CITROËN C4

Spoznajte novo kompaktno limuzino iz izbora znamke Citroën. Vsi motorji imajo popolnoma enake karakteristike z vidika udobja, dizajna in praktičnosti v notranjosti.


Citroën C4 in ë-C4 združujeta elegantne in dinamične linije kompaktne petvratne limuzine z razkošno prostornino in vzdržljivostjo SUV-ja. Vsi elementi notranjosti vam združeno ponujajo neprimerljivo vozno udobje: široki in udobni sedeži, vzmetenje s progresivnimi hidravličnimi omejevalniki, dovršena zvočna izolacija in izjemna osvetljenost po zaslugi panoramske steklene strehe.Dizajn

PETVRATNA LIMUZINA NOVE GENERACIJE 


PRENOVLJEN ESTETSKI VIDEZ

Zaradi privzdignjenega podvozja na velikih kolesih in izčiščenih površin se zdi, da je novi Citroën C4 pripravljen na akcijo. Povsem aerodinamičen profil ponuja razkošne površine. Njegov prednji del je prevzel najnovejše estetske zapovedi znamke Citroën: kromana dvojna puščica se razteza vse do dvonivojskih prednjih žarometov s tehnologijo 100 % LED.

Inovativne rešitve

NEPRIMERLJIVO SPLOŠNO UDOBJE


V notranjosti C4 pride program Citröen Advanced Comfort® povsem do svojega izraza. Vzmetenje s progresivnimi hidravličnimi omejevalniki ublažijo vse nepravilnosti na cestišču. Sedeži nudijo potnikom občutek sedenja v udobnem fotelju. Vsi potniki imajo na razpolago domiselna odlagalna mesta. Poleg tega je vsem na voljo veliko prostora za noge, kar velja tudi za zadnje sedeže. Do velikega prtljažnega prostora pa je možno enostavno dostopiti po zaslugi ravnega nakladalnega praga. 

Domiselna oprema

SMART PAD SUPPORT®


Na premišljeno zasnovani izvlečni nosilec, ki je vgrajen neposredno v armaturno ploščo, lahko sovoznik varno pritrdi tablični računalnik, ki ga želi uporabljati. Tablični računalnik pa lahko nato pospravi v drsni predal armaturne plošče. Na sredinski konzoli je možno indukcijsko napolniti pametni telefon. 


Tehnologije

NAŠE TEHNOLOGIJE NA VIDEO POSNETKU


Citroën C4 in ë-C4 Electric se ponašata s številnimi aduti in opremo najnovejše generacije. V naših kratkih in poučnih filmih so vam na voljo informacije o treh tehnologijah za varnost in pomoč pri vožnji.

CITROËN VARNOST 20 SISTEMOV ZA VARNOST IN POMOČ PRI VOŽNJI


Nova Citröena C4 in ë-C4 sta opremljena z dvajsetimi tehnologijami, ki izboljšajo varnost in povečajo udobje v vožnji.NAŠE STORITVE POVEZLJIVOSTI NA VIDEO POSNETKU


V naših treh kratkih in poučnih filmih so vam na voljo informacije o povezljivih storitvah Citroënov C4 in ë-C4 Electric.


Bencinski ali dizelski pogon

Citroën C4 ponuja bencinske in dizelske motorje najnovejše generacije Euro 6:

  • prožna in učinkovita vožnja,
  • pri bencinskih motorjih možnost izbire moči od 100 do 155 KM,
  • pri dizelskih motorjih od 110 do 130 KM.


Povprečna poraba goriva (pri kombiniranem ciklu vožnje po WLTP): 4,3–6,3 l/100 km, izpusti CO2: 114–142 g/km, emisijska stopnja EURO 6.3, specifični izpusti dušikovih oksidov: 0,0245–0,0406 (NOx). Pri dizelskih motorjih je vrednost specifičnih izpustov trdih delcev 0,00031–0,00074 g/km, število trdnih delcev pa 0,03–4,48 × 1011. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti dejanske uporabe vozila. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Izpusti onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.  Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do sprememb v vsebini in ponudbi.


Preveri zalogo vozil › Katalog › Preveri cenik ›
Konfigurator › Ob kliku na gumb Konfigurator boste preusmerjeni na drugo spletno stran.

Aplikacija My Citroën

Aplikacija My Citroën vam omogoča, da ostanete povezani s svojim avtomobilom in dostopate do njegovih informacij. S to aplikacijo imate koristi od prilagojenega spremljanja vzdrževanja vašega vozila in dostopa do storitev Citroën. Odkrijte glavne značilnosti aplikacije My Citroën.

  • Poiščite vaše parkirano vozilo
  • Spremljajte svoje poti
  • Informacije o vašem avtomobilu
  • Preverite načrt vzdrževanja
  • Naročite se na servis
  • Vedno izberite varnost in brezskrbnost
App image

Se zanimate za nakup/najem?

Se zanimate za nakup ali poslovni najem vozila? Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Pri nakupu rabljenega, novega, osebnega ali gospodarskega vozila se lahko zanesete na nas. To so potrdili tudi potrošniki, zato je Center rabljenih vozil Avtotehna VIS prejel 1. mesto za najvišjo kakovost storitev že 3. leto zapored.

S klikom na gumb “Oddaj” se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih navedli na tej spletni strani, obdelajo in uporabljajo s strani Avtotehna VIS d.o.o. za namene omenjene v vaši zahtevi. Podrobnejše informacije o uporabi osebnih podatkov so dostopne v Izjavi o zasebnosti. Z oddajo naročila potrjujem, da sem prebral Izjavo o zasebnosti.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič