PE Ljubljana  |  PE Kranj  |  PE Škofja Loka  |  PE Istra Avto, Koper

Servis in prodaja znamk  Odpelji zdaj, plačaj v 2016!


Ob nakupu vozil peugeot dobite zimske pnevmatike


Za podjetnike 40% olajšava pri dobičku!

POHVALE STRANK


Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče. Hvala in lep pozdrav,


Andrej Verhovec

Z možem sva pri vas kupila rabljen avto. Pri nakupu ste nama bili v pomoč z nasveti in ugodnostmi, zato se prodajalcem lepo zahvaljujeva.


Tadeja & Marko

Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi  so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.


Jure Uršič


Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše.
Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.


Vesna Lotrič

Pri vas smo pred kratkim kupili Opel Zafiro Tourer.

Zaradi izredno dobre izkušnje z vašim prodajalcem Petrom Pečnikom, se mi zdi primerno, da ga posebaj pohvalim, kot izredno dobrega prodajalca.

Doma smo v Velenju, avto pa smo sprva kupovali v Celju.Za nakup pri vas smo se odločili izrecno zaradi Petra in njegovega pristopa.

Še enkrat hvala Petru in se vidimo na prvem servisu..


Gregor Pniaczek

Spoštovani,

 

pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.


Lep pozdrav,


Jure Bon