PE Ljubljana  |  PE Kranj  |  PE Škofja Loka  |  PE Istra Avto, Koper

POKLIČITE NAS!                            
080 88 82


(brezplačna tel.številka)

info@avtotehna-vis.si


Poskrbite za čist in svež zrak v vašem vozilu. Očistite avtoklimo že za 15€!AKCIJA: Opel prihranki do 4.100 € + letna vinjeta + enoletno obvezno zavarovanje + poln rezervoar goriva
Nova Opel Insignia  - inovativna in dinamična izzivalka

Le še malo pa bo novi SUV Peugeot 5008 v našem salonu! Peugeot 208 TO GO je zvezda poletja. Prejmi poletno praktično darilo ob nakupu. Peugeot 3008 je SLOVENSKI in EVROPSKI AVTO LETA 2017!

Potuj s Peugeot 2008, že za 12.990!


Novi C-Elysee. UDOBEN IN STATUSNI AVTOMOBIL!


S Citroënom Grand C4 Picasso za 249 € na mesec boste komaj čakali da greste na pot!


POHVALE STRANKVse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče. Hvala in lep pozdrav,


Andrej Verhovec


Pozdravljeni, v tem mesecu sem imel pri vas na popravilu svoje vozilo Citroën C-Elysée, zato želim pohvaliti vašega servisnega svetovalca g. Oblak Edota. Poskrbel je za hitro in odlično popravilo, nadomestno vozilo, prijaznost ter strokovnost. Vse je bilo tako kot mora biti, ocena odlično.

Lepo vas pozdravljam. S spoštovanjem,


David Babšek Poljak (2017)
Vsem skupaj čestitam, ker je NOVA OPEL ASTRA včeraj postala avto leta 2016 v Sloveniji in to med iminentno konkurenco ( Audi A4, Škoda Superb, Mazda 3…)

BRAVOOOO!!!!

 

Spomladi že načrtujem zamenjavo moje Astrice, ki mi je res dobro služila. Poleg tega pa so v škofjeloški Avtotehni Vis tako fajn fantje, vedno pripravljeni pomagati z nasveti in obenem tako blizu, da menjave znamke skoraj ne pride v poštev. Me je privlačila tudi Mazda, glede na včerajšnje komentarje (premajhen prostor; op. TV oddaja Izbor avta leta 2016) in na že napisano, pa odpade.

 

p.s. tudi moj oče je z Opel Mokko več kot zadovoljen :)

Uspešno še naprej in vse dobro želim,

.


Mateja Markič (2016)

Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi  so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.


Jure Uršič
Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše.
Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.


Vesna Lotrič

Pri vas smo pred kratkim kupili Opel Zafiro Tourer.

Zaradi izredno dobre izkušnje z vašim prodajalcem Petrom Pečnikom, se mi zdi primerno, da ga posebaj pohvalim, kot izredno dobrega prodajalca.

Doma smo v Velenju, avto pa smo sprva kupovali v Celju.Za nakup pri vas smo se odločili izrecno zaradi Petra in njegovega pristopa.

Še enkrat hvala Petru in se vidimo na prvem servisu..


Gregor Pniaczek

Spoštovani,pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.Lep pozdrav,


Jure Bon