CITROËN C5 AIRCROSS HIBRID

Novi Citroën C5 Aircross Hybird, priključni hibrid, združuje vse prednosti 100-odstotnega električnega pogona za vsakodnevna potovanja z vsestranskostjo in dosegom do 55 kilometrov (cikel WLTP), bencinski motor pa zagotavlja neomejen doseg na daljših potovanjih.

PLUG-IN HIBRID, VRHUNSKA IZKUŠNJA UDOBJA


Novi Citroën C5 Aircross Hybird, priključni hibrid,  združuje vse prednosti 100-odstotnega električnega pogona za vsakodnevna potovanja z vsestranskostjo in dosegom do 55 kilometrov (cikel WLTP), bencinski motor pa zagotavlja neomejen doseg na daljših potovanjih. 

GLAVNE PREDNOSTI

NIČ EMISIJ IN NIČ HRUPA


 • V električnem načinu vam novi Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid ponuja tiho vožnjo brez tresljajev in okolju prijazno vožnjo z 0 g/km emisij CO2.
 • S tem avtomobilom se lahko zapeljete tudi v mestna središča, ki so zaprta za vozila z motorji z notranjim zgorevanjem.
 • Baterija 13,2 kWh ima 8-letno garancijo ali 160.000 km z do 70-odstotno zmogljivostjo polnjenja.

DOSEG

GLAVNI DEJAVNIKI, KI VPLIVAJO NA DOSEG VAŠEGA VOZILA


 HITROST

Pri vožnji z 130 km/h se doseg novega Citroëna C5 Aircross Plug-in Hybrid kar prepolovi, glede na optimalni doseg po homologaciji WLTP.


TEMPERATURA

Vremenske razmere in njihove posledice, kot sta ogrevanje ali hlajenje potniškega prostora v avtomobilu, vplivajo na doseg baterije.

NAČINI POLNJENJA

ENOSTAVNO IN PRAKTIČNO


Novi Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid je izjemno enostaven za polnjenje:

 • Polnilni kabli so nameščeni pod tlemi prtljažnika v posebnem prostoru.
 • V priključku za polnjenje na levem zadnjem delu avtomobila je LED za spremljanje procesa polnjenja.
 • Polnjenje je mogoče programirati tudi z zaslona na dotik, tako da lahko na primer izkoristite prednosti polnjenja izven konic.


INTUITIVNI VMESNIKI


Novi Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid ima ločene zaslone za električno vožnjo:

Digitalna instrumentna plošča prikazuje stopnjo napolnjenosti baterije in doseg ter omogoča dostop do merilnika moči in informacij o pretoku moči.

10-palčni zaslon na dotik prikazuje stanje delovanja sistema, odloženo polnjenje baterije, nastavitve predgrevanja in e-save ter konfiguracijo funkcije e-save za vzdrževanje vnaprej določene vožnje v 100 % električnem načinu.

Preveri zalogo vozil › Katalog › Preveri cenik ›
Konfigurator › Ob kliku na gumb Konfigurator boste preusmerjeni na drugo spletno stran.

Aplikacija My Citroën

Aplikacija My Citroën vam omogoča, da ostanete povezani s svojim avtomobilom in dostopate do njegovih informacij. S to aplikacijo imate koristi od prilagojenega spremljanja vzdrževanja vašega vozila in dostopa do storitev Citroën. Odkrijte glavne značilnosti aplikacije My Citroën.

 • Poiščite vaše parkirano vozilo
 • Spremljajte svoje poti
 • Informacije o vašem avtomobilu
 • Preverite načrt vzdrževanja
 • Naročite se na servis
 • Vedno izberite varnost in brezskrbnost
App image

Se zanimate za nakup/najem?

Se zanimate za nakup ali poslovni najem vozila? Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Pri nakupu rabljenega, novega, osebnega ali gospodarskega vozila se lahko zanesete na nas. To so potrdili tudi potrošniki, zato je Center rabljenih vozil Avtotehna VIS prejel 1. mesto za najvišjo kakovost storitev že 3. leto zapored.

S klikom na gumb “Oddaj” se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih navedli na tej spletni strani, obdelajo in uporabljajo s strani Avtotehna VIS d.o.o. za namene omenjene v vaši zahtevi. Podrobnejše informacije o uporabi osebnih podatkov so dostopne v Izjavi o zasebnosti. Z oddajo naročila potrjujem, da sem prebral Izjavo o zasebnosti.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič