NOVI CITROËN Ë-C4

V letu 2020 je Citroën lansiral električno ofenzivo s šestimi vozili iz svojega prodajnega programa. Novi Citroën ë-C4 100% ëlectric bo zaznamoval naslednji korak te ofenzive: pooseblja tehnološko napredno in moderno električno mobilnost za udobno in vsestransko rabo: mobilnost v razredu ë-udobja.

Prednosti

Nič gramov emisij CO2


Novi Citroën ë-C4 100% ëlectric vam zagotavlja neslišno in enostavno električno vožnjo. 
 
Opremljen je z baterijo s kapaciteto 50 kWh, ki ponuja do 350 km dosega po preizkusnem postopku WLTP.
Garancija na baterijo velja 8 let oziroma 160.000 kilometrov pri 70 % napolnjenosti.

Poleg tega vam omogoča tudi prihranke:

 • zaradi nizkih stroškov uporabe po zaslugi cenejšega vzdrževanja,
 • zaradi možnosti pridobitve državnih subvencij, ki so na voljo za električna vozila (eko subvencija, nepovratna finančna spodbuda).

Prepoznaven dizajn

V tipično Citroënovi oblikovni zasnovi novega 100 % električnega vozila ë-C4 se uspešno prepletajo eleganca, tekoče linije in dinamičnost petvratne limuzine po zaslugi izčiščenih površin, prefinjenih linij in prepoznavnih grafičnih podrobnosti, a tudi moč,karakterne poteze in vzdržljivost SUV-ja po zaslugi velikih koles, razkošnih in mišičastih oblin ter zaščitnih elementov vse naokoli karoserije.

Električna mobilnost v razredu ë-udobja

Novi Citroën ë-C4 100% ëlectric pooseblja tehnološko napredno in moderno električno mobilnost. Izjemno udobna petvratna limuzina z novo dimenzijo udobja nudi povsem nove vozniške izkušnje: 

 • nične emisije, neslišno delovanje, nič stresa: brez vibracij, brez hrupa motorja,
 • nemudoma razpoložljivi navor za takojšnjo zmogljivost in tekočo vožnjo brez sunkovitega delovanja,
 • vnaprejšnje klimatiziranje potniškega prostora na daljavo prek aplikacije My Citroën* ali 10-palčnega zaslona na dotik.

Poleg užitkov v vsakodnevni vožnji na elektriko, brez emisij CO2 in s kar precejšnjimi prihranki, nam novi 100 % Citroën ë-C4 omogoča enostaven dostop do tistih predelov mestnih središč, kjer veljajo omejitve prometnega režima.

Polnjenje

Baterija novega Citroëna ë-C4 100% ëlectric ponuja 350 kilometrov dosega po preizkusnem postopku WLTP.

Globalno usklajeni preizkusni postopek za osebna vozila in lahka gospodarska vozila (WLTP) nudi uporabnikom bolj natančne vrednosti dosega, ki veliko bolj realno predstavljajo dejansko rabo vozila.


Povprečna poraba goriva (pri kombiniranem ciklu vožnje po WLTP): 0–6,6 l/100 km, izpusti CO2: 0–149 g/km, emisijska stopnja EURO 6.3. Poraba električne energije in dosega električnega Citroën ë-C4 (po ciklu WLTP): 143–170 Wh/km, povprečni doseg 311–374 km, doseg za mestno vožnjo 436–498 km. Specifični izpusti dušikovih oksidov: 0,0227–0,0580 (NOx). Pri dizelskih motorjih je vrednost specifičnih izpustov trdih delcev 0,00027–0,00051 g/km, število trdnih delcev pa 0,04–3,07 × 1011. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti dejanske uporabe vozila. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Izpusti onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. 


Preveri zalogo vozil › Katalog › Preveri cenik ›
Konfigurator › Ob kliku na gumb Konfigurator boste preusmerjeni na drugo spletno stran.

Aplikacija My Citroën

Aplikacija My Citroën vam omogoča, da ostanete povezani s svojim avtomobilom in dostopate do njegovih informacij. S to aplikacijo imate koristi od prilagojenega spremljanja vzdrževanja vašega vozila in dostopa do storitev Citroën. Odkrijte glavne značilnosti aplikacije My Citroën.

 • Poiščite vaše parkirano vozilo
 • Spremljajte svoje poti
 • Informacije o vašem avtomobilu
 • Preverite načrt vzdrževanja
 • Naročite se na servis
 • Vedno izberite varnost in brezskrbnost
App image

Se zanimate za nakup?

Se zanimate za nakup? Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Pri nakupu rabljenega, novega, osebnega ali gospodarskega vozila se lahko zanesete na nas. To so potrdili tudi potrošniki, zato je Center rabljenih vozil Avtotehna VIS prejel 1. mesto za najvišjo kakovost storitev v letih 2018/2019 in 2020/2021.

S klikom na gumb “Oddaj” se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih navedli na tej spletni strani, obdelajo in uporabljajo s strani Avtotehna VIS d.o.o. za namene omenjene v vaši zahtevi. Podrobnejše informacije o uporabi osebnih podatkov so dostopne v Izjavi o zasebnosti. Z oddajo naročila potrjujem, da sem prebral Izjavo o zasebnosti.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič