CITROËN Ë-JUMPY

Skratka, vse kar ponuja Jumpy in še 100 % električni način pogona.

100% ëlectric

Citroën ë-Jumpy 100% ëlectric je idealen partner z električnim pogonom, ki zadovolji potrebe po mestni in izven mestni mobilnosti vseh poklicnih uporabnikov: 

 • Vzoren doseg: do 330 km
 • Hitro polnjenje do 80 % v 30 minutah.
 • Vse dosedanje uporabne funkcije in oprema: 100 % Jumpy
 • Vožnja v načinu ë-udobja. Dostop do storitev, ki olajšajo vsakodnevna opravila z električnim pogonom (nastavitev polnjenja na daljavo, načrtovanje poti ...).

Skratka, vse kar ponuja Jumpy in še 100 % električni način pogona. Vozilo je predvideno v prvi polovici leta 2021.

Nespremenjene tovorne kapacitete

Učinkovita arhitekturna zgradba novega vozila Citroën ë-Jumpy se prilagaja vsem vašim potrebam, da vselej zagotavlja funkcionalnost, praktičnost in ergonomijo:

 • od 4,6 do 6,6 m3 nakladalne prostornine,
 • do 1275 kg dovoljene obremenitve,
 • do 4 metre uporabne dolžine s klopjo Moduwork.

Brez sprememb: po zaslugi konstrukcijske osnove EMP2 je bilo možno baterijo vgraditi v podvozje vozila, ter s tem ohraniti uporabno prostornino in vzorne tovorne kapacitete vozila Jumpy.

Ë-jumpy v ë-udobju

Ë-Jumpy ponuja novo raven udobja in še večjo brezskrbnost:

 • prost dostop do območij z zakonsko predpisanimi omejitvami glede mejnih vrednosti emisij CO2,
 • nične emisije, neslišno delovanje, nič stresa: brez vibracij, brez hrupa motorja,
  nemudoma razpoložljiva moč in navor za takojšnjo zmogljivost in tekočo vožnjo brez sunkovitega delovanja,
  predhodno toplotno klimatiziranje potniškega prostora na daljavo prek aplikacije My Citroën* ali na zaslonu na dotik s storitvijo Connect Nav*.
 • odlagalna mesta, ki so domiselno razporejena po potniškem prostoru.

Nad vsemi temi prednostmi boste med številnimi vsakodnevnimi potmi zagotovo tako navdušeni, da se jim ne boste hoteli nikoli več odpovedati.

*Funkcionalnost deluje v Sloveniji z omejenimi zmožnostmi.

Doseg

Baterija novega Citroën ë-Jumpy - 100% ëlectric omogoča: 

 • Do 230 km (po ciklu WLTP) z baterijo zmogljivosti 50 kWh,
 • Do 330 km (po ciklu WLTP) z baterijo zmogljivosti 75 kWh.

Globalno usklajeni preizkusni postopek za osebna vozila in lahka gospodarska vozila (WLTP) nudi uporabnikom bolj natančne vrednosti dosega, ki veliko bolj realno predstavljajo dejansko rabo vozila.

Načini polnjenja

Enostavne in priročne rešitve polnjenja


Na voljo imate številne rešitve za polnjenje, bodisi pri vas doma, v službi ali na poti, s pomočjo katerih boste lahko svojega Citroëna povsem enostavno do potankosti izkoristili.

 • V vašem podjetju ali doma, odvisno od velikosti baterije in za 100% polnjenje:

           - z WallBox 11 kW : od 4h45 do 7h00

          - z WallBox 7,4 kW, boste potrebovali od 7h30 do 11h20

          - za 60%napolnjenost baterije se bo na domači zmogljivejši gospodinjski vtičnici GreenUp baterija napolnila preko noči.

 • Na javni polnilni postaji s super polnilnikom z močjo 100 kW pa je čas polnjenja še krajši kot na postaji Wall Box: baterija se v 30 minutah napolni do 80 % za baterijo s zmogljivostjo 50 kWh in 45 minut za baterijo z zmogljivostjo 75 kWh.

Citroën je sklenil sodelovanje s podjetjem GIA SERVIS d.o.o., ki vam bo ponudilo najbolj ustrezno rešitev za montažo vaše polnilne postaje. S tem vam zagotavljamo, da bo vaša inštalacija kakovostna, cenovno ugodna in v skladu s pogoji splošne garancije vozila.

Aplikacija My Citroën

Aplikacija My Citroën vam omogoča, da ostanete povezani s svojim avtomobilom in dostopate do njegovih informacij. S to aplikacijo imate koristi od prilagojenega spremljanja vzdrževanja vašega vozila in dostopa do storitev Citroën. Odkrijte glavne značilnosti aplikacije My Citroën.

 • Poiščite vaše parkirano vozilo
 • Spremljajte svoje poti
 • Informacije o vašem avtomobilu
 • Preverite načrt vzdrževanja
 • Naročite se na servis
 • Vedno izberite varnost in brezskrbnost
App image

Se zanimate za nakup/najem?

Se zanimate za nakup ali poslovni najem vozila? Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Pri nakupu rabljenega, novega, osebnega ali gospodarskega vozila se lahko zanesete na nas. To so potrdili tudi potrošniki, zato je Center rabljenih vozil Avtotehna VIS prejel 1. mesto za najvišjo kakovost storitev že 3. leto zapored.

S klikom na gumb “Oddaj” se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih navedli na tej spletni strani, obdelajo in uporabljajo s strani Avtotehna VIS d.o.o. za namene omenjene v vaši zahtevi. Podrobnejše informacije o uporabi osebnih podatkov so dostopne v Izjavi o zasebnosti. Z oddajo naročila potrjujem, da sem prebral Izjavo o zasebnosti.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič