CITROËN JUMPY FURGON

Nova generacija vozil Jumpy je pridobila optimizirano arhitekturno zgradbo za še več uporabnih funkcij, udobja in varnosti.

Spoznajte Jumpyja

Dizajn Citroëna Jumpy izhaja iz kroga osebnih vozil in sveta športnih terencev. Njegov stil je prečiščen, neagresiven in zbuja spoštovanje zaradi velike mere varnosti in vzdržljivosti. Kaj pa njegov značaj? Energičen in hkrati pomirjujoč! Na prednjem delu se razteza kratek in vodoraven pokrov motornega prostora, ki ga podpirata široka optična bloka, umeščena precej visoko, kar daje občutek nadvlade nad cesto. Vozilo ima vgrajene tehnologije za pomoč pri vožnji najnovejše generacije in motorje, s katerimi postane idealni partner "vsakodnevnih junakov".

Udobje & modularnost

Citroënovo udobje, vam je na uslugo! Najsibodi v notranjosti z oblazinjenjem sedežev in armaturne plošče ali pa izven vozila z udobjem pri vožnji. Citroën Jumpy vas bo spremljal pri poklicnih opravilih, hkrati pa vam bo nudil funkcije, ki so značilne za osebna vozila. Vsako pot boste lahko učinkovito zaključili in jo opravili povsem brezskrbno.

Uporabna tehnologija

Citroën Jumpy zagotavlja sproščeno, enostavno in povsem varno vožnjo. Poleg vsakodnevno uporabnih funkcij, kot so prostoročni dostop in zagon (ADML) ter bočna drsna vrata s prostoročnim in motoriziranim upravljanjem, Citroën Jumpy ponuja tudi tehnologije, ki poenostavijo vaše poti.

Motorji

Citroën Jumpy ponuja motorje od 100 do 177 KM, oziroma od 75-150 kW:

  • Opremljen z dizelsko tehnologijo BlueHDi, ki zmanjšuje emisije dušikovih oksidov (NOX), hkrati pa zmanjšuje emisije CO2 in porabo goriva.
  • Nova lahka konstrukcijska osnova in učinkoviti motorji za dinamično lego na cesti, obilo udobja v vožnji in optimalne stroške uporabe

Aplikacija My Citroën

Aplikacija My Citroën vam omogoča, da ostanete povezani s svojim avtomobilom in dostopate do njegovih informacij. S to aplikacijo imate koristi od prilagojenega spremljanja vzdrževanja vašega vozila in dostopa do storitev Citroën. Odkrijte glavne značilnosti aplikacije My Citroën.

  • Poiščite vaše parkirano vozilo
  • Spremljajte svoje poti
  • Informacije o vašem avtomobilu
  • Preverite načrt vzdrževanja
  • Naročite se na servis
  • Vedno izberite varnost in brezskrbnost
App image

Se zanimate za nakup/najem?

Se zanimate za nakup ali poslovni najem vozila? Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Pri nakupu rabljenega, novega, osebnega ali gospodarskega vozila se lahko zanesete na nas. To so potrdili tudi potrošniki, zato je Center rabljenih vozil Avtotehna VIS prejel 1. mesto za najvišjo kakovost storitev že 3. leto zapored.

S klikom na gumb “Oddaj” se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih navedli na tej spletni strani, obdelajo in uporabljajo s strani Avtotehna VIS d.o.o. za namene omenjene v vaši zahtevi. Podrobnejše informacije o uporabi osebnih podatkov so dostopne v Izjavi o zasebnosti. Z oddajo naročila potrjujem, da sem prebral Izjavo o zasebnosti.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič