CITROËN Ë-SPACETOURER

Vse lastnosti, ki jih ponuja SpaceTourer, so na voljo še s 100 % električnim načinom pogona.

Kompaktni 100% električni kombi

Citroën ë-SpaceTourer 100% ëlectric ima vse lastnosti idealnega spremljevalca:

 • vzoren doseg (po WLTP) : do 330km
 • hitro polnjenje do 80 % v 30 minutah
 • 100 % enaka vsestranskost in praktična uporaba
 • prednosti vožnje v ë-udobju
 • dostop do storitev, ki olajšajo vsakodnevna opravila z električnim pogonom (nastavitev polnjenja na daljavo*, načrtovanje poti ...) preko aplikacija MyCitroën*

Skratka, vse lastnosti, ki jih ponuja SpaceTourer, bodo kmalu na voljo še s 100 % električnim načinom pogona.

*funkcija upravljanja na daljavo v MyCitroën za Slovenijo ni na voljo

Dizajn & različice

Vse različice Spacetourer na voljo s 100 % ëlektričnim pogonom


Izpopolnjen dizajn s tekočimi linijami in brez kančka agresivnosti se odraža v stilu vozila ë-SpaceTourer 100% ëlectric, ki je energičen in hkrati prepričljiv. Poleg tega pa je tudi praktičen, saj je ohranil vse adute vozila SpaceTourer:

 • 3 razpoložljive dolžine: XS (4,60) kompaktna in praktična izvedenka za dostop do vseh mestnih središč: M (4,95 m) in XL (5,30 m),
 • zgolj 1,90 metra višine za dostop do čisto vseh parkirišč,
 • razporeditev notranjosti po meri z možnostjo udobnega prevoza 5, 7 ali 8 oseb, oprema in odlagalna mesta, ki bodo poenostavili vaša vsakdanja opravila, kot so na primer bočna drsna vrata s prostoročnim odpiranjem.

Spacetourer v načinu ë-udobja

SpaceTourer ponuja vzorno udobje v vožnji: vozne lastnosti, udobje in dovršena zvočna izolacija. ë-SpaceTourer pa vse to udobje popelje do novih razsežnosti s 100-odstotno električno vožnjo:

 • Nične emisije, neslišno delovanje, nič stresa: brez vibracij, brez hrupa motorja,
 • nemudoma razpoložljiv navor za takojšnjo zmogljivost in tekočo vožnjo brez sunkovitega delovanja,
 • predhodno toplotno klimatiziranje potniškega prostora na daljavo* prek aplikacije My Citroën ali na zaslonu na dotik.

Enostavna vožnja, izjemno udobje med dinamično vožnjo in čisto nobenih motenj: nad vsemi temi prednostmi bodo čisto vsi potniki zagotovo tako zelo navdušeni, da se jim ne boste hoteli nikoli več odpovedati.

*funkcija upravljanja na daljavo v MyCitroën za Slovenijo ni na voljo

Doseg

Baterija Citroën ë-SpaceTourer 100% ëlectric ponuja (po ciklu WLTP) :

 • do 230 km z baterijo s kapaciteto 50 kWh,
 • do 330 km z baterijo kapacitete 75 kWh.

Globalno usklajeni preizkusni postopek za osebna vozila in lahka gospodarska vozila (WLTP) nudi uporabnikom bolj natančne vrednosti dosega, ki veliko bolj realno predstavljajo dejansko rabo vozila.

Polnjenje

Enostavne in praktične rešitve za polnjenje


Glede na število kilometrov, ki jih vsakodnevno prevozite in rešitev za polnjenje, ki jih imate na voljo izven vašega doma, imate na razpolago več načinov polnjenja.

 • Doma se vam bo baterija, gled ena njeno kapaciteto in za 100% napolnjenost, polnila: 

           - na WallBox 11 kW : od 4h45 do 7h00

           - na WallBox 7,4 kW, boste potrebovali od 7h30 do 11h20

           - na zmogljivejši vtičnici GreenUP se bo do 60% napolnjenosti napolnila preko noči

 • Na javni polnilnici s 100 kW polnilnikom so časi polnjenja še hitrejši kot v domači WallBox polnilnici: baterija 50kWh se do 80% napolnjenosti napolni v 30 minutah, baterija 75kWh pav 45 minutah.
Preveri zalogo vozil › Katalog › Preveri cenik ›
Konfigurator › Ob kliku na gumb Konfigurator boste preusmerjeni na drugo spletno stran.

Aplikacija My Citroën

Aplikacija My Citroën vam omogoča, da ostanete povezani s svojim avtomobilom in dostopate do njegovih informacij. S to aplikacijo imate koristi od prilagojenega spremljanja vzdrževanja vašega vozila in dostopa do storitev Citroën. Odkrijte glavne značilnosti aplikacije My Citroën.

 • Poiščite vaše parkirano vozilo
 • Spremljajte svoje poti
 • Informacije o vašem avtomobilu
 • Preverite načrt vzdrževanja
 • Naročite se na servis
 • Vedno izberite varnost in brezskrbnost
App image

Se zanimate za nakup/najem?

Se zanimate za nakup ali poslovni najem vozila? Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Pri nakupu rabljenega, novega, osebnega ali gospodarskega vozila se lahko zanesete na nas. To so potrdili tudi potrošniki, zato je Center rabljenih vozil Avtotehna VIS prejel 1. mesto za najvišjo kakovost storitev že 3. leto zapored.

S klikom na gumb “Oddaj” se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih navedli na tej spletni strani, obdelajo in uporabljajo s strani Avtotehna VIS d.o.o. za namene omenjene v vaši zahtevi. Podrobnejše informacije o uporabi osebnih podatkov so dostopne v Izjavi o zasebnosti. Z oddajo naročila potrjujem, da sem prebral Izjavo o zasebnosti.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič