CITROëN C3 AIRCROSS

Novi SUV Citroën C3 Aircross izraža svoje značajske lastnosti prek povsem prenovljenega in mogočnejšega prednjega dela. Odslej ponuja še več možnosti za individualizacijo podobe, saj so v ponudbi nove barve karoserije, 67 barvnih kombinacij, novi dekorativni dodatki za zadnjo vogalno steno, barvni paketi in lita platišča. Zanj so zdaj na voljo tudi sedeži Advanced Comfort, ki so bili vpeljani z vozilom SUV Citroën C5 Aircross, ponuja novi 9-palčni zaslon na dotik, še vedno pa je opremljen z vsemi petimi tehnologijami za vzpostavitev povezave in dvanajstimi sistemi za pomoč pri vožnji.

Dizajn

Bolj izrazna oblikovna zasnova


Izrazen prednji del novega vozila Citroën SUV C3 Aircross je bil povsem prenovljen, tako da je videti bolj mogočen in predstavlja nov svetlobni podpis znamke Citroën, je bil prvič vpeljan z novim vozilom Citroën C3 leta 2020. Kromani logotip dvojne puščice se je razširil v smeri prednjih žarometov na diode LED, ki zagotavljajo boljšo preglednost in več varnosti. Novi Citroën SUV C3 Aircross je pridobil tudi novo okrasno rešetko z inovativnim geometrijskim motivom in novim zaključnim elementom srebrno sive barve z barvitimi vstavki.

Tehnologija

12 tehnologij za pomoč pri vožnji


Novi Citroën SUV C3 Aircross ponuja 12 tehnologij za varnost in udobje v notranjosti, med katerimi sta zlasti sistem Grip Control s funkcijo za pomoč pri spustu po strmini (Hill Assist Descent) in barvni prosojni zaslon za prikaz podatkov v višini oči, po zaslugi katerega se vse koristne informacije prikazujejo v voznikovem vidnem polju.