PE Ljubljana  |  PE Kranj  |  PE Škofja Loka  |  PE Istra Avto, Koper

POKLIČITE NAS!                            
080 88 82


(brezplačna tel.številka)

info@avtotehna-vis.si

Aktualno

Domov  >  Aktualno  > CITROËN - C4 Picasso: Komaj boste čakali, da greste na pot.

 

Novi Grand C4 Picasso: Komaj boste čakali, da greste na pot.


Za poti brez skrbi smo vam pripravili posebno ponudbo udobnih modelov Citroën C4 PICASSO s 5 leti jamstva, 5 leti rednega vzdrževanja ter kaskom za eno leto v PAKETU BREZSKRBNOST za 18.490€*.

Vozila v posebni ponudbi so opremljena z bogato opremo Live, ki med drugim vključuje:
- samodejno klimatsko napravo,
- 7'' zaslon na dotik,
- connecting box s sistemom Bluetooth in vhodi AUX in USB,
- naslon za roke,
- samodejno brisanje vetrobranskega stekla,
- električni sekvenčni pomik stekel spredaj in zadaj.

Poganjajo jih zmogljivi in varčni dizelski motorji BlueHDi s 100 konjskimi močmi.

 
Kako naj združimo družino in užitek? To je uspelo novemu avtomobilu C4 Picasso! Posodobljeni in dinamični izvedenki avtomobilov C4 Picasso (5 sedežev) in Grand C4 Picasso (7 sedežev) sta osnovani na edinstvenem in prepoznavnem oblikovanju svojih predhodnikov. Stilističnim adutom prvotnih enoprostorcev smo dodali nov logotip tržne znamke na zadku, energičen prednji del z dinamičnim in močnim videzom ter dva nova barvna odtenka karoserije: modro Lazuli in sivo Nautilus.


*Akcija velja od 1.6. do 31.8.2017 za vozila na zalogi, naročena in prevzeta do 31.8.2017, v primeru nakupa vozila preko Citroën Financiranja. Za več informacij o akciji se obrnite na naše prodajalce v salonu Citroën na Celovški c.228 v Ljubljani. Ponudba velja za fizične osebe.
 

 
Prijavite se na testno vožnjo in se prepričajte.

VEČ O OBLIKOVANJUEN ENOPROSTOREC, ŠTIRJE AMBIENTI

AMBIENT SERIE


Ta uporaben ambient je praktičen in izdelan iz kakovostnih materialov. Novi C4 Picasso ima sivo oblazinjenje iz tkanine Milazzo Grey, ki je odlično usklajena z armaturno ploščo.
AMBIENT WILD BLUE


Barve, modernost, prostornost: ambient Wild Blue energično izraža športnost po zaslugi modrega oblazinjenja Levanzo Blue, armaturne plošče Délice Nacré s kromanimi dodatki ter modre laserske gravure za dekoracijo vratnih kljuk.

Ta ambient ima tudi masažne sedeže in kromane zračnike v armaturni plošči ter pragove prednjih vrat.

AMBIENT DUNE BEIGE


Vam dobro počutje in udobje veliko pomenita? Pri ambientu Light & Softness je poudarek na svetlobi in mehkobi v vsakdanjem življenju. Ta ambient zajema tudi paket Lounge z vzglavniki relax, delno električno nastavljivim sovoznikovim sedežem relax za več udobja in osvežilcem zraka. Ambient je izdelan v sivi tkanini Yatago Grey in vključuje posebne preproge ter integriran osvežilec zraka.

AMBIENT HYPE GREY


Eleganten in statusni ambient Hype Grey ima vse lastnosti poslovnega razreda. Ta ambient cilja na čisto posebne kupce, ki veliko pozornosti posvečajo skrbno izdelanim podrobnostim, zato jim ponuja senčnike v drugi vrsti sedežev ali bralne lučke v zadnjem delu ter daje poudarek na eleganco s sivo armaturno ploščo Gris Nacré in oblazinjenjem v kombinaciji tkanine Finn Black in usnja Grey.

CITROËN ADVANCED COMFORT®


http://media.citroen.si/image/23/6/.225236.jpg


Novi Citroën C4 Picasso in Grand C4 Picasso se v celoti vklapljata v program Citroën Advanced Comfort®. Obilo svetlobe, modularnost, učinek zapredka po zaslugi paketa Lounge, povezljivost in edinstveno udobno vzmetenje: ti dve različici enoprostorcev sta bili izdelani za vaše dobro počutje in sproščeno vožnjo na dolgih in kratkih poteh. Sedite v avtomobil in začutite učinek Citroën Advanced Comfort®!        
PACK LOUNGE : VSE UBOBJE KOT V LOFTU
Pack-lounge-Nouveau-C4-Picasso.jpg
S paketom Lounge se boste počutili kot v zapredku: vse je bilo premišljeno oblikovano za vaše udobje. Duh prostornega in toplega lofta utelešajo zlasti sedišča, saj so vam na voljo:

- masažni prednji sedež- sedež 'Relax', ki sovozniku z električno nastavljivim podaljškom sedala omogoča, da udobno iztegne noge

- nasloni za glavo 'Relax' na prednjih sedežih in sedežih v drugi vrsti, ki glavi nudijo idealno oporo in večje udobje

- Paket Lounge vam zagotavlja neprimerljivo udobno sedenje za potovanja v prvem razredu. Sprostite se, saj sedite v avtomobilu C4 Picasso!
MAKSIMALNA UPORABNOST
Habitabilité-Nouveau-C4_Picasso.jpg

Potrebujete veliko prostora za prtljago? Avtomobila Citroën C4 Picasso in Grand C4 Picasso sta premišljeno oblikovana tako, da lahko izpolnita vse vaše potrebe z vidika modularnosti in prostornosti, tako v izvedenki s petimi kot tisti s sedmimi sedeži. Če zložite sedeže v drugi in tretji (Grand C4 Picasso) vrsti, pridobite čisto raven pod, poleg tega pa lahko tudi sovoznikov sedež zložite v mizico in s tem pridobite prostor za zelo dolge predmete. In obratno - če se vaša družina poveča, lahko zgolj razprete sedeže, ki so bili dotlej shranjeni na podu.

Z vidika kakovosti bivanja ima novi Grand C4 Picasso, prav tako kot predhodni model, medosno razdaljo 2 m 84 cm, kar je rekord v tej kategoriji. Še več prostora za noge!        NOV POVEZAN NAVIGACIJSKI SISTEM

Navigation-connectée-Nouveau-C4-Picasso.jpg

Citroën C4 Picasso ima vgrajen nov 7-palčni zaslon na dotik z izboljšanim vmesnikom in kapacitivno tehnologijo zaslona (podobno kot pametni telefoni zadnje generacije). Ta nova verzija enoprostorca ponuja tudi možnost ločenega upravljanja velikega 12-palčnega zaslona in manjšega 7-palčnega zaslona na dotik ter ponuja prenovljen vmesnik za navigacijo Connect Nav.

Načrt poti v realnem času, stanje prometa, nevarna območja, vremenske razmere, cena goriva, prosta parkirna mesta ... Vse vaše storitve za navigacijo so zbrane v sistemu Citroën Connect Nav.
POMOČ PRI VOŽNJI: ZA VAŠO VARNOST GRE!


OPOZORILNIK NA NENAMERNO MENJAVO VOZNEGA PASU

Tranche-9_3.jpg


Opozorilnik na nenamerno menjavo voznega pasu vam pomaga premagati zaspanost ali zgolj trenutek nepozornosti za volanom. S pomočjo kamere, ki prepoznava talne označbe, sistem popravi smer vožnje, tako da vas opozori, čim zazna nenamerno vožnjo čez talno razmejitveno črto brez vključenih ustreznih smernih kazalcev.

AKTIVNI SISTEM NADZORA MRTVEGA KOTA

Tranche-9_2.jpg


Sistem sproži vizualno opozorilo v zunanjem ogledalu, kadar v mrtvem kotu zazna prisotnost vozila. Ko je vključen, deluje samodejno že od hitrosti 12 km/h naprej. Če je vozilo opremljeno z opozorilnikom na nenamerno menjavo voznega pasu in če z vklopljenim smernim kazalcem vseeno začnete zavijati v tisto smer, sistem z določeno silo deluje na volan, da vas od tega odvrne in prepreči trčenje.
ACTIVE SAFETY BRAKE

Tranche-9_5.jpg


To je sistem za nujno zaviranje, ki pomaga preprečiti naletno trčenje. Kamera nad vetrobranskim steklom zaznava ovire, kot je na primer vozilo, ki vozi v isto smer ali stoji pred vozilom. Od hitrosti 5 km/h do najvišje hitrosti zaznavalo samodejno sproži zaviranje, čim je zaznana nevarnost naleta (če sistema niste izključili).

PREPOZNAVANJE PROMETNIH ZNAKOV ZA OMEJITEV HITROSTI

Tranche-9_4.jpg


Sistem prepoznava prometne znake za omejitev hitrosti in vozniku te informacije prikaže na instrumentni plošči. Voznik si to hitrost potem lahko shrani kot nastavno vrednost tempomata ali omejevalnika hitrosti. Sistem deluje v celotnem razponu hitrosti vožnje.

DIZELSKI MOTORJI BlueHDI: BEST IN CLASS!

Zaradi dizelskih motorjev BlueHDi sta novi C4 Picasso in Grand C4 Picasso zelo varčna enoprostorca z vidika porabe in emisij CO2. To dokazuje podatek, da je C4 Picasso "Best in Class" (najboljši v svoji kategoriji) v svojem avtomobilskem segmentu z emisijami CO2 od 94 g/km (poraba: 3,6 l/100 km) z motorjem BlueHDI 120 S&S BVM6.

BENCINSKI MOTORJI PureTech

 V letu 2016 je pestro ponudbo obogatil še nov motor PureTech 130 S&S EAT6. Novi Citroën C4 Picasso združuje odličen bencinski motor PureTech130 S&S z učinkovitim samodejnim menjalnikom EAT6 in tako ponuja brezskrbno mobilnost.* ponudba velja v primeru nakupa novega vozila preko Citroën Financiranja

Akcija velja do 31.08.2017 za vozila na zalogi, naročena in prevzeta do 31.08.2017, v primeru nakupa vozila preko Citroën Financiranja. Za več informacij o akciji se obrnite na vašega najbližjega prodajalca mreže Citroën. Ponudba velja za fizične osebe pri pooblaščenih prodajalcih Citroënovih vozil, ki sodelujejo v akciji.

*Primer informativnega izračuna finančnega leasinga Citroën Financiranje za vozilo Citroën Grand C4 Picasso (Live BlueHDi 120 S&S BVM); maloprodajna cena z DDV je 20.280 EUR; mesečno odplačevanje; mesečni obrok je 249 EUR pri 25% pologu in ročnosti 84 mesecev; višina pologa je pri akciji omejena od 10% do 50%, doba financiranja je vezana na ročnost od 36 mesecev do 84 mesecev; DDV je obračunan v obrokih; EOM na dan 06.02.2017 znaša 9,95% in se spremeni, če se spremenijo elementi izračuna; izračun temelji na osnovi indeksa obresti - 3 mesečni EURIBOR s skupno letno obrestno mero 8,5%; financirana vrednost 15.210 EUR; skupni znesek za plačilo 25.474 EUR; stranka v primeru Citroën Financiranja prejme tudi jamstvo in vzdrževanje za dobo 5 let (vključuje dvoletno pogodbeno garancijo) oziroma 100.000 km in avtomobilski polni kasko gratis za prvo leto; Citroën Financiranje si pridržuje pravico do izbire zavarovalnice. Za podrobnosti o ponudbi se obrnite na vašega prodajalca vozil Citroën.
Povprečna poraba goriva: 3,8-6,4  l/100 km, emisije CO2: 100-143 g/km, emisijska stopnja EURO 6, specifične emisije dušikovih oksidov 0,0178− 0,0736 (NOx). Pri dizelskih motorjih je vrednost specifične emisije trdih delcev 0,00010- 0,00191g/km, število trdnih delcev pa 0,01-14,44x1011. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

** PAKET BREZSKRBNOST velja ob nakupu s Citroën Financiranjem in zajema 5 let jamstva in obsega 2 leti tovarniške garancije in storitev jamstvo za 3., 4. in 5. leto ali 100.000 km, karkoli se zgodi prej, brezplačno vzdrževanje do 5 let ali 100.000km, karkoli se zgodi prej, avtomobilski polni kasko gratis za prvo leto pri čemer si Citroën Financiranje pridržuje pravico do izbire zavarovalnice.


Preverite zalogo novih vozil Citroën:


Prijavite se na testno vožnjo:


Ali pa pošljite povpraševanje za vozila Citroën:HITRI KONTAKT


PE Ljubljana
Celovška cesta 228,
1000 Ljubljana (zemljevid)


Delovni čas prodajni salon
pon-pet: 8:00-18:00
sob: 9:00-13:00


prodaja in servis Opel:
01 58 18 510
servis Chevrolet:
01 58 18 510
prodaja in servis Peugeot:
01 58 18 560
prodaja in servis Citroën in DS:
01 58 18 650

center rabljenih vozil:
01 58 18 660
zavarovanje in registracija: 
01 58 18 590
info@avtotehna-vis.si

PE Kranj
C. Staneta Žagarja,
4000 Kranj (zemljevid)


Delovni čas prodajni salon
pon-pet: 8:00-18:00
sob: 9:00-13:00

servis Opel in Chevrolet:
04 281 71 81
prodaja Opel:
04 281 71 71
prodaja rabljenih vozil:
04 281 71 71
info.kr@avtotehna-vis.si

PE Škofja Loka
Grenc 37,  
4220 Škofja Loka (zemljevid)

Delovni čas prodajni salon
pon-pet: 8:00-18:00
sob: 9:00-13:00

servis Opel in Chevrolet:
04 502 40 13
prodaja Opel:
04 502 40 00
prodaja rabljenih vozil:
 
04 502 40 11

info.skl@avtotehna-vis.si

PE Istra Avto
Šmarska cesta 5a,  
6000 Koper (zemljevid)

Delovni čas prodajni salon
pon-pet: 8:00-18:00
sob: 9:00-13:00

servis Opel, Chevrolet in Citroën:
05 66 82 472
prodaja Opel:
05 66 82 444
prodaja rabljenih vozil:
05 66 82 433

info@istra-avto.si