CITROËN C5 AIRCROSS

Novi Citroën C5 Aircross ponuja neprimerljivo izkušnjo udobja v vožnji in v vozilu, ki ponuja varnostne tehnologije in tehnologije za pomoč vozniku ter povezljivosti. Na voljo v hibridni, bencinski in dizelski različici.

DIZAJN

Citroën C5 Aircross je merilo udobja, prostornosti in modularnosti, ki ga krasi nov videz, ki izraža več odločnosti in edinstvenosti. Pomeni tudi pozicioniranje avtomobila v višji cenovni razred, ki ga dokazujejo novi oblikovni elementi in novosti, uvedene v potniški prostor: prenovljen prednji del, svetlobni podpis zadaj, platišča, barve in materiali, 10-palčni zaslon na dotik, sredinska konzola itd.
Novi Citroën C5 Aircross ponuja neprimerljivo izkušnjo udobja v vožnji in v vozilu, ki ponuja varnostne tehnologije in tehnologije za pomoč vozniku ter povezljivosti.
Na voljo v hibridni, bencinski in dizelski različici.

Aktualno akcijo preverite >> TUKAJ <<

PRENOVLJEN SVETLOBNI PODPIS ZADAJ


V skladu s sprednjim delom vozila ima novi Citroën C5 Aircross nov 3D LED svetlobni podpis zadaj. Optična enota je prekrita s strukturiranim in zatemnjenim steklom, ki sledi obliki 3 LED modulov.
Tako kot sprednji del avtomobila subtilna animacija "klavirske tipke" okrepi globok 3D učinek svetlobnega podpisa.

5 NOTRANJIH AMBIENTOV


Posodobljeni standardni ambient in 4 novi ambienti Advanced Comfort ustvarjajo bolj eleganten, dinamičen in kakovosten potniški prostor.

 • Notranjost Wild Black : novo črno strukturirano oblazinjenje iz blaga in novo sivo usnjeno oblazinjenje;
 • Notranjost Urban Black : novo črno Alcantara oblazinjenje in črno oblazinjenje z imitacijo usnja;
 • Notranjost Metropolitan Black : novo črno zrnato usnje in novo sivo usnjeno oblazinjenje;
 • Notranjost Hype Black : novo oblazinjenje iz perforiranega usnja Paloma in modro usnje Nappa Blue.
 • Modri okrasni šivi, uporabljeni v petih notranjih dizajnih, se odlično ujemajo z okrasnimi šivi na kljukah vrat in tečajih armaturne plošče.

UDOBJE

NAJBOLJ UDOBEN IN NAJBOLJ MODULAREN SUV


Citroën C5 Aircross izstopa od ostalih s svojim udobjem, vsestranskostjo in edinstvenim udobjem v segmentu kompaktnih športnih terencev. Program Citroën Advanced Comfort® temelji na strokovnem znanju in inovacijah znamke.

TEHNOLOGIJE

NEPRIMERLJIVO UDOBJE IN SPROŠČENOST MED VOŽNJO


Novi Citroën C5 Aircross ponuja najnovejšo generacijo tehnologij za vožnjo in povezljivost, zaradi katerih je potovanje pozitivna in varna izkušnja. 

SISTEMI POVEZLJIVOSTI ZADNJE GENERACIJE


Za še večjo varnost in udobje novi Citroën C5 Aircross ponuja vrsto spletnih storitev, imenovanih Citroën Connect Services*:

 • MY CITROËN ASSIST : Storitev za klic v sili in pomoč glede na lokacijo avtomobila je na voljo brezplačno in je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Sistem zagotavlja ustrezno pomoč samodejno ali s pritiskom na gumb za klic v sili ali v sili.
 • MY CITROËN DRIVE* : Spletne storitve TomTom Traffic and Danger Zones, ki so na voljo tri leta brezplačno, zagotavljajo prometne informacije v realnem času, informacije o lokaciji bencinskih črpalk, brezplačnih parkirnih mestih itd. ter vizualna in zvočna opozorila o nevarnih območjih ( v skladu z nacionalno zakonodajo).
 • MY CITROËN PLAY* : Združljiv z Apple CarPlay™ in Android Auto, ponuja različne vgrajene brezžične povezave: s povezovanjem pametnega telefona lahko dobite navodila, opravljate telefonske klice, pošiljate sporočila ali poslušate glasbo. Vse to lahko storite varno, ne da bi odmaknili pogled s ceste. Vse aplikacije v telefonu so prikazane neposredno na osrednjem zaslonu.
Preveri zalogo vozil › Katalog › Preveri cenik ›
Konfigurator › Ob kliku na gumb Konfigurator boste preusmerjeni na drugo spletno stran.

Aplikacija My Citroën

Aplikacija My Citroën vam omogoča, da ostanete povezani s svojim avtomobilom in dostopate do njegovih informacij. S to aplikacijo imate koristi od prilagojenega spremljanja vzdrževanja vašega vozila in dostopa do storitev Citroën. Odkrijte glavne značilnosti aplikacije My Citroën.

 • Poiščite vaše parkirano vozilo
 • Spremljajte svoje poti
 • Informacije o vašem avtomobilu
 • Preverite načrt vzdrževanja
 • Naročite se na servis
 • Vedno izberite varnost in brezskrbnost
App image

Se zanimate za nakup/najem?

Se zanimate za nakup ali poslovni najem vozila? Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Pri nakupu rabljenega, novega, osebnega ali gospodarskega vozila se lahko zanesete na nas. To so potrdili tudi potrošniki, zato je Center rabljenih vozil Avtotehna VIS prejel 1. mesto za najvišjo kakovost storitev že 3. leto zapored.

S klikom na gumb “Oddaj” se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih navedli na tej spletni strani, obdelajo in uporabljajo s strani Avtotehna VIS d.o.o. za namene omenjene v vaši zahtevi. Podrobnejše informacije o uporabi osebnih podatkov so dostopne v Izjavi o zasebnosti. Z oddajo naročila potrjujem, da sem prebral Izjavo o zasebnosti.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič