PE Ljubljana  |  PE Kranj  |  PE Škofja Loka  |  PE Istra Avto, Koper 

NOVA Astra SPORTS TOURER prispela v naše salone! Preizkusi jo na testni vožnji!

Strešni nosilec za kolo Thule s 40% popusta

Ste pripravljeni na dogodivščine?

Majhen a poln presenečenj!

Citroën C3 Picasso že za 12.590 €

POHVALE STRANK


Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče. Hvala in lep pozdrav,


Andrej Verhovec

Vsem skupaj čestitam, ker je NOVA ASTRA včeraj postala avto leta 2016 v Sloveniji in to med iminentno konkurenco ( Audi A4, Škoda Superb, Mazda 3…)

BRAVOOOO!!!!

 

Spomladi že načrtujem zamenjavo moje Astrice, ki mi je res dobro služila. Poleg tega pa so v škofjeloški Avtotehni Vis tako fajn fantje, vedno pripravljeni pomagati z nasveti in obenem tako blizu, da menjave znamke skoraj ne pride v poštev. Me je privlačila tudi Mazda, glede na včerajšnje komentarje (premajhen prostor; op. TV oddaja Izbor avta leta 2016) in na že napisano, pa odpade.

 

p.s. tudi moj oče je z Mokko več kot zadovoljen :) 

Uspešno še naprej in vse dobro želim,

.


Mateja Markič

Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi  so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.


Jure Uršič


Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše.
Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.


Vesna Lotrič

Pri vas smo pred kratkim kupili Opel Zafiro Tourer.

Zaradi izredno dobre izkušnje z vašim prodajalcem Petrom Pečnikom, se mi zdi primerno, da ga posebaj pohvalim, kot izredno dobrega prodajalca.

Doma smo v Velenju, avto pa smo sprva kupovali v Celju.Za nakup pri vas smo se odločili izrecno zaradi Petra in njegovega pristopa.

Še enkrat hvala Petru in se vidimo na prvem servisu..


Gregor Pniaczek

Spoštovani,

 

pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.


Lep pozdrav,


Jure Bon