravljanjem.

Vsakodnevne poti lahko prevozite izključno z elektriko, in ko se odpravite na daljša potovanja, vam ni treba iskati polnilnic.


SPOZNAJTE EDITION R


Edition R obeležuje vrnitev rotacijskega motorja.


EK­SKLU­ZIV­NE ZNA­ČIL­NO­STI RAZ­LI­ČI­CE EDI­TI­ON R


Mazda MX-30 R-EV Edition R z ekskluzivnimi detajli, kot so prefinjeni oranžni poudarki v notranjosti, navdaja lastnike s ponosom, da imajo vozilo z rotacijskim motorjem.

Ta različica ponuja tudi večbarvno zunanjost s streho in stebrički v barvi Maroon Rouge ter paket Premium z vso dodatno opremo.

NOVA KATEGORIJA ELEKTRIČNEGA VOZILA

  • ODKRIJTE HIBRIDA, KI JE VEDNO ELEKTRIČEN

ODLIČNA VOZNA DINAMIKA

PET ZVEZDIC EURO NCAP ZA VARNOST

*Dejanski doseg je odvisen od različnih dejavnikov, kot so način vožnje, hitrost, višinski profil poti, natovorjenost, temperatura okolice in uporaba električnih porabnikov (npr. ogrevanje/klimatska naprava, ogrevanje sedežev), in je lahko odvisen od vsakodnevnih razmer. Na podlagi vrednosti, ki jih je interno določila Mazda.


Preveri zalogo vozil › Katalog › Preveri cenik ›
Konfigurator › Ob kliku na gumb Konfigurator boste preusmerjeni na drugo spletno stran.

Se zanimate za nakup/najem?

Se zanimate za nakup ali poslovni najem vozila? Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Pri nakupu rabljenega, novega, osebnega ali gospodarskega vozila se lahko zanesete na nas. To so potrdili tudi potrošniki, zato je Center rabljenih vozil Avtotehna VIS prejel 1. mesto za najvišjo kakovost storitev že 3. leto zapored.

S klikom na gumb “Oddaj” se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih navedli na tej spletni strani, obdelajo in uporabljajo s strani Avtotehna VIS d.o.o. za namene omenjene v vaši zahtevi. Podrobnejše informacije o uporabi osebnih podatkov so dostopne v Izjavi o zasebnosti. Z oddajo naročila potrjujem, da sem prebral Izjavo o zasebnosti.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič