CITROËN SUV C5 AIRCROSS

Najbolj udoben in najbolj modularen SUV z edinstvenim karakterjem.

Dizajn

Izrazna in drzna identiteta


Vozilo, ki v dolžino meri 4,50 m, izstopa zaradi obilice zmogljivosti in dinamične drže brez enega samega kančka agresivnosti. SUV C5 Aircross je opremljen s panoramsko stekleno streho z možnostjo odpiranja. Z bočnega profila opazimo lebdečo streho in neprekinjene steklene površine, ki jih poudarja kroman dodatek v obliki črke "C", ki priča o prostorni notranjosti.

Udobje

Zvočno izolirana notranjost za večje občutje ugodja


Citroën SUV C5 Aircross je bil zasnovan tako, da zagotavlja napredno zvočno izolacijo z zmanjšanjem cestnega hrupa in hrupa vetra, zahvaljujoč dvojnim zastekljenim sprednjim steklom z izoliranim slojem, kar svojim potnikom nudi izjemen, zvočno izoliran prostor. 

Tehnologija

SUV C5 Aircross ima na voljo široko paleto vrhunskih sistemov za pomoč voznikom z 20 tehnologijami za varnost, udobje in poenostavljeno vožnjo, ne glede na zunanje okoliščine.

Motorji

Novi samodejni menjalnik EAT8 novi motorji EURO 6.2


SUV C5 Aircross ponuja paleto učinkovitih in zmogljivih motorjev Euro 6.2, ki se vgrajujejo s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom BVM6 ali z 8-stopenjskim samodejnim menjalnikom EAT8. Dva bencinska motorja: PureTech 130 S&S BVM6 in Pure Tech 180 S&S EAT8 Trije dizelski motorji: BlueHDi 130 S&S BVM6, BlueHDi 130 S&S EAT8 in BlueHDi 180 S&S EAT8.


Povprečna poraba goriva (pri kombiniranem ciklu vožnje po WLTP): 4,6 – 8,0 l/100 km, izpusti CO2: 121 - 180 g/km, emisijska stopnja EURO 6.3, specifični izpusti dušikovih oksidov: 0,0254 –0,0566 (NOx). Pri dizelskih motorjih je vrednost specifičnih izpustov trdih delcev 0,00031–0,0074 g/km, število trdnih delcev pa 0,03–4,72 × 1011. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti dejanske uporabe vozila. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Izpusti onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do sprememb v vsebini in ponudbi.


Preveri zalogo vozil ›
Konfigurator › Ob kliku na gumb Konfigurator boste preusmerjeni na drugo spletno stran.

Aplikacija My Citroën

Aplikacija My Citroën vam omogoča, da ostanete povezani s svojim avtomobilom in dostopate do njegovih informacij. S to aplikacijo imate koristi od prilagojenega spremljanja vzdrževanja vašega vozila in dostopa do storitev Citroën. Odkrijte glavne značilnosti aplikacije My Citroën.

  • Poiščite vaše parkirano vozilo
  • Spremljajte svoje poti
  • Informacije o vašem avtomobilu
  • Preverite načrt vzdrževanja
  • Naročite se na servis
  • Vedno izberite varnost in brezskrbnost
App image

Se zanimate za nakup?

Se zanimate za nakup? Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Pri nakupu rabljenega, novega, osebnega ali gospodarskega vozila se lahko zanesete na nas. To so potrdili tudi potrošniki, zato je Center rabljenih vozil Avtotehna VIS prejel 1. mesto za najvišjo kakovost storitev v letih 2018/2019 in 2020/2021.

S klikom na gumb “Oddaj” se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih navedli na tej spletni strani, obdelajo in uporabljajo s strani Avtotehna VIS d.o.o. za namene omenjene v vaši zahtevi. Podrobnejše informacije o uporabi osebnih podatkov so dostopne v Izjavi o zasebnosti. Z oddajo naročila potrjujem, da sem prebral Izjavo o zasebnosti.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič