NOVI CITROËN Ë-BERLINGO 100% ËLECTRIC

Rešitev, ki združuje prijetno s koristnim, je opremljena z najboljšo električno tehnologijo ter ponuja še bolj brezskrbno in tekočo vožnjo, poleg tega pa je ohranila čisto vse funkcionalnosti vozila Berlingo.

Leta 1996 je Citroën ustanovil avtomobilski segment vozil za prosti čas, in s tem k sebi pritegnil številčno skupnost, ki je izjemno navezana na karakter, praktičnost in modularnost vozila Berlingo. Stranke, ki potrebujejo zelo veliko prostora visoko cenijo njegovo kompaktno zunanjost in prostorno notranjost. Zaradi tega prodajnega argumenta je Berlingo na svojem trgu še bolj privlačen, saj tovrstne ponudbe postajajo malo številčne. Prihod električne različice Berlingo predstavlja pomembno prelomnico. To je sodoben odgovor na okoljske izzive, ki zelo močno vplivajo na tovrstne oblike karoserije, in ki nagovarja kupce, ki so močno navezani na naravo, ki jim vpliv na okolje zelo veliko pomeni in ki želijo imeti čim nižje stroške. Rešitev, ki združuje prijetno s koristnim, je opremljena z najboljšo električno tehnologijo ter ponuja še bolj brezskrbno in tekočo vožnjo, poleg tega pa je ohranila čisto vse funkcionalnosti vozila Berlingo.


Novi Citroën ë-Berlingo bo na voljo predvidoma v drugi polovici leta 2021.

100% ËLECTRIC

ZA ŠE VEČ UDOBJA


 • 100% UČINKOVITA VOŽNJA - nič vibracij, nič cukanja, nič prestavljanja za povsem tekočo vožnjo.
 • NADZOROVANI STROŠKI - nižji stroški vzdrževanja od Berlinga z notranjim zgorevanjem
 • ENOSTAVNE REŠITVE POLNJENJA - električna različica vozila Berlingo omogoča umirjeno in brezskrbno vožnjo z električnim motorjem, ki zagotavlja do 280 km dosega (po preizkusnem postopku WLTP). 
 • NIČ GRAMOV EMISIJ CO2 - neoviran dostop do območij z zakonsko predpisanimi omejitvami glede mejnih vrednosti emisij CO2
 • STORITVE ZA ELEKTRIČNO MOBILNOST - nabor storitev, namenjenih električni mobilnosti za sproščena potovanja. 

SVOBODA GIBANJA V ELEKTRIČNEM NAČINU

3 NAČINI VOŽNJE


Vse je bilo premišljeno, da bi bil novi Citroën ë-Berlingo lažji za uporabo. Njegova osrednja konzola vključuje izbirnik načina vožnje med :

 • Normal v katerem imate zagotovljeno najboljše razmerje med dosegom in dinamičnimi zmogljivostmi,
 • Eco za optimalno porabo energije,
 • Power, v katerem ima prednost zmogljivost na podlagi največje moči in navora.

Elektromotor upravlja oprijem glede na izbrani način vožnje in vozne pogoje. Njegova moč 100 kW (136 KM) / 260 N.m omogoča doseganje največje hitrosti 135 km / h, ne glede na uporabljeni način.

NAPREDNA TEHNOLOGIJA

ZA BREZSKRBNO POČUTJE


Poleg funkcijskega upravljalnika ë-Toggle za nastavitev samodejnega menjalnika in izbora načina vožnje, ima novi Citroën ë-Berlingo na voljo tudi novosti :

 • 8-palčni zaslon na dotik vozila ë-Berlingo ima v svojem meniju novo rubriko «Energija», prek katere je možno dostopiti do posebnih električnih funkcij vozila, kot je na primer pretok energije (prikazuje delovanje električnega pogonskega sklopa v realnem času skupaj z izbranim načinom vožnje, električnim motorjem in stopnjo napolnjenosti pogonske baterije), statistiko porabe (kot na primer povprečna poraba na poti izražena v kWh/100 km), ali vklop časovno zamaknjenega polnjenja in vnaprejšnje klimatiziranje
 • 10-palčno digitalno instrumentno ploščo visoke ločljivosti (serijsko od nivoja opreme Feel Pack dalje) za optimalno kakovost prikaza ter moderen in hiter prikaz koristnih informacij za pomoč pri vožnji in navigacijo. Za instrumentno ploščo si lahko voznik po svojem okusu nastavi osebno konfiguracijo zaslona in tako izpostavi navigacijo, informacije o pretoku energije ali sistem za pomoč pri vožnji.
Preveri zalogo vozil › Katalog › Preveri cenik ›
Konfigurator › Ob kliku na gumb Konfigurator boste preusmerjeni na drugo spletno stran.

Aplikacija My Citroën

Aplikacija My Citroën vam omogoča, da ostanete povezani s svojim avtomobilom in dostopate do njegovih informacij. S to aplikacijo imate koristi od prilagojenega spremljanja vzdrževanja vašega vozila in dostopa do storitev Citroën. Odkrijte glavne značilnosti aplikacije My Citroën.

 • Poiščite vaše parkirano vozilo
 • Spremljajte svoje poti
 • Informacije o vašem avtomobilu
 • Preverite načrt vzdrževanja
 • Naročite se na servis
 • Vedno izberite varnost in brezskrbnost
App image

Se zanimate za nakup/najem?

Se zanimate za nakup ali poslovni najem vozila? Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Pri nakupu rabljenega, novega, osebnega ali gospodarskega vozila se lahko zanesete na nas. To so potrdili tudi potrošniki, zato je Center rabljenih vozil Avtotehna VIS prejel 1. mesto za najvišjo kakovost storitev že 3. leto zapored.

S klikom na gumb “Oddaj” se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih navedli na tej spletni strani, obdelajo in uporabljajo s strani Avtotehna VIS d.o.o. za namene omenjene v vaši zahtevi. Podrobnejše informacije o uporabi osebnih podatkov so dostopne v Izjavi o zasebnosti. Z oddajo naročila potrjujem, da sem prebral Izjavo o zasebnosti.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič