CITROËN C5 X HIBRID

Poleg bencinske različice je CITROËN C5 X na voljo tudi s priključnim hibridnim pogonom, ki je primeren za vsakodnevne, krajše poti in priložnostna daljša potovanja, brez omejitev in v popolni svobodi. Novi CITROËN C5 X Plug-in Hybrid predstavlja tehnološko in sodobno električno mobilnost, ki služi udobju in vsestranskosti uporabe: mobilnost v razredu ë-Comfort.

CITROËN C5 X HIBRID

ELEKTRIČNO VSAK DAN, NA BENCIN, KO JE POTREBNO


Poleg bencinske različice je CITROËN C5 X na voljo tudi s priključnim hibridnim pogonom, ki je primeren za vsakodnevne, krajše poti in priložnostna daljša potovanja, brez omejitev in v popolni svobodi. Novi CITROËN C5 X Plug-in Hybrid predstavlja tehnološko in sodobno električno mobilnost, ki služi udobju in vsestranskosti uporabe: mobilnost v razredu ë-Comfort.

Ë-UDOBJE PRIKLJUČNEGA HIBRIDA


Brez hrupa, brez tresljajev, brez vibracij. Za še bolj sproščujoč občutek med potovanji je bila zvočna izolacija posebej dovršeno dodelana, o čemer pričajo zlasti prednja in zadnja zvočno izolirana večplastna stekla, ki zagotavljajo izjemno izolacijo pred motečimi hrupi iz okolice. Za volanom novega CITROËN C5 X Hybrid je vožnja nenavadno tiha in udobna.

Združene moči obeh motorjev za nemoteno gibanje avtomobila. Hiter in učinkovit elektrificiran samodejni menjalnik ë-EAT8 povečuje užitek v vožnji s takoj razpoložljivim navorom.

ENOSTAVNO POLNJENJE


Novi CITROËN C5 X Hybrid je zelo enostaven za polnjenje:

  • Polnilni kabli so shranjeni na določenem mestu pod tlemi prtljažnika.
  • Polnilna vtičnica se nahaja v levem zadnjem blatniku in vsebuje LED indikator za vizualni pregled procesa polnjenja.
  • Pri vožnji v polnem električnem načinu se z zunanje strani notranjega vzvratnega ogledala prižge modra LED dioda, ki je dobro vidna od zunaj. Zahvaljujoč svetlobni diodi je avtomobil jasno prepoznaven, kar boste še posebej cenili v mestnih središčih z omejenim vstopom za avtomobile z motorjem z notranjim zgorevanjem.
  • Polnjenje je mogoče programirati tudi z zaslona na dotik, tako da lahko na primer izkoristite prednosti polnjenja izven konic.

PLUG-IN HIBRID

8-STOPENJSKI SAMODEJNI MENJALNIK


Novi Citroën C5 X Hybird, priključni hibrid,  združuje vse prednosti 100-odstotnega električnega pogona za vsakodnevna potovanja z vsestranskostjo in dosegom do 55 kilometrov (cikel WLTP), bencinski motor PureTech 180 Stop & Start pa zagotavlja neomejen doseg na daljših potovanjih. 

Samodejni elektrificiran menjalnik ë-EAT8 zagotavlja nemudoma razpoložljiv navor 360 Nm, gladko in udobno vožnjo, brez cukanja, saj so dinamični pospeški možni v vsakem trenutku.

Preveri zalogo vozil › Katalog › Preveri cenik ›
Konfigurator › Ob kliku na gumb Konfigurator boste preusmerjeni na drugo spletno stran.

Aplikacija My Citroën

Aplikacija My Citroën vam omogoča, da ostanete povezani s svojim avtomobilom in dostopate do njegovih informacij. S to aplikacijo imate koristi od prilagojenega spremljanja vzdrževanja vašega vozila in dostopa do storitev Citroën. Odkrijte glavne značilnosti aplikacije My Citroën.

  • Poiščite vaše parkirano vozilo
  • Spremljajte svoje poti
  • Informacije o vašem avtomobilu
  • Preverite načrt vzdrževanja
  • Naročite se na servis
  • Vedno izberite varnost in brezskrbnost
App image

Se zanimate za nakup/najem?

Se zanimate za nakup ali poslovni najem vozila? Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Pri nakupu rabljenega, novega, osebnega ali gospodarskega vozila se lahko zanesete na nas. To so potrdili tudi potrošniki, zato je Center rabljenih vozil Avtotehna VIS prejel 1. mesto za najvišjo kakovost storitev že 3. leto zapored.

S klikom na gumb “Oddaj” se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih navedli na tej spletni strani, obdelajo in uporabljajo s strani Avtotehna VIS d.o.o. za namene omenjene v vaši zahtevi. Podrobnejše informacije o uporabi osebnih podatkov so dostopne v Izjavi o zasebnosti. Z oddajo naročila potrjujem, da sem prebral Izjavo o zasebnosti.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič