NOVI CITROëN ë-C3

Novi električni Citroën ë-C3 je razlog, da se boste odločili za elektriko. Njegova oblikovna zasnova, udobje in praktičnost so vrhunske zasnove. V mestu je možno z novim Citroënom ë-C3 zapeljati v predele z omejenim prometnim režimom, poleg tega pa ponuja obilo užitkov v vožnji brez nobenega hrupa in emisij CO2.

Novi Citroën ë-C3

NOVI Citroën ë-C3 - KMALU PRI NASNe spreglejte novosti v salonu Citroën, ki prihaja v tem letu!

Novi Citroën ë-C3 je popolnoma električno vozilo, ki vas bo navdušilo že na prvi vožnji! To je vozilo, za katerega se splača iti na elektriko.

NOVI CITROËN Ë-C3

100 % ELEKTRIČNI IN PONOSNO EVROPSKI

Povsem nov Citroën ë-C3.

ë-C3 je na voljo z 2 nivojema opreme

Električni pogon | 113 KM | samodejni menjalnik

  • 113 KM ali 80 kW
  • Enostopenjski samodejni menjalnik z načinom regeneracijskega zaviranja
  • WLTP kombinirani električni doseg : 320 km
  • Poraba energije : 16,4 kWh / 100 km (še v procesu odobritve*)*Rezultati homologacijskega testa v teku

*Vse slike so simbolične. Navedne cene so informativne narave (z vključenim DDV). Pridržujemo si pravico do napak in posodobitev informacij, brez predhodne najave.


Do takrat pa si še oglejte vozila, ki jih CITROëN PRIPOROČA.Aplikacija My Citroën

Aplikacija My Citroën vam omogoča, da ostanete povezani s svojim avtomobilom in dostopate do njegovih informacij. S to aplikacijo imate koristi od prilagojenega spremljanja vzdrževanja vašega vozila in dostopa do storitev Citroën. Odkrijte glavne značilnosti aplikacije My Citroën.

  • Poiščite vaše parkirano vozilo
  • Spremljajte svoje poti
  • Informacije o vašem avtomobilu
  • Preverite načrt vzdrževanja
  • Naročite se na servis
  • Vedno izberite varnost in brezskrbnost
App image

Se zanimate za nakup/najem?

Se zanimate za nakup ali poslovni najem vozila? Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Pri nakupu rabljenega, novega, osebnega ali gospodarskega vozila se lahko zanesete na nas. To so potrdili tudi potrošniki, zato je Center rabljenih vozil Avtotehna VIS prejel 1. mesto za najvišjo kakovost storitev že 3. leto zapored.

S klikom na gumb “Oddaj” se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih navedli na tej spletni strani, obdelajo in uporabljajo s strani Avtotehna VIS d.o.o. za namene omenjene v vaši zahtevi. Podrobnejše informacije o uporabi osebnih podatkov so dostopne v Izjavi o zasebnosti. Z oddajo naročila potrjujem, da sem prebral Izjavo o zasebnosti.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič