CITROËN C5 X

Novi Citroën C5 X združuje eleganco petvratne limuzine, dinamičnost karavana in privzdignjeni položaj športno terenskega vozila. Ponuja zares brezskrbne občutke v vožnji po zaslugi ultimativne stopnje udobja, ki ga zagotavlja program Citroën Advanced Comfort® s potniškim prostorom na ravni pravega lounge salona, temu pa se pridružujejo še sedeži Advanced Comfort in aktivno vzmetenje Citroën Advanced Comfort. Za poenostavitev vašega življenja na vozilu novi Citroën C5 X ponuja napredne tehnologije za polavtonomno vožnjo in nov komunikacijski vmesnik na 12-palčnem tabličnem računalniku z zaslonom na dotik HD z glasovnim prepoznavanjem. Novi Citroën C5 X je na voljo v priključni hibridni in bencinski različici. Izbira je vaša !

CITROËN C5 X


Novega Citroëna C5 X lahko NAROČITE TUKAJ!


Moderna in inovativna oblika karoserije


Edinstven C5 X dosega ravnovesje med eleganco limuzine s svojim dolgim pokrovom motorja, dinamiko karavana z velikim prtljažnikom in dvignjenim voznim položajem SUV-ja zaradi koles velikega premera.

6 barv karoserije in pet možnosti dvobarvne karoserije s črno streho


Novi Citroën 5 X ponuja na izbiro 6 kovinskih/bisernih barv karoserije:

 • Siva Amazonite;
 • Bela Perla;
 • Modra Magnétique;
 • Siva Platinium;
 • Siva Artense;
 • Črna Perla Nera.Možnost črne strehe za dvo-barvno kombinacijo karoserije je združljiva z vsemi barvami razen s črno Perla Nera.

Aktivno vzmetenje Citroën Advanced Comfort®


Citroenovo vzmetenje Advanced Comfort®, zasnovano tako, da poustvari učinek leteče preproge legendarnih Citroënov in premaguje ovire, luknje, hitrostne udarce in druge nepravilnosti na cesti, je standard v ponudbi novega Citroëna C5 X.

RAZŠIRJENI HEAD UP DISPLAY


VSE KORISTNE INFORMACIJE V VOZNIKOVEM VIDNEM POLJU


SISTEMI ZA POMOČ VOZNIKU


HIGHWAY DRIVER ASSIST


Ta funkcija, ki je še posebej primerna za hitre ceste in avtoceste, omogoča vozniku, da nadzor delno prevzame vozilo.

Preprosto izberite nastavljeno hitrost nad 30 km/h in sistem bo samodejno ohranil položaj C5 X na voznem pasu, vozniku zatem ni več treba upravljati hitrosti oziroma smeri vožnje, saj nadzor nad tema dvema funkcijama prevzame vozilo.

Ta sistem ni zasnovan kot popolnoma avtonomen sistem. Da bi sistem za pomoč vozniku na cesti ostal aktiven, mora voznik držati roke na volanu. Seveda pa lahko kadar koli vozni prevzame nadzor nad vožnjo.

My Citroën Drive Plus - nov komunikacijski vmesnik


Z vozilom C5 X znamka Citroën uvaja povsem novi komunikacijski vmesnik, ki se osredotoča na povezljivost. Njegove informacije se sproti posodabljajo prek oblaka, pridobil pa je tudi funkcijo Mirror Screen, tako da uporabniku ni treba pametnega telefona priključiti.

Preveri zalogo vozil › Katalog › Preveri cenik ›
Konfigurator › Ob kliku na gumb Konfigurator boste preusmerjeni na drugo spletno stran.

Aplikacija My Citroën

Aplikacija My Citroën vam omogoča, da ostanete povezani s svojim avtomobilom in dostopate do njegovih informacij. S to aplikacijo imate koristi od prilagojenega spremljanja vzdrževanja vašega vozila in dostopa do storitev Citroën. Odkrijte glavne značilnosti aplikacije My Citroën.

 • Poiščite vaše parkirano vozilo
 • Spremljajte svoje poti
 • Informacije o vašem avtomobilu
 • Preverite načrt vzdrževanja
 • Naročite se na servis
 • Vedno izberite varnost in brezskrbnost
App image

Se zanimate za nakup/najem?

Se zanimate za nakup ali poslovni najem vozila? Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Pri nakupu rabljenega, novega, osebnega ali gospodarskega vozila se lahko zanesete na nas. To so potrdili tudi potrošniki, zato je Center rabljenih vozil Avtotehna VIS prejel 1. mesto za najvišjo kakovost storitev že 3. leto zapored.

S klikom na gumb “Oddaj” se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih navedli na tej spletni strani, obdelajo in uporabljajo s strani Avtotehna VIS d.o.o. za namene omenjene v vaši zahtevi. Podrobnejše informacije o uporabi osebnih podatkov so dostopne v Izjavi o zasebnosti. Z oddajo naročila potrjujem, da sem prebral Izjavo o zasebnosti.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič