CITROËN E-JUMPER

CITROËN Ë-JUMPER 100% ËLECTRIC izpolnjuje pričakovanja strokovnjakov, ki želijo v okviru svoje dejavnosti pozitivno vplivati na okolje in imeti dostop do vseh mestnih središč.

CITROËN Ë-JUMPER 100% ËLECTRIC izpolnjuje pričakovanja strokovnjakov, ki želijo v okviru svoje dejavnosti pozitivno vplivati na okolje in imeti dostop do vseh mestnih središč:

 • Best in Class : BEST IN CLASS: DO 340 KM DOSEGA (po ciklu WLTP)
 • Hitro polnjenje do 80% v 45 minutah,
 • Brez kompromisov glede uporabnosti in opreme,
 • Vožnja v načinu ë-udobja,
 • Dostop do storitev, ki olajšajo vsakodnevna opravila z električnim pogonom (nastavitev polnjenja na daljavo, načrtovanje poti ...).

Na voljo v drugi polovici leta 2022.

DIZAJN IN STORITVE

EKSKLUZIVEN MONOGRAM

 

Novi Citroën ë-Jumper 100% ëlectric ohranja močan, robusten in izboljšan slog termičnih različic Jumperja.

Članstvo v električni ponudbi Citroënovih gospodarskih vozil podpisuje z monogramom
"Ë-Jumper" na zadnjem delu vozila.

DOSEG

Baterija novega Citroën ë-Jumper 100% ëlectric omogoča:  :

 • do 200 km (po ciklu WLTP) z baterijo zmogljivosti 37 kWh,
 • do 340 km (po ciklu WLTP) z baterijo zmogljivosti 70 kWh.

*Globalno usklajeni preizkusni postopek za osebna vozila in lahka gospodarska vozila (WLTP) nudi uporabnikom bolj natančne vrednosti dosega, ki veliko bolj realno predstavljajo dejansko rabo vozila.

TEHNOLOGIJE

PRIKAZ PODATKOV AVTONOMIJE


Poseben namenski način prikaza na notranjem vzvratnem ogledalu vam omogoča ogled podatkov o dosegu ter drugih podatkov o: 

 • Stopnja napolnjenosti pogonske baterije v odstotkih,
 • Vključen vozni položaj: D: Drive (vožnja naprej) N: Neutral (prosti tek) R: Reverse (vzvratna vožnja),
 • Preostali doseg, v kilometrih.

Aplikacija My Citroën

Aplikacija My Citroën vam omogoča, da ostanete povezani s svojim avtomobilom in dostopate do njegovih informacij. S to aplikacijo imate koristi od prilagojenega spremljanja vzdrževanja vašega vozila in dostopa do storitev Citroën. Odkrijte glavne značilnosti aplikacije My Citroën.

 • Poiščite vaše parkirano vozilo
 • Spremljajte svoje poti
 • Informacije o vašem avtomobilu
 • Preverite načrt vzdrževanja
 • Naročite se na servis
 • Vedno izberite varnost in brezskrbnost
App image

Se zanimate za nakup/najem?

Se zanimate za nakup ali poslovni najem vozila? Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Pri nakupu rabljenega, novega, osebnega ali gospodarskega vozila se lahko zanesete na nas. To so potrdili tudi potrošniki, zato je Center rabljenih vozil Avtotehna VIS prejel 1. mesto za najvišjo kakovost storitev že 3. leto zapored.

S klikom na gumb “Oddaj” se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih navedli na tej spletni strani, obdelajo in uporabljajo s strani Avtotehna VIS d.o.o. za namene omenjene v vaši zahtevi. Podrobnejše informacije o uporabi osebnih podatkov so dostopne v Izjavi o zasebnosti. Z oddajo naročila potrjujem, da sem prebral Izjavo o zasebnosti.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič