PE Ljubljana  |  PE Kranj  |  PE Škofja Loka  |  PE Istra Avto, Koper

POKLIČITE NAS!                            
080 88 82


(brezplačna tel.številka)

info@avtotehna-vis.si

Aktualno

Domov  >  Aktualno  > Astra izziva tudi najbolj prestižne

OPEL ASTRA Z INOVACIJAMI JE LAHKO VAŠA ŽE ZA 13.990 €!!


SPOZNAJTE SVOJO IZBRANKO V NAŠEM SALONU IN SE ODPELJITE DOMOV S TISTO NOVO ASTRO, V KATERO SE BOSTE ZALJUBILI.OPEL ASTRA JE SPREMENILA STANDARDE V SVOJEM RAZREDU IN IZZVALA TUDI NAJBOLJ PRESTIŽNE!

Inovacija pametnih matričnih žarometi IntelliLux® LED, vitka linija, pametna zasnova in dovršena podpora so njene poglavitne kvalitete • Vitka linija: nova Astra do 200 kilogramov lažja
 • Okretna, varčna, tiha: Astra bo na voljo le z zadnjo generacijo motorjev
 • Pametna zasnova: manjše zunanje mere, več prostora in udobja v notranjosti
 • Prva v razredu: pametni matrični žarometi IntelliLux® LED
 • Vrhunska povezljivost: prvi popolnoma nov model s sistemom Opel OnStar
 • Prvenec za informativno zabavni sistem: IntelliLink R 4.0 z vmesnikoma Apple CarPlay in Android Auto
 • Dovršena podpora: tehnologije in sistemi pomoči vozniku iz višjih razredov
 • Wellness sedeži: funkcije masaže, prezračevanja in nastavitve širine sedežev

 

 

»Za novo Astro so odločilne tri značilnosti - učinkovitost, inovativnost in dinamičnost,« pravi predsednik Opel Group Dr. Karl Thomas Neumann. »Naši inženirji so jo razvili popolnoma na novo. Nova Astra je v primerjavi z dosedanjo lažja za do 200 kilogramov in je s športno obliko posebej vidna. Ob manjših zunanjih merah je notranjost odločno povečana in s tem je občutno bolj udobna. Pod motornim pokrovom bodo nameščeni le motorji zadnje generacije. Ob tem večajo varnost in udobnost potnikov številne tehnologije in sistemi podpore iz višjih avtomobilskih segmentov. Pred vse tekmece se nova Astra postavlja tudi z Oplu edinstvenim sistemom povezljivosti in asistence Opel OnStar, z najsodobnejšim sistemom integriranja telefona in najsodobnejšimi prilagodljivimi matričnimi lučmi IntelliLux.«

 


PREMIJSKE TEHNOLOGIJE v kompaktnem razredu: IntelliLux LED® in ostalo

 

Med absolutne novosti in vrhunske varnostne rešitve nove Astre se uvršča tudi popolnoma nov, patentirano Oplov sistem matričnih žarometov IntelliLux® LED nove generacije. Sistem z novo Astro prvič vstopa v kompakten avtomobilski razred. Omogoča vožnjo z neprekinjeno uporabo nezasenčenih luči, ne, da bi bil ob tem zaslepljen kateri od udeležencev prometa. Z združuje 16 segmentov LED diod, osem na vsaki strani. Z izjemno natančnostjo in prilagodljivostjo postavljajo matrične luči IntelliLux® LED povsem nova merila za tehnologije svetil.


 


Poglavitne značilnosti novega matričnega LED sistema:

 •  nenehno samodejno prilagaja dolžino in distribucijo svetlobnega snopa glede na razmere v prometu.


 • Sistem deluje s pomočjo sprednje kamere Opel Eye. Ko vozilo zapusti urbano področje, sistem samodejno vključi nezasenčene luči, ki delujejo neprekinjeno. To omogoča voznikom, da pri hitrosti 80 km/h odkrivajo objekte v bližini cestišča 30 do 40 metrov PREJ, kot s konvencionalnimi halogenskimi ali ksenonskimi zasenčenimi lučmi. S tem pridobijo 1,5 sekunde za reagiranje. Ob tem je odpravljena nevarnost zaslepitve drugih udeležencev v prometu.


 • Ko kamera zazna vir svetlobe, torej vozila v isti ali nasprotni smeri vožnje, preprosto izključi delovanje tistih diod LED, ki pokrivajo to področje. Osvetlitev preostalega dela cestišča in okolice pa ostane nespremenjeno z nezasenčenimi lučmi.


 


SPA UDOBEN SEDEŽ

 

Med izjemne rešitve nove Astre sodijo tudi sedeži s certifikatom AGR, združenja za zdravo hrbtenico. Možnost vsestransko

nastavljivih ergonomskih prednjih sedežev AGR in še voznikovega sedeža AGR za dobro počutje z usnjenim oblazinjenjem ter funkcijama masaže in prezračevanja zagotavlja izjemno prijetno počutje.


 

 

 

 Vsestranska storitve in vsestranska pomoč: Opel OnStar

 

 Nova generacija Astre bo tako prvi novi Opel, pri katerem bodo kupci lahko segli po sistemu za povezanost in pomoč Opel OnStar že ob prihodu na trg. Sistem Opel OnStar zagotavlja uporabnikom najširši nabor storitev za najvišjo ravni varnosti in udobja. Če se sproži posamezna varnostna zračna blazina sistem samodejno pošlje opozorilo v klicni center. Nadzornik pokliče vozilo in če ni odziva nemudoma napoti reševalce na kraj, od koder je prišlo sporočilo o sproženi varnostni zračni blazini. To je le ena izmed številnih možnostih in storitev zagotovljenih z novim sistemom. Vozniku in sopotnikom je sistem OnStar dosegljiv 24/7, 365 dni na leto. Ne glede na to, ali potrebujejo pomoč na cesti ali drugo storitev, je osebje OnStar uporabnikom vedno na voljo. Ob vsem tem bo sistem OnStar novo Opel Astro spremenil v mobilno 4G LTE Wi-Fi dostopno točko. Nanjo se bo lahko sočasno priključilo do sedem naprav, od pametnih telefonov do tabličnih računalnikov.


 

Ob vsem tem bo nova generacija informativno zabavnega sistema IntelliLink, prvič vgrajena prav v novi Astri. Sistem je za lažjo povezavo s pametnimi telefoni združljiv z vmesnikoma Android Auto in Apple CarPlay. Tudi to možnost nova Astra ponuja prva v razredu.

  

Le najboljše: najsodobnejši motorji

 

 

Motorji nove Astre sodijo v najsodobnejšo ponudbo pogonskih agregatov na trgu. To so dizelski in bencinski motorji z delovno prostornino do 1,6 litra, z največjimi močmi od 70 kW/95 KM do 147 kW/200 KM. Povezujejo jih izjemna učinkovitost, odzivnost in tekoče delovanje.

 

Na začetek dizelske ponudbe je postavljen motor 1.6 CDTI z največjo močjo 70 kW/95 KM. Na bencinski strani stoji na izhodišču ponudbe motor 1.0 ECOTEC Direct Injection Turbo (77 kW/105 KM). Zaradi marsičesa posebej izstopa povsem nov motor 1.4 ECOTEC Direct Injetion Turbo, štirivaljnik iz enake motorne družine kot manjši in manj zmogljiv trivaljnik. Povsem iz aluminija izdelan motor bo med kupce prišel v izvedbi največje moči 107 kW/145 KM. Navduši z dinamično odzivnostjo, velikimi zmogljivostmi in majhno porabo goriva. Motor doseže največjo navor 250 Nm pri zelo majhnih vrtljajih. Ob tem je največja moč motorja na voljo v izjemno širokem območju delovanja, od 1800 do 4000 vrtljajev na minuto. Tovrstne značilnosti zagotavljajo velik užitek v vožnji ob sočasni veliki učinkovitosti. K zmanjšanju mase avtomobila prispeva tudi zgradba motorja 1.4 ECOTEC Direct Injection Turbo. Po novem je namreč blok iz aluminija. V primerjavi z litoželeznim blokom aktualnega 1,4-litrskega motorja s turbinskim polnilnikom je lažji za 10 kilogramov.


Preverite zalogo novih vozil Opel:Prijavite se na testno vožnjo:Ali pa pošljite povpraševanje:


 

HITRI KONTAKT


PE Ljubljana
Celovška cesta 228,
1000 Ljubljana (zemljevid)


Delovni čas prodajni salon
pon-pet: 8:00-18:00
sob: 9:00-13:00


prodaja in servis Opel:
01 58 18 510
servis Chevrolet:
01 58 18 510
prodaja in servis Peugeot:
01 58 18 560
prodaja in servis Citroën in DS:
01 58 18 650

center rabljenih vozil:
01 58 18 660
zavarovanje in registracija: 
01 58 18 590
info@avtotehna-vis.si

PE Kranj
C. Staneta Žagarja,
4000 Kranj (zemljevid)


Delovni čas prodajni salon
pon-pet: 8:00-18:00
sob: 9:00-13:00

servis Opel in Chevrolet:
04 281 71 81
prodaja Opel:
04 281 71 71
prodaja rabljenih vozil:
04 281 71 71
info.kr@avtotehna-vis.si

PE Škofja Loka
Grenc 37,  
4220 Škofja Loka (zemljevid)

Delovni čas prodajni salon
pon-pet: 8:00-18:00
sob: 9:00-13:00

servis Opel in Chevrolet:
04 502 40 13
prodaja Opel:
04 502 40 00
prodaja rabljenih vozil:
 
04 502 40 11

info.skl@avtotehna-vis.si

PE Istra Avto
Šmarska cesta 5a,  
6000 Koper (zemljevid)

Delovni čas prodajni salon
pon-pet: 8:00-18:00
sob: 9:00-13:00

servis Opel, Chevrolet in Citroën:
05 66 82 472
prodaja Opel:
05 66 82 444
prodaja rabljenih vozil:
05 66 82 433

info@istra-avto.si