PE Ljubljana  |  PE Kranj  |  PE Škofja Loka  |  PE Istra Avto, Koper

POKLIČITE NAS!                            
080 88 82


(brezplačna tel.številka)

info@avtotehna-vis.si

Peugeot

Domov  >  Nova vozila  >  Peugeot

Osebna in gospodarska vozila Peugeot


Vabljeni v prodajni salon Peugeot na Celovški cesti v Ljubljani, kjer lahko občutite najnovejše Peugeotove modele. Strokovni in prijazni prodajni svetovalci vam bodo odgovorili na vprašanja o izbranem vozilu ter vam pomagali z izbiro najugodnejšega modela financiranja. V našem Peugeot Business centru preverite širok izbor osebnih in tovornih vozil za podjetja.
 


Peugeot je svetovno priznana znamka osebnih in gospodarskih vozil, ki med vozniki in stroko že leta pobira številne nagrade in priznanja kakovosti njihovih vozil. Peugeotovi inženirji in oblikovalci oblikujejo sodobna vozila športnih oblik, privlačen dizajn in tehnološka dovršenost osebnih in gospodarskih vozil pa nudita poseben občutek v vožnji.


Peugeot 208, 508, 301, Partner, Boxer in evropski avto leta, Peugeot 308, so samo samo nekateri od Peugeotovih modelov osebnih in gospodarskih vozil, ki si jih lahko pobliže ogledate in preizkusite v naših prodajnih salonih.


Z blagovno znamko Peugeot kupcem ponujamo kakovostne in tehnološke dovršene avtomobile, ki s športnim pridihom, izklesanimi linijami ter elegantnimi in intuitivno zasnovanimi potniškimi kabinami prispevajo k užitkom v vožnji, vodljivosti in natančnosti.


Od začetka do konca

S številnimi možnostmi financiranja, bogato servisno ponudbo in zagotovljenimi rezervnimi deli, smo pri Avtotehni Vis najboljša izbira za nakup in vzdrževanje vašega novega osebnega ali gospodarskega vozila Peugeot. Obiščite najbližji razstavni salon vozil Avtotehne Vis in se z našimi svetovalci dogovorite za brezplačno testno vožnjo, posvet ali ponudbo.MODELI VOZIL PEUGEOTPEUGEOT AKCIJE

 POŠLJI POVPRAŠEVANJE

ime in priimek:*

 Telefon:*

 Email:*


Izberite poslovalnico:


Vaše sporočilo

*Z oddajo obrazca se strinjate, da se vaši osebni podatki obdelujejo v sladu z Izjavo o zasebnosti in splošnimi pogoji uporabe.

HITRI KONTAKT


PE Ljubljana
Celovška cesta 228,
1000 Ljubljana (zemljevid)


Delovni čas prodajni salon
pon-pet: 8:00-18:00
sob: 9:00-13:00


prodaja Peugeot: 01 58 18 560
prodaja.peugeot@avtotehna-vis.si