CITROËN C3 AIRCROSS

Novi Citroën C3 AIRCROSS, ki se zgleduje po konceptnem vozilu Aircross, predstavljenem v začetku leta 2017, je del znamkine ofenzive na segment športnih terenskih vozil. Model samoumevno dokazuje svojo drugačnost z edinstveno a hkrati tudi vzdržljivo in izvirno stilsko zasnovo, ki je usklajena z geni znamke Citroën in s temeljnimi zapovedmi športnih terenskih vozil.

Nova generacija SUV

Citroën C3 AIRCROSS naznanja svojo drugačnost znotraj razreda športnih terenskih vozil s svojo mogočno, izvirno in sodobno postavo.

Vzdržljiv & robusten dizajn

Po zaslugi mišičastih linij pokrova motornega prostora, ki je kratek in hkrati tudi visok, se novi C3 AIRCROSS ponaša s povsem inovativno držo v svojem avtomobilskem segmentu.

Daje vtis vzdržljivosti in z oblikovno prepoznavnimi prednjimi in zadnjimi lučmi pritegne poglede.

Zaradi horizontalno uravnovešenih linij in razkošnih oblin pa je njegov videz obenem tudi brez vsakega kančka agresivnosti .

Tehnologija

Brezžično polnjenje pametnega telefona


Citroën C3 AIRCROSS vam ponuja intuitivne možnosti za povezavo. Na posebnem odlagalnem mestu na sredinski konzoli lahko brezžično oziroma indukcijsko napolnite svoj pametni telefon. Do aplikacij na vašem pametnem telefonu lahko dostopate na 7-palčnem zaslonu na dotik po zaslugi funkcije Mirror Screen prek protokolov Apple CarPlay in Android Auto.

Povezljivost in intuitivnost

Mirror screen


S funkcijo Mirror Screen, ki deluje v povezavi s protokoli Android Auto, Apple Car Play™ in MirrorLink®, lahko povsem varno koristite multimedijske vsebine in aplikacije s svojega pametnega telefona. Vsebine lahko prenesete na 7-palčni zaslon na dotik in jih prek njega tudi upravljate.

Preveri zalogo vozil › Katalog › Preveri cenik ›
Konfigurator › Ob kliku na gumb Konfigurator boste preusmerjeni na drugo spletno stran.

Aplikacija My Citroën

Aplikacija My Citroën vam omogoča, da ostanete povezani s svojim avtomobilom in dostopate do njegovih informacij. S to aplikacijo imate koristi od prilagojenega spremljanja vzdrževanja vašega vozila in dostopa do storitev Citroën. Odkrijte glavne značilnosti aplikacije My Citroën.

  • Poiščite vaše parkirano vozilo
  • Spremljajte svoje poti
  • Informacije o vašem avtomobilu
  • Preverite načrt vzdrževanja
  • Naročite se na servis
  • Vedno izberite varnost in brezskrbnost
App image

Se zanimate za nakup?

Se zanimate za nakup? Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Pri nakupu rabljenega, novega, osebnega ali gospodarskega vozila se lahko zanesete na nas. To so potrdili tudi potrošniki, zato je Center rabljenih vozil Avtotehna VIS prejel 1. mesto za najvišjo kakovost storitev v letih 2018/2019 in 2020/2021.

S klikom na gumb “Oddaj” se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih navedli na tej spletni strani, obdelajo in uporabljajo s strani Avtotehna VIS d.o.o. za namene omenjene v vaši zahtevi. Podrobnejše informacije o uporabi osebnih podatkov so dostopne v Izjavi o zasebnosti. Z oddajo naročila potrjujem, da sem prebral Izjavo o zasebnosti.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič