NOVI SUV CITROëN C3 AIRCROSS

Novi SUV Citroën C3 Aircross izraža svoje značajske lastnosti prek povsem prenovljenega in mogočnejšega prednjega dela. Odslej ponuja še več možnosti za individualizacijo podobe, saj so v ponudbi nove barve karoserije, 67 barvnih kombinacij, novi dekorativni dodatki za zadnjo vogalno steno, barvni paketi in lita platišča. Zanj so zdaj na voljo tudi sedeži Advanced Comfort, ki so bili vpeljani z vozilom SUV Citroën C5 Aircross, ponuja novi 9-palčni zaslon na dotik, še vedno pa je opremljen z vsemi petimi tehnologijami za vzpostavitev povezave in dvanajstimi sistemi za pomoč pri vožnji.

Dizajn

Bolj izrazna oblikovna zasnova


Izrazen prednji del novega vozila Citroën SUV C3 Aircross je bil povsem prenovljen, tako da je videti bolj mogočen in predstavlja nov svetlobni podpis znamke Citroën, je bil prvič vpeljan z novim vozilom Citroën C3 leta 2020. Kromani logotip dvojne puščice se je razširil v smeri prednjih žarometov na diode LED, ki zagotavljajo boljšo preglednost in več varnosti. Novi Citroën SUV C3 Aircross je pridobil tudi novo okrasno rešetko z inovativnim geometrijskim motivom in novim zaključnim elementom srebrno sive barve z barvitimi vstavki.

Tehnologija

12 tehnologij za pomoč pri vožnji


Novi Citroën SUV C3 Aircross ponuja 12 tehnologij za varnost in udobje v notranjosti, med katerimi sta zlasti sistem Grip Control s funkcijo za pomoč pri spustu po strmini (Hill Assist Descent) in barvni prosojni zaslon za prikaz podatkov v višini oči, po zaslugi katerega se vse koristne informacije prikazujejo v voznikovem vidnem polju.  

*V primeru nakupa novega vozila Citroën SUV C3 Aircross iz zaloge prejmete 1000 € (z vključenim DDV) dodatnega popusta v obliki znižanja maloprodajne cene vozila. Ponudba velja za izdobave vozil Citroën SUV C3 Aircross iz zaloge do vljučno 31. 7. 2022 pri pooblaščenih prodajalcih Citroën v Sloveniji. V primeru nakupa novega vozila s Citroën Financiranjem stranka prejme 5 let jamstva z omejitvijo do 100.000 prevoženih km. Pri izbranem pooblaščenem prodajalcu Citroën preverite razpoložljivost vozila in dodatni popust za izbrana vozila na zalogi. Pridržujemo si pravico do napak in spremembe podatkov brez predhodne najave. 

Aplikacija My Citroën

Aplikacija My Citroën vam omogoča, da ostanete povezani s svojim avtomobilom in dostopate do njegovih informacij. S to aplikacijo imate koristi od prilagojenega spremljanja vzdrževanja vašega vozila in dostopa do storitev Citroën. Odkrijte glavne značilnosti aplikacije My Citroën.

  • Poiščite vaše parkirano vozilo
  • Spremljajte svoje poti
  • Informacije o vašem avtomobilu
  • Preverite načrt vzdrževanja
  • Naročite se na servis
  • Vedno izberite varnost in brezskrbnost
App image

Se zanimate za nakup?

Se zanimate za nakup? Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Pri nakupu rabljenega, novega, osebnega ali gospodarskega vozila se lahko zanesete na nas. To so potrdili tudi potrošniki, zato je Center rabljenih vozil Avtotehna VIS prejel 1. mesto za najvišjo kakovost storitev v letih 2018/2019 in 2020/2021.

S klikom na gumb “Oddaj” se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih navedli na tej spletni strani, obdelajo in uporabljajo s strani Avtotehna VIS d.o.o. za namene omenjene v vaši zahtevi. Podrobnejše informacije o uporabi osebnih podatkov so dostopne v Izjavi o zasebnosti. Z oddajo naročila potrjujem, da sem prebral Izjavo o zasebnosti.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič